aaa nu tada sorry pamaniau kad i mano zinute atsaket. na ir nuo rusies priklauso labai daug bet sitie bananai kur mes auginam turi augti iki 2 metru, o ju ugis priklauso nuo metu. aisku kad yra tokiu bananu kurie vos isdyge istysta labai greit, sitie auga leciau bet ugiu neturetu atsilikt nuo anu, tik anu lapa yra visai kitaip nei situ cia lapai gan arti kamieno ir ju forma bei spalva yra kitokia, tas nuo rusies priklauso, bet ugiu neturetu atsilikt nuo anu

Mano bananas vaikiuką augina
Kas norit rašykit į až.
Štai manasis

Štai manasis

Juk yra tema apie bananus, ten visi ir dalinas informacija apie bananus

QUOTE(vilnieteee @ 2007 12 03, 15:06)
aš ir turiu bananmedi, gerai ir greit auga, megsta siluma ir vandeni.
O is kur gaunate siuos augaliukus

Sveikos bananu augintojos, vyras nuperkes bananmedi dovanu, tik nelabai as moki ji auginti, kazko nuolatos labai lapai ruduoja. Idomu ar jis megsta daug vandens ar ne? Vieni sako kad ziema jo nereikia daznai laistyti, o vasara jis myli daug vandens. Kaip yra istikruju? Ir kur ji geriausiai laikyti ar kur daug sviesos, ar jam jos nereikia visai? Kas liecia siluma tai kiek zinau jam jos daug reikia, ar ir cia as klystu? Labai buciau dekinga jei kas issamiau apie ji papasakotu. 
Papildyta:
Mano vyras pirko senukuose, tikrai turi ten ju buti.
Papildyta:
O tai cia kokia tema, ne apie bananu augintojus?

Papildyta:
QUOTE(kristutex @ 2007 12 09, 21:25)
O is kur gaunate siuos augaliukus
Nerandu as ju geliu parduotuvese
, gal seklu kur yra pirkti?

Mano vyras pirko senukuose, tikrai turi ten ju buti.
Papildyta:
QUOTE(allegro @ 2007 12 09, 17:29)
O tai cia kokia tema, ne apie bananu augintojus?

Prisegciau ir as savo banana, deja nemoku ikelti cia foto kaip jus tai padarote? Ten butu matyti kaip jam dabar pradejo lapai ruduoti. Ir as nezinau kur labai rudas lapas vis nulupu ar taip galima daryti, ar jie patys nukrenta per laika?
siaubas
mano bananiukas visai nunykti baigia, ne tik apatiniai lapai nurudave bet ir tie kurie tik islysti pradeda irgi kazkaip panasu kad puva, tai siandien emiausi darbo, persodinau ji i gera zeme, apziurejau ar nera puviniu saknyse, nureziau visus lapus su britvute patepiau su angliuku kad puvinys neisimestu, ir palikau tik ta viena lendanti lapuka, ziuresim kas bus
tikiuos po tokios reanimacijos jam pageres ir atsigaus, tikrai nesinoretu prarasti ji, juk sitaip norejau ir sitaip myliu as ji , tikiuosi kad atsigaus

O is kur gaunate siuos augaliukus Nerandu as ju geliu parduotuvese , gal seklu kur yra pirkti?
Jei dar noresi, gali man parasyti i AZ po menesiuko kokio. Zadu persodinti saviski bananmedi, kuris turi keleta mazyliu.
Papildyta:
sveikute. O as turiu ta zemaugi banamedi. Graziai auga. Ir tris vaikucius turi. Galeciau duoti po menesio viena mazyli, jei dar tokio neturi.
O siaip tai as labai labai noriu to banamedzio, kuris didelis auga.
Jei dar noresi, gali man parasyti i AZ po menesiuko kokio. Zadu persodinti saviski bananmedi, kuris turi keleta mazyliu.

Papildyta:
QUOTE(Egzo @ 2007 07 19, 11:22)
as auginu Musa Ensete (gal ir klystu, bet panasiausias)
isaugo is seklytes, tai metu laiko augaliukas jau virsija 1metra. Gal per ziema nelabai grazus pasidare, bet dabar balkone atsigauna. Noreciau ir kitokiu issigyti, reikes ieskoti. O gal kas turit koki daigeli parduoti? 

sveikute. O as turiu ta zemaugi banamedi. Graziai auga. Ir tris vaikucius turi. Galeciau duoti po menesio viena mazyli, jei dar tokio neturi.

stai idedu savo bananiuko nuotrauka daryta spalio menesi, tada atrode sitaip, o dabar neturiu su kuo nufotografuoti, tad parodyti negaliu. http://public.fotki....ai-/musa-1.html