stai ir as grizau i si foruma, nepykit buvau prapuolusi. tai vat tokios tokeles, kad mano lauktas bananiukas is seklos nunyko po poros dienu ir asaru net buvo nes taip laukiau kol isdygs o paeme ir nudziuvo tiesiog. tada vistiek nepasidaviau ir pradejau ieskoti kaip ir is kur dar gauti bananiuka koki nors. tai vat isieskojau visa lietuvele, kazkaip nesiseke man tada, bet radau vienam tokiam miestely geliu parduotuveje ir tai ne radau o uzsisakiau kad parveztu, pardave sake kad nieko neatsiveza ir beveik nieko neparduoda kazko bloga vasara vazoniniams augalams... nzn kaip ten is tikro bet priprasiau kad parveztu, sekancia diena po uzsakymo jau buvo parveztas toks nedidukas su keliais tamsiai tamsiai zaliais lapeliais aisku suplojau irgi neblogai kaip uz toki mazuliuka 40 lt, bet nebuvo gaila, labai norejau tai kai nesiausi namo turbut svytejau net

bet va mano sita meilybe mano namuciuose patenkinta auga, net varda daviau MUSA

bet va tikros grynos rusies nezinau nes ten buvo kelios pardavejos, buvo ne ta savininke pas kuria uzsisakiau o tokia kita tai paklausiau kokios rusies nezinojo

na ka padarysi nezinojo tai nezinojo svarbu kad buvo tamsiai zaliais lapais tai reiskia vaisiu galiu laukti

tai vat. bet ji gavau tai tik rugpjuti atrodo kad rugpjucio gale net tai kol galejau kiekviena ryta isnesdavau ant saulytes i balkona o vakare saulei nusileidus parsinesdavau. isleido gal tris lapus bet kvailai pasielgiau kad esant stipriam vjui isnesiau i lauka tai nugriuvo tas vazoniukas ir viena didziausia naujausia lapa nulauze

teko ji nupjauti nes labai negraziai atrode

bet nieko persodinau i didesni vazoneli ir po kokios savaites jau nauja lapa pradejo leist

dabar kadangi saltoka gan yra tai leidzia lapus daug leciau nei tai dare kai buvo silta. bet svarbu gyvena mano tas grazuolis, net pasisneku su juo

jei atsirastu dar tokiu bananmedziu gerbeju kaip as mielai pabendrauciau per skype (elutsuj)
Papildyta:aj ir beje mano bananmedziukas labai panasus i tuos kuriu fotkes idejo NY ir spiglys

net labai panasus... gal zinot ju rusi?