Gintute,jums vienas bananiukas rezervuotas,as Vilniuje gyvenu.pavasari matysiu kaip jie auga,reikes viena tai tikrai atskirti.
priminkite mas po menesio
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 03, 00:40)
Gintute,jums vienas bananiukas rezervuotas,as Vilniuje gyvenu.pavasari matysiu kaip jie auga,reikes viena tai tikrai atskirti.
Valio

QUOTE(Shlipse @ 2009 03 02, 00:48)
siuo metu turiu tris bananus,jeigu ju padauges,galesiu kam nors perleisti viena kita.
oi, Shlipse, ir aš norėčiau, bet turbūt iki Kauno niekaip

turiu tris bananus,tikiuosi,kad isleis dar vaiku.pavasari matysiu kiek jie stiprus ir kaip gerai auga.
as i Kauna nevazineju,bet gal jus vaziuotumete kada.
Papildyta:
jeigu nusipirkciau lempa,tada bananus po ja statyciau,gautu spinduliu suaktyvetu augimas.bet vis tos babkes.
galetu jau lauke saulute islysti,tai irgi jie labai sureaguoja gerai.
as i Kauna nevazineju,bet gal jus vaziuotumete kada.
Papildyta:
jeigu nusipirkciau lempa,tada bananus po ja statyciau,gautu spinduliu suaktyvetu augimas.bet vis tos babkes.
galetu jau lauke saulute islysti,tai irgi jie labai sureaguoja gerai.
QUOTE(kadabra @ 2009 03 01, 09:14)
iš kurio tinklalapio užsisakinėjat? Kuri veislė geriausiai pritampa?
Aš domėjausi daugiau tais bananais, kurie veda vaisius ir auga ne didesni, kaip 2,5 metro aukščio, nes nesinorėtų lubų kirsti

QUOTE(Shlipse @ 2009 03 02, 00:48)
jiems patinka buti purskiamiems,bei nuolatine dregme.pirmuosius metus musu bananas labai gerai augo,netgi nervino mane didziuliais lapais.perkeltas i kita kambari jau piktinasi-nenori augti,jam rytine puse meilesne,teks nusileisti.as negrazius lapus nupjaudavau ir panaudodavau i juos susukdavau mesa ir kepdavau orkaiteje.
O gal žinote tų bananų veislių pavadinimus? Jie veda valgomus vaisius?

QUOTE(Gintute @ 2009 03 03, 00:51)
Ta veislė, kurią aš daiginu, dygsta 6-12 mėnesių, bent jau taip rašo patikimi šaltiniai

QUOTE(Shlipse @ 2009 03 03, 23:35)
veisles nezinau,nes nebuvo uzrasyta ant vazono kai pirkau,bananas ir viskas.manau,kad veisia vaisius,tie kurie siemet bananus uzaugino,per tv rode is tos serijos pirkti.tuo pat metu
Tai ir aš tada į eilę noriu užsirašyt dėl auginuko, jeigu galima

Tik manau, kad auginukų reikės ilgokai laukti. Jei šita rūšis valgomų bananų, tai greičiausiai vaikus jie pradės auginti tik kai duos vaisių arba sugalvos numirti motininis augalas. Manau, kad šitie didieji bananai taip dažnai nesivaikuoja kaip mažiukai. Bet čia tik mano tokia nuomonė, būtų labai smagu, jei ir šiaip apsivaikuotų

Kada, kur ir už kiek pirkot juos, jei ne paslaptis?
pirkome panasiai pries tris metus,ejigu tiksliai pamenu,senukuose banginyse,kainavo apie 20-30lt.panasiai
ant lapelio buvo rasoma,kad po triju metu turi prazysti ir vesti vaisius.po dvieju metu man atsibodo bananas ir as ji specialiai netycia palikau balkone gavo salnu ir numiro.vyras sako gal atsigaus,ir atnese i kambari,jis prileido vaiku.dabar gailiuosi,kad tada as juo norejau atsikratyti.tikriausiai jau butume valge bananus.
ant lapelio buvo rasoma,kad po triju metu turi prazysti ir vesti vaisius.po dvieju metu man atsibodo bananas ir as ji specialiai netycia palikau balkone gavo salnu ir numiro.vyras sako gal atsigaus,ir atnese i kambari,jis prileido vaiku.dabar gailiuosi,kad tada as juo norejau atsikratyti.tikriausiai jau butume valge bananus.
Na gal dabar pavyks sulaukti derliaus

Gaila, kad dabar nebeužveža tokių bananų į senukus ar ermitažą
Aš mielai įsigyčiau

seniau tikrai daug ydomybiu atvezdavo.paskutiniu metu tai prastas pasirinkimas.
mano pirmasis kai numiro,tai i pasauli paleido 4 vaikus,viena atskyriau draugei daviau,tai nepaklause manes kad ziema reikia gerai apkutoti ir veztis namo,per lauka pranese ir tiutiu.dabar tikisi ko nors is saknu.sakiau palauk pavasario,kai bus silta tada pasiimsi-ne duok dabar gruodzio men.
mano pirmasis kai numiro,tai i pasauli paleido 4 vaikus,viena atskyriau draugei daviau,tai nepaklause manes kad ziema reikia gerai apkutoti ir veztis namo,per lauka pranese ir tiutiu.dabar tikisi ko nors is saknu.sakiau palauk pavasario,kai bus silta tada pasiimsi-ne duok dabar gruodzio men.