Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

Ir aš labai noriu wub.gif bet aš Alytuj sad.gif
o gal kuri galėtumėt idėt foto, nes aš jį įsivaizduoju tik iš pasiskaitymų doh.gif
Atsakyti
Ar jūsų bananai reaguoja į metų laikų kaitą? Manasis sulėtino augimą ir lapas vienas ne vietoj pagelto cry.gif . Tikiuosi nenumirs...
Atsakyti
Na o aš savo bananą jau palaidojau... cry.gif Išsiauginau pati iš sėklos,augo greit ir gražiai,bet vasarą ėmė gelst lapai,pasidarė toks nebegražus,nors nieko jam netrūko.Augo šviesiai,ir laisčiau,ir purškiau,ir mylėjau.Kai visai apmirė,nupjoviau,sakau gal iš šaknų atžels-nė velnio.Tai kurią čia dieną visą vazono turinį sukrėčiau i šiukšlių maišą ir bai-bai... verysad.gif Na bet jis ir buvo pas mane iš tų didžiųjų,būčiau neturėjus kur ir laikyt.
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 09 11, 17:19)
Psinaudočiau tuo pasiūlymu, tik, kad aš Kaune  sad.gif . Teks kur nors kitur ieškoti.  smile.gif

Nubėk į "senukus" kur draugystės gatvėj ir nusiperki sėklų... kaina kažkur apie 3,5 Lt.... rolleyes.gif jau turiu tuoj auginsiu.... Labiausiai patiko kad iki 4 metrų išaugt gali ax.gif
Atsakyti
help.gif help.gif

gal kas gali greit pasakyti (neturiu laiko knistis internete) į kokio tipo žemę reik sodinti bananą (rūgšti, saldi, akyta, sunki ar pan.). Bendradarbė parsivežė kažkokį banano mutanto daigą, užkonservuotą mėgintuvėlyje, dabar tenka man sodinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elos @ 2005 10 04, 16:26)
help.gif  help.gif

gal kas gali greit pasakyti (neturiu laiko knistis internete) į kokio tipo žemę reik sodinti bananą (rūgšti, saldi, akyta, sunki ar pan.). Bendradarbė parsivežė kažkokį banano mutanto daigą, užkonservuotą mėgintuvėlyje, dabar tenka man sodinti  ax.gif

------------------------------------------------------
http://www.rojaussod...snis.php?id=115
Atsakyti
O mano bananas ir paprastoje daržo žemėje klesti ax.gif ...
Atsakyti
Labas, bananų augintojos. Mielai ir aš prisidėčiau prie jūsų, bet... Augalų turiu nemažai, ir vis naujų atsiranda, tai dovanoju kurie senesni. Ir manau, kad bananui kuris užauga iki 2-4 metrų pas mane butų mažoka vietos sad.gif (vyras ir taip nervijas, kad nėra kaip apsisukti per gėles...) Bet labai džiaugiuos už jus... clap.gif . Iki malonaus, kada nors dar užsuksiu pasidomėti... Gal namą vyras pastatys? tongue.gif rolleyes.gif laugh.gif Tada tai tikrai įsigysiu bananą...
Atsakyti
Smagu thumbup.gif , kad yra kas pasidžiaugia mūsų bananais ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(ALMUKAS @ 2005 08 21, 10:45)
Šiaip jei gelsta nuo apačios, tai turėtų būti normalu, nes taip vyksta jų lapų kaita.

o maniskio lapai negelsta, bet juoduoja, pradeda nuo kraštų, o paskui pageltęs nuvysta cry.gif
Atsakyti
kaip jūsų bananai jaučiasi, ar numano, kad artinasi žiema baltoji?.. Na manasis sulėtino augimo tempus, bet kolkas viskas kaip buvę thumbup.gif
Atsakyti
Kaip jūsų bananai auga? Manasis tai vėl sparčiai skuba pirmyn, tarsi jau pavasaris būtų bigsmile.gif
Atsakyti