Įkraunama...
Įkraunama...

Ar rūpinatės automobilio švara?

Tikrai taip, megstu svaria masina, tiek isoreje, o ypac viduje 4u.gif
Atsakyti

Vyro batai ir automobilis privalo buti svarus.
Atsakyti
Automobilio svara visada pasirupina vyras wub.gif
Atsakyti
Savo mašiniuko vidų visada valau pati, su spec purškaliukais panelė nupoliruoju, išsisiurbiu viską, o sėdynes ir kilimėlius taip pat su chemija valau tongue.gif Esu šiek tiek pamišusi pedantė dėl tvarkos, tai galiu kilimėlius, kad ir kasdien prapurtyti, man malonu, kai ryte atidarius dureles pasitinka švara ir malonus kvapas mašinoje tongue.gif biggrin.gif na tokia jau aš blush2.gif
O išorę visuomet plauna vyras, man per sunku, kadangi esu mažo ūgio, tai nepasiekiu stogo normaliai numuiluoti biggrin.gif Vieną kartą mėginau pati plauti, tai pasigailėjau, sunkesnio darbo neįsivaizdavau, visa šlaputėlė buvau, kol nuo mašinos muilą nuploviau lotuliukas.gif
Atsakyti
mano masinos viduje tai pedantiska svara, taciau apie isore geriau patylesiu blush2.gif
Atsakyti
Priziuriu tiek isore, tiek salona. Dazniausiai plovyklose atlieka ''svarinima''
Atsakyti
O aš pati valausi, siurbiuosi mašinos vidų, man tai tikras malonumas. Jei geras oras ir plaunuosi pati, kaime. O jei šalta, tada vyrui patikiu išplaut hihihi.gif Vasarą net bamperius pati juodinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Va del plovimo tai galiu parekomenduoti visoms ir visiems eco gloss plovikli nes jau pati nuo pat oru atsilimo naudoju ir namuose langus su tuo paciu valau tai labai patinka. O del auto plovimo tai visai paprasta nei vandens reikia nei slapias palieki. Aisku reikia nepleisti masiniuko bent jau karta per 2 savaites naplauti. thumbup.gif
Atsakyti
Viduje palaikau svara, isoreje sunku islaikyt nes masina juoda, uzknisa plaut taip daznai, jokio malonumo tai darydama nejauciu doh.gif
Atsakyti
Plaunu pati , man labai patinka smile.gif
Atsakyti
Vasara svara rupinuosi pati, nusiplaunu, issivalau vidu. O ziema stengiuosi uzsukti i plovykla, kur plauna rankomis.
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 05 17, 16:34)
Automobilio svara visada pasirupina vyras wub.gif

smile.gif šaunuolis, o tu jam pati pasakai kad jau reikia rūpintis ar jis pats pamato?
Atsakyti