Įkraunama...
Įkraunama...

Ar rūpinatės automobilio švara?

QUOTE(Robertastk @ 2011 08 12, 01:20)
As is automatiniu rekomenduoju Staneviciaus Nestej esancia Valstinos plovykla (ten medziaginiai sepeciai-dazu nezaloja)  ir tekstiline Kauno/Svitrigailos kampas "plaunu pats automatine".

O siaip vasara iseinu i kiema skiriu pora valandu ir nusiplaunu pilnai ir issivalau/issisiurbiu ir nusipoliruoju masiniuka.

Vat as toj Valstinoj ir plaunu,tik savitarnoj smile.gif Prie pat namu man ax.gif

Hmmm...bet man idomu kaip tu sugebi per pora valandu ir issiplaut,ir issisiurbt,ir dar nusipoliruot...Vien tik poliravimas uzima visa diena... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 08 13, 22:20)
Vat as toj Valstinoj ir plaunu,tik savitarnoj smile.gif Prie pat namu man ax.gif

Hmmm...bet man idomu kaip tu sugebi per pora valandu ir issiplaut,ir issisiurbt,ir dar nusipoliruot...Vien tik poliravimas uzima visa diena... doh.gif

Nu poliruoju tikrai ne kaskart kai plaunu.
Bet kai jau poliruoju (gal kas nezino, bet nerekomenduojama "ant saules") tai tikrai netrunku ilgiau negu 45 minuciu - valandos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 08 14, 13:28)
Nu poliruoju tikrai ne kaskart kai plaunu.
Bet kai jau poliruoju (gal kas nezino, bet nerekomenduojama "ant saules") tai tikrai netrunku ilgiau negu 45 minuciu - valandos.  smile.gif

Man poliravimas uzima daugiau,jei rankytemis- 6-7 val.,jei masinele-perpus trumpiau (sunkiau prieinamos vietos vis tiek rankomis),o per valanda galima tik pablizginti,bet poliruot nenupoliruosi per tiek,nebent " tiap-liap" darai tik tam kartui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 08 14, 18:30)
Man poliravimas uzima daugiau,jei rankytemis- 6-7 val.,jei masinele-perpus trumpiau (sunkiau prieinamos vietos vis tiek rankomis),o per valanda galima tik pablizginti,bet poliruot nenupoliruosi per tiek,nebent " tiap-liap" darai tik tam kartui ax.gif

Nu sekanti karta matyt reikes laikmati pasistatyt su kamera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 08 14, 19:55)
Nu sekanti karta matyt reikes laikmati pasistatyt su kamera  blush2.gif

Tai sakau,cia ziurint kaip darai ax.gif Mane kazkada toks senas kebulistas apmoke kaip sitie darbai daromi,tai taip ir darau,tokio poliravimo uztenka mazdaug pusmeciui,jei reciau plauti tai metams ax.gif Dedu du sluoksnius polirolio ir dar ant virsaus sluoksni vasko,darbelis katorgiskas,turiu pasakyti,bet rezultatas buna dziuginantis ir ilgalaikis ax.gif Siemet dar to nedariau,reikia kazkaip prisiversti prarudijusias vietas sutvarkyti,ir tada po padazymo jau poliruot,bet vat niekaip rankos tokiems darbams nekyla,per iseigines norisi pailset o ne prie masinos krapstytis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 08 14, 22:06)
Tai sakau,cia ziurint kaip darai  ax.gif Mane kazkada toks senas kebulistas apmoke kaip sitie darbai daromi,tai taip ir darau,tokio poliravimo uztenka mazdaug pusmeciui,jei reciau plauti tai metams ax.gif Dedu du sluoksnius polirolio ir dar ant virsaus sluoksni vasko,darbelis katorgiskas,turiu pasakyti,bet rezultatas buna dziuginantis ir ilgalaikis ax.gif Siemet dar to nedariau,reikia kazkaip prisiversti prarudijusias vietas sutvarkyti,ir tada po padazymo jau poliruot,bet vat niekaip rankos tokiems darbams nekyla,per iseigines norisi pailset o ne prie masinos krapstytis... blush2.gif

As viena sluoksni dedu ir istrinu viska.
Man geriem 3 menesiam uztenka.
Geguze paskutini kart poliravaus, tai tik dabar jau reiktu vel praeit. 4u.gif
Atsakyti
Vyriskoms rankelems tokie darbai lengviau einasi ir greiciau,nes jegos daugiau yra... ax.gif o cia jos nemazai reikia... smile.gif
Atsakyti
Tiesą sakant dar neploviau, nesiurbiau.. Ir nelaukiu tos dienos kai reikės varyt plaut. unsure.gif Gerai kad spalva tokia - dulkių nesimato. Atsišveičiau staliukus, nusivaliau dulkes i psio. Dbr ūpinimasis toks, kad išsikratau kilimėlius. Lapai pradeda kibti prie kojų.
Atsakyti
Laba, kur Vilniuje pigiau plauna automobilius su salono valymu? 4u.gif
Atsakyti
pati su vyru valom salona, o isore degalines plovykloje smile.gif
Atsakyti
Kviečiame apsilankyti plovykloje „ISUZU“ autocentre.Ruduo jau įpusėjo,orai smarkiai keitėsi.Todėl norime pasiūlyti Jūsų automobiliui profesionalias autoplovyklos paslaugas labai palankiomis kainomis.
Tik mūsų plovykloje plovimo kainos tokios mažos,kad net neverta sukti galvos kur nusiplauti savo automobilį.
Šiuo metu siūlome:
Automobilio plovimą be sausinimo(plovimas aukštu slėgiu,purvo tirpikliu,aktyviosiomis putomis ir vaškavimas) – TIK 7Lt
Automobilio švaros komplektą(plovimas aukštu slėgiu,purvo tirpikliu,aktyviosiomis putomis ir vaškavimas su sausinimu + sausas salono valymas) – TIK 30Lt
Variklio plovimą (variklio plovimas iš viršaus ir apačios. PO PLOVIMO GARANTIJA NESUTEIKIAMA) - TIK 25Lt
*Salono cheminį valymą – Nuo 70Lt
*Tikslią kainą nustato plovėjas prieš atliekant valymą.
Mus rasite adresu: Mokyklos g. 1B,Bukiškis,Vilniaus r. Sav. „ISUZU“ autocentras. Tel.:864804334

Va kokia info gavau emeilu tai tikrai pigu be to vaikinai plauna rankomis tai kaip ir patikimiau nei plovykloje smile.gif
Atsakyti
as tai privbengiu degaliniu plovyklu, nes esu nukentejes nuo ju smile.gif visa masina pries saule atrode, kaip subraizyta svitriniu popierium smile.gif
Atsakyti