Įkraunama...
Įkraunama...

Ar rūpinatės automobilio švara?

QUOTE(denaxa @ 2011 08 15, 17:59)
Vyriskoms rankelems tokie darbai lengviau einasi ir greiciau,nes jegos daugiau yra... ax.gif o cia jos nemazai reikia... smile.gif

tai jau tikrai sunku tą mašiną normaliai atpoliruoti, bet rezultatas už tai thumbup.gif prieš žiemą irgi labai "sveika" savo mašiniuką gerai įtrinti - va kaip tik ir priemonėmis apsirūpinau smile.gif http://www.dyl.lt/vi...epalu-ploviklis
Atsakyti
Kažkodėl man malonumas tvarkyti savo auto, siurbti, plauti ir t.t smile.gif
Atsakyti
na mes abu su vyru labai megstame masinoje tvarka, bet kai yra vaiku - tai nevisad ir tvarka.
Atsakyti
Mano vyras pedantas, kas liečia mašinų švarą, tai pasirūpina tvarka ir mano mašiniuke, ir savo, kiek esam vedę tai gal tik kartą tvarkiau savo mašiną tongue.gif Nemėgstu aš šito darbo blush2.gif
Atsakyti
mašinos priežiūra ir salono ar išorės tvarkingumas iš kart pasako apie vairuotoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipras66 @ 2012 02 10, 16:58)
mašinos priežiūra ir salono ar išorės tvarkingumas iš kart pasako apie vairuotoja  smile.gif

Mano darbine-islaizyta,nuosavoj-salone bardakas,na ir ka tokiu atveju gali ta tvarka pasakyti? rolleyes.gif Ape vairuotoja sprendziama pagal tai kas variklio skyriuje darosi,kas is to,jei salonas tvarkingas,o variklis maurais apauges... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 02 10, 17:48)
Mano darbine-islaizyta,nuosavoj-salone bardakas,na ir ka tokiu atveju gali ta tvarka pasakyti? rolleyes.gif Ape vairuotoja sprendziama pagal tai kas variklio skyriuje darosi,kas is to,jei salonas tvarkingas,o variklis maurais apauges... ax.gif

Pritariu.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 02 10, 17:48)

geras vairuotojas prižiūri tiek išorę tiek kas ir po tuo kapotu tūno, aišku yra išimčių. Kažkaip nepamenu, kad būtų tekę susidurti su vairuotoju, pas kurį būtų salonas iščiustytas, o po kapotu būtų maurai, kaip, kad sakai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipras66 @ 2012 02 11, 11:43)
geras vairuotojas prižiūri tiek išorę tiek kas ir po tuo kapotu tūno, aišku yra išimčių. Kažkaip nepamenu, kad būtų tekę susidurti su vairuotoju, pas kurį būtų salonas iščiustytas, o po kapotu būtų maurai, kaip, kad sakai smile.gif

Man teko smile.gif pas mane atvirksciai-po kapotu blizga,o salone...hmm...nu laaabai retai ten buna tvarkoma,dabar dar ir senos detales is po dirzo keitimo metosi ant grindu,kazkur ir senos zvakes voliojasi... blush2.gif O darbinej tai blizga ir po kapotu (tik ne ziema,nes plaut variklio ziema negalima... verysad.gif ),ir kabinoj,kasdien valausi... smile.gif
Atsakyti
Gal esate pirkusios kuponu auto salono cheminiam valymui? Labai noreciau issivalyt automobili, bet vis kazkaip nedristu investuot i ta paslauga g.gif O gal yra kokiu priemoniu, kuriomis ir paciai pavyktu issivalyt ne ka blogiau? Autochemija priemone isbandyta ir labai nuvyle, palieka demes ir nieko nenuvalo.
Atsakyti
Pas mane masinoje anksciau buvo tvarka smile.gif tada isigijau suni, kuri visur veziojuosi kartu, tai baisesniu masinu sunku buvo rast, nes tas nenaudelis nugrauze dirzus, ir siaip ka rasdavo masinoj tai draskydavo doh.gif
taciau dabar turiu puiku vyra, kuris puikiai priziuri mano auto, tai ir vel grizo tvarka thumbup.gif
Atsakyti
Geriausiai būtų pačiam su kibiru ir kempine mašiną plauti, bet gyvenu daugiabutyje ir neturiu tam sąlygų. Gal Vilniuje turite nusižiūrėję plovyklą, nebrangią, kad nuplautų be sausinimo iki 10 Lt, ar pigiau?
Atsakyti