Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

QUOTE(driu @ 2009 04 17, 09:42)
Pasirodau savo naująją lovatiesę  ax.gif
user posted image

Nuotraukoj viskas labai grazu isskyrus lovatiese schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif

gal patartumet, kokiomis spalvomis geriausia dazyti miegamaji? na, kad spalva nevargintu, o gal keliom spalvom? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2009 04 17, 14:44)
sveikos mergaites 4u.gif

gal patartumet, kokiomis spalvomis geriausia dazyti miegamaji? na, kad spalva nevargintu, o gal keliom spalvom? mastau.gif

siaip miegamajame tinka svelnios ir raminancios spalvos..pvz zalsva..tik nepatartina saltu spalvu//na bet cia visgi pagal skoni, pagal baldus, pagal dizaina eina.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2009 04 17, 08:42)
Pasirodau savo naująją lovatiesę  ax.gif
user posted image

LABAI GRAZUS MIEGAMASIS...lovatiese thumbup.gif turbut ir uzuolaidos bus wub.gif
lauksim viso kambario sutvarkyti foto0 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jjurgitas @ 2009 04 17, 14:44)
sveikos mergaites 4u.gif

O KOKIOS JUMS PATINKA?
tokiom ir rinkites ...nes spalvos tai labai individualu smile.gif
QUOTE(undi @ 2009 04 17, 15:16)
siaip miegamajame tinka svelnios ir raminancios spalvos..pvz zalsva..tik nepatartina saltu spalvu//na bet cia visgi pagal skoni, pagal baldus, pagal dizaina eina.. rolleyes.gif

mano meigamais buvo ryskus raudonas...
o dabar laikinai gyvenu kaip as vadinu "bespalviam miegamam"...
ir tikrai galiu pasakyti as ryskiam jauciausi geriau smile.gif

o dar anksciau turejau zydra kambari,baltus baldus./..tai tikrai buvo ne mano spalvos,nuo tada pradejau vengti zydros spalvos savo namuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikė: 17 balandžio 2009 - 15:28
QUOTE(laimikė @ 2009 04 17, 15:31)

mano meigamais buvo ryskus raudonas...
ir tikrai galiu pasakyti as ryskiam  jauciausi geriau  smile.gif

o dar anksciau turejau zydra kambari,baltus baldus./..tai tikrai buvo ne mano spalvos,nuo tada pradejau vengti zydros spalvos savo namuose

del spalvu yra viskas labai individualu..cia jau istikruju nuo zmoniu priklauso..bet siaip patariama legvas spalvas, nes miegamasis yra poilsiui..bet kitiems zmonems reikia ryskiu spalvu..as asmenishkai negaleciau buti ryskiame miegamajame..
Atsakyti
driu> koks sviesus miegamasis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
driu, gal jums ir ne aktualu, bet tie įvairiausi daikteliai virš galvos nėra labai gerai 4u.gif O lovos (jei gerai supratau) nestatysite, bus tik čiužinys? g.gif Įdomi idėja.
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 04 17, 16:16)

esu kazkada girdejusi apie gamtos spalvas, jog jos tinka i miegamuosius kambarius (ramina ir atpalaiduoja). bet gal as ne taip ka suprantau, tai va ir galvoju pas jus paklausiu.

QUOTE(laimikė @ 2009 04 17, 16:31)
*O KOKIOS JUMS PATINKA?
tokiom ir rinkites ...nes spalvos tai labai individualu  smile.gif
**mano meigamais buvo ryskus raudonas...
ir tikrai galiu pasakyti as ryskiam  jauciausi geriau  smile.gif

*man labiausiai prie sirdies balta spalva, bet su mazais vaikais (ypac maniskiais) tai neimanoma. galvoju, gal svelniai salotine spalva dazyti g.gif
ir labai nenoriu miegamajam televizoriaus,bet... tai gal kuri kuri matete, kokia spinta su vieta televizoriui ir durelemis (ta prasme, kad ji paziurejus butu galima uzdaryti.
**turetu graziai atrodyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 17, 22:32)
driu, gal jums ir ne aktualu, bet tie įvairiausi daikteliai virš galvos nėra labai gerai 4u.gif O lovos (jei gerai supratau) nestatysite, bus tik čiužinys? g.gif Įdomi idėja.

čia gal kušetė?
o virš galvos daikteliai negerai kodėl?

o knyga ir lemputė nebus blogai? nes planuoju tik laikyt. na, dar žinoma savo akinius pasidėt miegant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 04 08, 10:39)
kolkas mano miegamasis atrodo taip..
http://public.fotki....te7/miegamasis/  blush2.gif

Pas mus kambary lova taip stovejo, buvo nepatogu. Ir kaip kazkas cia patare statem prie kaires sienos. Atrodo net vietos kambary daugiau pasidare. Gal tikrai pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
gal ir jums patiks tokia spalvytė,man tai ji pati pačiausiai,ypač miegamajam wub.gif
kadu įdėsiu nuotraukytę ir savojo miegamojo.. mirksiukas.gif bigsmile.gif
user posted image

driu jauku kaip rolleyes.gif
o kur užtiesalą pirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowi: 19 balandžio 2009 - 14:48
Sveikos 4u.gif norejau parodyt Jums ir savo miegamuka blush2.gif
http://private.fotki...lee/miegamasis/
username: caramelee
password: maziukas

kita savaite dar turetu atkeliauti spinta-komoda ir prie lovos spinteles ir aisku truksta uzuolaidu (trumpu) uztiesalo ant lovos, veidrodzio per visa ugi ir sviestuvo 4u.gif
Atsakyti