QUOTE(Malena @ 2009 03 31, 12:57)
Nerytes idetieji labai jaukus,ech tureciau as dvara galeciau kasdien skirtingo stiliaus miegamuosiuose miegot 

istekek uz pinkeviciaus..jis juk turi dvara

QUOTE(undi @ 2009 03 31, 14:35)
as dabar pradejau sukti galva del kito dalyko..kai lova su tokiais galais..kokia lovatiese deti
kazkaip kiek maciau nuotrauku niekur ant tokiu lovu nerodo
gal kas is savo patirties gali patart kaip graziau butu ir geriau.. 

cia turejai galvoje galus, ar krastus, jei krastai su remu puikiausias lovos uzdangalas tiks su guma, kaip kad buna ivairios paklodes su gumomis aptempiancios ciuzini.
QUOTE(undi @ 2009 03 31, 14:12)
As jau geriau be dvaro ir be senio

QUOTE(gyde @ 2009 03 31, 16:47)
cia turejai galvoje galus, ar krastus, jei krastai su remu puikiausias lovos uzdangalas tiks su guma, kaip kad buna ivairios paklodes su gumomis aptempiancios ciuzini.
aciu uz info

aciu uz info apie ciuzinius 
Dar nezinau kokios lovos noreciau, bet zinau kad noreciau tokiu tapetu

QUOTE(Meduvė @ 2009 04 01, 01:51)

Man kazkaip atrodo, kad cia ne tapetai, o piesinys ant sienos. Gal su kokiu trafaretu padaryta

noriu lovos tokios gelezines:) man ziauriai grazu:) maciau senukuose sba balduose kazkada tokia, bet jau labai nekokybishki kliba juda visa..
QUOTE(Meduvė @ 2009 04 01, 10:51)
aciu uz info apie ciuzinius 

Cia dekoras

o beje mergaites gal zinote kur ieskoti lovatiesiu su gumom?ar buna tokiu pirkti?

kolkas mano miegamasis atrodo taip..
http://public.fotki....te7/miegamasis/
tik nekreipkite demesio ir spintos duris..jos dar pareguliuojamos bus ir sulyginamos..beje truksta visko dar daug..bet finansai stabdo norus..
o norai tai pabaigti si kambari japonishku stiliumi..noriu japonisko stiliaus lempu, veduokles dideles ant sienos..uzuolaidos..koki tai grazu bonzai..
http://public.fotki....te7/miegamasis/

tik nekreipkite demesio ir spintos duris..jos dar pareguliuojamos bus ir sulyginamos..beje truksta visko dar daug..bet finansai stabdo norus..