Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

QUOTE(pantherrra @ 2009 07 15, 16:13)
Neblogai atrodo juodai baltas miegamasis. Matosi, jog padirbeta. Tik man asmeniskai kiek niurokoas. Bet siaip  thumbup.gif

Man jaukumo truksta 4u.gif Norisi sviesesniu spalvu.
Atsakyti
Man tai toks miegamasis labiau panasus i sarvojimo sale o ne i jaukia sapnu karalyste.... schmoll.gif
P.S. cia yra mano asmenine nuomone, i absoliucia nepretenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
http://vetytaametyta...amajam-232.html
nuotraukikes mazos, o bet taciau ideju siokiu tokiu tikrai yra. Pavyzdziui, man aktualu, kai miegamasis mazas, bet aukstos lubos, lova su stalciais, kad po ja dar kazka butu galima laikyti. Maciau kazka kas man butu patike vienam salone, bet per gremezdiska mano kambareliui tokia karaliska su baldakimu. Todel galvoju minimalistine, kuklesne. Nors pagal fengshuju palovis turetu buti laisvas, vejo perpuciamas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 07 03, 15:20)
pabandyk kreiptis i Optimata, kiek maciau gana kokybiskai gamina is masyvo. na, aisku, ziurint, ko noretum - ar paprastu formu, ar su filingais, ar su raiziniais, ranku darbo inkrustacijomis ir t.t. turiu pazistama menininka, kuris dirba su medziu, tai visokius idomiausius dalykus sumasto (dare kavines "Balti drambliai" baldus), bet aisku, tai nepigu..

dėkui, jau parašiau jiems

QUOTE(Shokolada @ 2009 07 16, 13:02)
http://vetytaametyta...amajam-232.html
nuotraukikes mazos, o bet taciau ideju siokiu tokiu tikrai yra. Pavyzdziui, man aktualu, kai miegamasis mazas, bet aukstos lubos, lova su stalciais, kad po ja dar kazka butu galima laikyti. Maciau kazka kas man butu patike vienam salone, bet per gremezdiska mano kambareliui tokia karaliska su baldakimu. Todel galvoju minimalistine, kuklesne. Nors pagal fengshuju palovis turetu buti laisvas, vejo perpuciamas..  mirksiukas.gif

man nuorodoje kažkodėl nieko nerodo
Atsakyti
man irgi nerodo...
Atsakyti
Patarkyte,kur man geriau parasyti,miegamajam norim isdazyt siena kur stoves lova,violetiniai,bet nesugalvojam,kokios spalvos tada turetu buti kitos sienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux Lady @ 2009 07 16, 18:18)
Patarkyte,kur man geriau parasyti,miegamajam norim isdazyt siena kur stoves lova,violetiniai,bet nesugalvojam,kokios spalvos tada turetu buti kitos sienos? g.gif

balta arba smėlio šviesi visada gerai žiūrisi deriniuose. balta - bus šaltas miegamasis, jei smėlio / kreminė / kašmyro / dramblio kaulo - bus šiltesnis derinys.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 07 15, 17:53)
tai taip ir nesupratau patiko ar ne, lyg niurokas, bet kartu ir super  g.gif

Turejau omenyje, kad viskas suderinta. Matosi, kad padirbeta. As pati megstu truputi siltesnes spalvas, pvz.sokoladine ir sviesiai gelsva.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 07 16, 23:33)
balta arba smėlio šviesi visada gerai žiūrisi deriniuose. balta - bus šaltas miegamasis, jei smėlio / kreminė / kašmyro / dramblio kaulo - bus šiltesnis derinys.

O smelio sviesi,ne sviesiai geltonas atspalvis,man atrodo visi geltonos spalvos atspalviai netiktu,labiau gal i pilkuma turetu but?Kaip man paaiskint konsultantui,kuris dazus maiso,gal kas turyte netgi foto ar net kodus issaugoja dazu tokiu..Padekite,jau reikia pirkt dazus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux Lady @ 2009 07 16, 22:42)
O smelio sviesi,ne sviesiai geltonas atspalvis,man atrodo visi geltonos spalvos atspalviai netiktu,labiau gal i pilkuma turetu but?Kaip man paaiskint konsultantui,kuris dazus maiso,gal kas turyte netgi foto ar net kodus issaugoja dazu tokiu..Padekite,jau reikia pirkt dazus.. doh.gif

ne, šviesios spalvos turi "kilti" ne iš geltonos, o iš kokios nors alia kakavinės, rausvos/pilkšvos ir pan. gali būti iš rudai - rusvos dar.
jūs pasiimkite dažų paletę ir eikite per pačius šviesiausius atspalvius. ir sudėkite kartu su ta jūsų išsirinkta violetine ir stebėkite derinį. tikrai žinau, kad "cashmere" pirmas ar antras tonas ideliai tinka prie visų įvairiausių atspalvių. dar toks pat universalus yra "peanut", bet reikia jau žiūrėti. kodais nepasakysiu, sorry.
bet jūs rinkites tikrai pačius pačius šviesiausius tonus, ten neimkite ryškių.

nu va čia yra vonia, ne miegamasis, bet šis derinys gerai žiūrisi, todėl ir siūliau smėlio spalvą, kitaip tariant biežinę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 16 liepos 2009 - 21:54
QUOTE(pantherrra @ 2009 07 16, 21:39)
Turejau omenyje, kad viskas suderinta. Matosi, kad padirbeta. As pati megstu truputi siltesnes spalvas, pvz.sokoladine ir sviesiai gelsva.

supratau 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti miegamojo kambario ideja,kuria mes su MB tiesiog wub.gif ir zadame ja igyvendinti ,gal siek tiek pakoregavus sienu spalvas i sviesesnius atspalvius smile.gif .Gal dar ,kam kils kokiu ideju mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti