Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

o as susiradau paveiksliukus 2 virs lovos kabinti,,,bet stovi jie salia lovos jau kokius metus--maniskis neprisiruosia pakabinti..smile.gif))))
Atsakyti

Man sitas patiko.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 06 17, 18:52)
man tai nelabai  schmoll.gif  zuvies griaucius primena 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš, jei galėčiau, tai virš galvos nieko nekabinčiau. bet pas mane taip jau išėjo, kad bus niša tokia mad.gif tak vot, ten lemputę padėsiu.

o dar visai nieko virš lovos paveiksliukai / foto. daugiau tikrai nieko... jokių lentynų, veidrodžių ir tt.
Atsakyti
Aprimo tema biggrin.gif

Lova kaip ir turiu,gal patarsite kur didesnis naktiniu staliuku prie lovos pasirinkimas?Ir noreciau uz prieinama kaina,nes nieko ypatinga nenoriu,paprastu paprasciausiu spinteliu,kad tiktu prie interjero ir nekainuotu 200lt ar daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 23, 18:08)
Aprimo tema biggrin.gif

Lova kaip ir turiu,gal patarsite kur didesnis naktiniu staliuku prie lovos pasirinkimas?Ir noreciau uz prieinama kaina,nes nieko ypatinga nenoriu,paprastu paprasciausiu spinteliu,kad tiktu prie interjero ir nekainuotu 200lt ar daugiau rolleyes.gif

SBA balduose išpardavimai mirksiukas.gif Mačiau neblogas (paprastos dėžutės, nieko įmantraus - tip top tai ko noriu) su didele nuolaida thumbup.gif Bet jos tinka tik prie žemos lovos, o kai jos neturiu, tai ir spintučių pirkt negalėjau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 06 23, 19:37)
SBA balduose išpardavimai  mirksiukas.gif Mačiau neblogas (paprastos dėžutės, nieko įmantraus - tip top tai ko noriu) su didele nuolaida  thumbup.gif Bet jos tinka tik prie žemos lovos, o kai jos neturiu, tai ir spintučių pirkt negalėjau  doh.gif  biggrin.gif

O kokios mazdaug kainos?Juodu yra?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 23, 19:07)
O kokios mazdaug kainos?Juodu yra?

Jau senokai buvau. Nebepamenu kainų, bet žinau, kad nuolaida tikrai nemaža buvo.

Dėl juodų negaliu pasakyt, nes į tokias nesidairiau...

Pasidairyk čia mirksiukas.gif Bet matau, kad čia tikrai ne viskas ką jie turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 06 23, 20:55)
Jau senokai buvau. Nebepamenu kainų, bet žinau, kad nuolaida tikrai nemaža buvo.

Dėl juodų negaliu pasakyt, nes į tokias nesidairiau...

Pasidairyk čia  mirksiukas.gif Bet matau, kad čia tikrai ne viskas ką jie turi  ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 06 17, 18:52)

Šitas laabai gražus.... Bet didesnės lentynėlės tai manau nelabai praktiška. Man asmeniškai ir nepatinka, kai miegant virš galvos kažkas yra, o be to ir nesaugu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 23, 19:08)
Aprimo tema biggrin.gif

mačiau Ikea puslapy yra neblogų, o taip pat mačiau Nakts Mebels išsipardavinėja, ten buvo tokių paprastų ir nukainuotų, o kokybė jų gera kiek girdėjau.
Atsakyti
QUOTE(lalabas @ 2009 06 18, 11:39)
Man sitas patiko.
user posted image

drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O man cia grazu ax.gif

http://www.miegamieji.lt/kontaktai

4u.gif
Atsakyti