o as susiradau paveiksliukus 2 virs lovos kabinti,,,bet stovi jie salia lovos jau kokius metus--maniskis neprisiruosia pakabinti..
))))
Man sitas patiko.

QUOTE(Lillita @ 2009 06 17, 18:52)
man tai nelabai
zuvies griaucius primena
aš, jei galėčiau, tai virš galvos nieko nekabinčiau. bet pas mane taip jau išėjo, kad bus niša tokia
o dar visai nieko virš lovos paveiksliukai / foto. daugiau tikrai nieko... jokių lentynų, veidrodžių ir tt.
QUOTE(Malena @ 2009 06 23, 18:08)
Aprimo tema
Lova kaip ir turiu,gal patarsite kur didesnis naktiniu staliuku prie lovos pasirinkimas?Ir noreciau uz prieinama kaina,nes nieko ypatinga nenoriu,paprastu paprasciausiu spinteliu,kad tiktu prie interjero ir nekainuotu 200lt ar daugiau
Lova kaip ir turiu,gal patarsite kur didesnis naktiniu staliuku prie lovos pasirinkimas?Ir noreciau uz prieinama kaina,nes nieko ypatinga nenoriu,paprastu paprasciausiu spinteliu,kad tiktu prie interjero ir nekainuotu 200lt ar daugiau
SBA balduose išpardavimai
QUOTE(Diax @ 2009 06 23, 19:37)
SBA balduose išpardavimai
Mačiau neblogas (paprastos dėžutės, nieko įmantraus - tip top tai ko noriu) su didele nuolaida
Bet jos tinka tik prie žemos lovos, o kai jos neturiu, tai ir spintučių pirkt negalėjau

O kokios mazdaug kainos?Juodu yra?
QUOTE(Malena @ 2009 06 23, 19:07)
O kokios mazdaug kainos?Juodu yra?
Jau senokai buvau. Nebepamenu kainų, bet žinau, kad nuolaida tikrai nemaža buvo.
Dėl juodų negaliu pasakyt, nes į tokias nesidairiau...
Pasidairyk čia
QUOTE(Diax @ 2009 06 23, 20:55)
Jau senokai buvau. Nebepamenu kainų, bet žinau, kad nuolaida tikrai nemaža buvo.
Pasidairyk čia
Bet matau, kad čia tikrai ne viskas ką jie turi 
Pasidairyk čia
Aciu
QUOTE(Lillita @ 2009 06 17, 18:52)
Šitas laabai gražus.... Bet didesnės lentynėlės tai manau nelabai praktiška. Man asmeniškai ir nepatinka, kai miegant virš galvos kažkas yra, o be to ir nesaugu
QUOTE(Malena @ 2009 06 23, 19:08)
Aprimo tema
mačiau Ikea puslapy yra neblogų, o taip pat mačiau Nakts Mebels išsipardavinėja, ten buvo tokių paprastų ir nukainuotų, o kokybė jų gera kiek girdėjau.