Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

QUOTE(skorpiosa @ 2010 10 26, 21:39)
Nelabai blush2.gif , paprasta chrusciovke.... 3 kambariu butas tik mano 2 paskutiniai kambariai

Čia yra nemažai pavyzdžių mirksiukas.gif

QUOTE(klausiuke @ 2010 10 27, 09:38)
Patarimas iš asmeninės (tiksliau, draugės) patirties, jei visiškai rekonstruojat kambarį ar butą:
kaip nepamirštat apie paveikslus pagalvoti, kur ir ką kabinsit, nepamirškit pagalvoti ir apie duris. Draugė į miegamąjį susidėjo duris, kurios priderintos prie tapetų: durininkai perkelė ant durų tapetų motyvą iš miegamojo pusės. Super atrodo!  thumbup.gif  Ir aš kada nors tokias turėsiu...  cool.gif

O kai atsibos šie tapetai, juos nuplėš ir klijuos kitus, tai ir duris naujas statys g.gif
Atsakyti
sveiki, noreciau patarimo kokiu spalvu uzuolaidos tiktu prie tokios spalvos miegamojo? g.gif baldai yra sviesus, grindys sviesios durys taip pat sviesios, iš pušies. 4u.gif mes mastom gal kabinti tik dienines uzuolaidas, o naktiniu funkcija atliktu roletas prie pat lango bigsmile.gif ka manot?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 27, 12:05)
sveiki, noreciau patarimo kokiu spalvu uzuolaidos tiktu prie tokios spalvos miegamojo? g.gif  baldai yra sviesus, grindys sviesios durys taip pat sviesios, iš pušies. 4u.gif mes mastom gal kabinti tik dienines uzuolaidas, o naktiniu funkcija atliktu roletas prie pat lango  bigsmile.gif ka manot?

O kokios spalvos gėlės ant tapetų g.gif Jei gerai įžiūriu - jos su bronziniu atspalviu g.gif Tada naktines rinkčiau bronzinės spalvos (pagal gėlių spalvą). Man asmeniškai, vien dieninė nesižiūri blush2.gif
Atsakyti
Naktiniai tikrai jaukumo priduotu,man atrodo,miegamajame tai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 27, 12:47)
O kokios spalvos gėlės ant tapetų  g.gif Jei gerai įžiūriu - jos su bronziniu atspalviu  g.gif Tada naktines rinkčiau bronzinės spalvos (pagal gėlių spalvą). Man asmeniškai, vien dieninė nesižiūri  blush2.gif

man tai ten daugiau ne su bronziniu, o su auksiniu atspalviu tos geles. As irgi rinkciausi kazka derinant prie tu gelyciu. Tada spalvos susiris, o jeigu renkantis kaip visa sienu spalva, bus ganetinai rysku ir manau jau per daug gali erzinti...
Atsakyti
Ir aš noriu patarimo dėl užuolaidų šiam miegamojo kambariui:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 10 27, 13:45)
man tai ten daugiau ne su bronziniu, o su auksiniu atspalviu tos geles. As irgi rinkciausi kazka derinant prie tu gelyciu. Tada spalvos susiris, o jeigu renkantis kaip visa sienu spalva, bus ganetinai rysku ir manau jau per daug gali erzinti...

aha labiau i auksa ta spalvyte, aciu labai man net i galva mintis nesove uzuolaidas derint butent prie geliu thumbup.gif dar kart dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 10 27, 14:02)

Gal rudo atspalvio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indii @ 2010 10 27, 16:01)
Gal rudo atspalvio?  g.gif

schmoll.gif baldai bus šviesūs
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 10 27, 18:47)
schmoll.gif  baldai bus šviesūs

man tai cia kuo sviesesniu norisi, nes pats kamabrys gana tamsus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 10 27, 14:02)

QUOTE(AstaRaud @ 2010 10 27, 18:47)
schmoll.gif  baldai bus šviesūs

Kokio s spalvos bus baldai? Spalvą derinčiau prie baldų arba grindų. Ruda spalva turi daug atspalvių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 27, 19:21)
man tai cia kuo sviesesniu norisi, nes pats kamabrys gana tamsus  4u.gif

Na nufotografuosiu nuo lango pusės - tai tada kambarys atrodys šviesus...
Atsakyti