man atrodo, kad labai sunku pakelti groteles su ciuziniu ir taip nuolatos. turbut butu patogiau stalciai...
QUOTE(ingridatam @ 2010 11 09, 11:53)
na parduotuveje tiesa sakant lovu net neziurejau
kadangi mes uzsakinesim, tai rinkausi modeli is interneto.....nemoku cia ideti foto..bet galiu atsiusti emeilu jei parasysit 

Isivaizduoju,kaip atrodo,tik parduotuvese nemaciau,gal viena,bet tokio klasikinio,pompasstisko stiliaus

QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 13:05)
man atrodo, kad labai sunku pakelti groteles su ciuziniu ir taip nuolatos. turbut butu patogiau stalciai...
Nea, nesunku. Tik reikia žiūrėti, kad pneumatinis mechanizmas būtų įdėtas. Pas mane miegamojo lova dabartinė su tokiu pakeliamu. Plotis 2 m, ilgis 2,10 m, tikrai labai lengvai pasikelia. Man patogu.
Vaikų kambaryje su stalčiais lovos, tai irgi nieko nepatogaus juose nėra. Žodžiu, man ir su stalčiais, ir pakeliama patogu

Sveikutes, reikia patarimo. Foto daryta tika po remonto, aisku ciuzinys yra, jau miegam
bet klausimas toks, ar tiktu kairej p.kaip dabar ziurint tualetinis stalelis? Neskaitant to kad toj pusej miega vyras? Be to, nerandu tokio kuris tiktu prie lovos
dar patarkit koks cia sviestuvas tiktu ir lempos stalines. Jeigu netingit, butu liuks su paveiksliukais 

O sita fotke, priesais lova, daryta dar nepabaigus remonto (naujasnes neturiu). Galvos skausmas su tuo kampu nes ko norejau uzuolaidu naktiniu iki zemes krentanciu, to neina per ta kampa padaryti, tai dabar rusvas naktines romanetes pakabine esam bet man vistiek norisi ilgu naktiniu uzuolaidu...Kaip isspresti klausima su tuo kampu? Jei kabinu tik is vienos puses naktines, tai kaip su dieninem, det belieka tik iki palanges ane

Vat dabar tokias pasisiuvau romanetes (kaip pirmam blynui pabandymui gerai bus, nesu siuveja tai nepeikit)....Aisku kadangi pakabint persigalvojau prie pat lubu, sios per trumpos pasidare - danersiu krasteli vaseliu koki nors rasta manau bus super
na nebt jau kol kas...

O sita fotke, priesais lova, daryta dar nepabaigus remonto (naujasnes neturiu). Galvos skausmas su tuo kampu nes ko norejau uzuolaidu naktiniu iki zemes krentanciu, to neina per ta kampa padaryti, tai dabar rusvas naktines romanetes pakabine esam bet man vistiek norisi ilgu naktiniu uzuolaidu...Kaip isspresti klausima su tuo kampu? Jei kabinu tik is vienos puses naktines, tai kaip su dieninem, det belieka tik iki palanges ane

Vat dabar tokias pasisiuvau romanetes (kaip pirmam blynui pabandymui gerai bus, nesu siuveja tai nepeikit)....Aisku kadangi pakabint persigalvojau prie pat lubu, sios per trumpos pasidare - danersiu krasteli vaseliu koki nors rasta manau bus super

O siaip pamasciau (niekur nesu maciusi), netiktu tas uzuolaidas taip pat lanku kabinti?
pagooglinau ir radau ka turejau galvoj:
pagooglinau ir radau ka turejau galvoj:

kristi, lanku neitu nes ta kampa (ten pakavoti seni vamzdziai) naudoju kaip lentynele, ir jis nera mazas, tad uzdengti jo nenoriu be to lubose kur apsvietimas, na ten irgi ne kaip atrodytu gal salia jo uzuolaidos, nu net nzn. Bet jau kai atsibos toji lentyna gal ir galima but begelius deti ir uzuolaidas, bet kazka mastau apie grakstu gelezini karniza, nu bet kad
O jeigu deti tik toj vienoj pusej visa naktine uzuolaida na ne is 2 o is 1 dalies, ir dienai surist kokiu groziu su kutu

manau, kad tai butu grazus variantas. Bet man kazkaip noretusi ir dieniniu uzuolaidu ilgu, kad tu radiatoriu nesimatytu. tik aisku, jau jei pasiutos romanetes, nieko nepadarysi, nekaitaliosi juk 
ir darnelabai suprantu, kam jus norit naktines uzuolaidos jau jei romanetes yra, gausis du naktiniai miegamojo uzdangalai

ir darnelabai suprantu, kam jus norit naktines uzuolaidos jau jei romanetes yra, gausis du naktiniai miegamojo uzdangalai

QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 14:17)
manau, kad tai butu grazus variantas. Bet man kazkaip noretusi ir dieniniu uzuolaidu ilgu, kad tu radiatoriu nesimatytu. tik aisku, jau jei pasiutos romanetes, nieko nepadarysi, nekaitaliosi juk 

Nea, du nesigaus, romanetes nuimsiu, as jas laikinai (tik neaisku tas laikinai kiek - pusmeti, metus, nzn) siuvausi nes medziaga turejau, kaip mokejau taip pasidariau nes litu nelabai tuo metu buvo... plikais langais nebusi

Nu aisku is klaidu mokomasi...
tai viskas cia gerai gaunasi. prie to kampo dekit vienpuses naktines uzuolaidas perristas bantu, o dienines iki kampo, visvien krasta uzdengs naktine, nesimatys, kad dienine trumpesne is to sono...
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 14:28)
tai viskas cia gerai gaunasi. prie to kampo dekit vienpuses naktines uzuolaidas perristas bantu, o dienines iki kampo, visvien krasta uzdengs naktine, nesimatys, kad dienine trumpesne is to sono...
Pasimatavau ta savo kampa, jo ilgis ilgiausioj vietoj 90 cm o plotis 30, nemazas

QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 09, 13:34)
Pasimatavau ta savo kampa, jo ilgis ilgiausioj vietoj 90 cm o plotis 30, nemazas
o kaip su halogenu virsuj, gausis atvepe tos uzuolaidos per kampa
o dar pamenu taip dziaugiausi kad pasisleps seni vamzdziai, ir ten lentynele bus orchidejai 

pabandysiu nupasakoti, kaip as isivaizduoju, gal mes tiesiog nesusikalbam

nu va kaip sauniai nupiesiau

Super ideja! man patinka!
kazin jos tik dekoratyvios tame sone butu, na nenaudojamos, o uzsitrauktu langas su kita uzuolaida? ar vistikdaryti dvi vienodo plocio uzuolaidas?
Graziai mastot, patarkit man ir kitu kambariu klausimais

Graziai mastot, patarkit man ir kitu kambariu klausimais