Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

man atrodo, kad labai sunku pakelti groteles su ciuziniu ir taip nuolatos. turbut butu patogiau stalciai...
Atsakyti
QUOTE(ingridatam @ 2010 11 09, 11:53)
na parduotuveje tiesa sakant lovu net neziurejau  blush2.gif kadangi mes uzsakinesim, tai rinkausi modeli is interneto.....nemoku cia ideti foto..bet galiu atsiusti emeilu jei parasysit  4u.gif

Isivaizduoju,kaip atrodo,tik parduotuvese nemaciau,gal viena,bet tokio klasikinio,pompasstisko stiliaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 13:05)
man atrodo, kad labai sunku pakelti groteles su ciuziniu ir taip nuolatos. turbut butu patogiau stalciai...

Nea, nesunku. Tik reikia žiūrėti, kad pneumatinis mechanizmas būtų įdėtas. Pas mane miegamojo lova dabartinė su tokiu pakeliamu. Plotis 2 m, ilgis 2,10 m, tikrai labai lengvai pasikelia. Man patogu.
Vaikų kambaryje su stalčiais lovos, tai irgi nieko nepatogaus juose nėra. Žodžiu, man ir su stalčiais, ir pakeliama patogu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, reikia patarimo. Foto daryta tika po remonto, aisku ciuzinys yra, jau miegam biggrin.gif bet klausimas toks, ar tiktu kairej p.kaip dabar ziurint tualetinis stalelis? Neskaitant to kad toj pusej miega vyras? Be to, nerandu tokio kuris tiktu prie lovos doh.gif dar patarkit koks cia sviestuvas tiktu ir lempos stalines. Jeigu netingit, butu liuks su paveiksliukais bigsmile.gif
user posted image
O sita fotke, priesais lova, daryta dar nepabaigus remonto (naujasnes neturiu). Galvos skausmas su tuo kampu nes ko norejau uzuolaidu naktiniu iki zemes krentanciu, to neina per ta kampa padaryti, tai dabar rusvas naktines romanetes pakabine esam bet man vistiek norisi ilgu naktiniu uzuolaidu...Kaip isspresti klausima su tuo kampu? Jei kabinu tik is vienos puses naktines, tai kaip su dieninem, det belieka tik iki palanges ane g.gif
user posted image
Vat dabar tokias pasisiuvau romanetes (kaip pirmam blynui pabandymui gerai bus, nesu siuveja tai nepeikit)....Aisku kadangi pakabint persigalvojau prie pat lubu, sios per trumpos pasidare - danersiu krasteli vaseliu koki nors rasta manau bus super wub.gif na nebt jau kol kas...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele_S: 09 lapkričio 2010 - 13:06
O siaip pamasciau (niekur nesu maciusi), netiktu tas uzuolaidas taip pat lanku kabinti?
pagooglinau ir radau ka turejau galvoj:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 09 lapkričio 2010 - 13:11
kristi, lanku neitu nes ta kampa (ten pakavoti seni vamzdziai) naudoju kaip lentynele, ir jis nera mazas, tad uzdengti jo nenoriu be to lubose kur apsvietimas, na ten irgi ne kaip atrodytu gal salia jo uzuolaidos, nu net nzn. Bet jau kai atsibos toji lentyna gal ir galima but begelius deti ir uzuolaidas, bet kazka mastau apie grakstu gelezini karniza, nu bet kad doh.gif O jeigu deti tik toj vienoj pusej visa naktine uzuolaida na ne is 2 o is 1 dalies, ir dienai surist kokiu groziu su kutu wub.gif
Atsakyti
manau, kad tai butu grazus variantas. Bet man kazkaip noretusi ir dieniniu uzuolaidu ilgu, kad tu radiatoriu nesimatytu. tik aisku, jau jei pasiutos romanetes, nieko nepadarysi, nekaitaliosi juk smile.gif
ir darnelabai suprantu, kam jus norit naktines uzuolaidos jau jei romanetes yra, gausis du naktiniai miegamojo uzdangalai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 14:17)
manau, kad tai butu grazus variantas. Bet man kazkaip noretusi ir dieniniu uzuolaidu ilgu, kad tu radiatoriu nesimatytu. tik aisku, jau jei pasiutos romanetes, nieko nepadarysi, nekaitaliosi juk smile.gif
ir darnelabai suprantu, kam jus norit naktines uzuolaidos jau jei romanetes yra, gausis du naktiniai miegamojo uzdangalai  g.gif

Nea, du nesigaus, romanetes nuimsiu, as jas laikinai (tik neaisku tas laikinai kiek - pusmeti, metus, nzn) siuvausi nes medziaga turejau, kaip mokejau taip pasidariau nes litu nelabai tuo metu buvo... plikais langais nebusi blush2.gif O ilgu naktiniu uzuolaidu norejau visada, tik velgi, kazkodel apie tai pagalvojau kai jau tas kampas buvo padarytas, kad man ju neis graziai pakabinti doh.gif O radiatoriu jo, gerai but uzdengt, bet tik toks variantas tada lieka kaip siulet, lanku, kad pasikabintu ir dienines ilgos... Bet paziurejau kad vienas halogenas uzsidengtu tada...ar nuo kur jas det?
Nu aisku is klaidu mokomasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele_S: 09 lapkričio 2010 - 13:27
tai viskas cia gerai gaunasi. prie to kampo dekit vienpuses naktines uzuolaidas perristas bantu, o dienines iki kampo, visvien krasta uzdengs naktine, nesimatys, kad dienine trumpesne is to sono...
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 14:28)
tai viskas cia gerai gaunasi. prie to kampo dekit vienpuses naktines uzuolaidas perristas bantu, o dienines iki kampo, visvien krasta uzdengs naktine, nesimatys, kad dienine trumpesne is to sono...

Pasimatavau ta savo kampa, jo ilgis ilgiausioj vietoj 90 cm o plotis 30, nemazas doh.gif o kaip su halogenu virsuj, gausis atvepe tos uzuolaidos per kampa g.gif o dar pamenu taip dziaugiausi kad pasisleps seni vamzdziai, ir ten lentynele bus orchidejai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 09, 13:34)
Pasimatavau ta savo kampa, jo ilgis ilgiausioj vietoj 90 cm o plotis 30, nemazas doh.gif  o kaip su halogenu virsuj, gausis atvepe tos uzuolaidos per kampa g.gif  o dar pamenu taip dziaugiausi kad pasisleps seni vamzdziai, ir ten lentynele bus orchidejai bigsmile.gif

pabandysiu nupasakoti, kaip as isivaizduoju, gal mes tiesiog nesusikalbam smile.gif Dienine uzuolaida eitu per visa langa iki pat zemes. Naktine galetu buti suraukta, t.y. viena jos banga eina kampu nuo to "baslio" su halogenais ir nuozulniai neuzdengdama kampines lentynos susirisa ties jos krastu, kur jau langas prasideda. o kita banga analogiskai is kitos puses. nu gal iseis papaisyti, pabandysiu 4u.gif
nu va kaip sauniai nupiesiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 09 lapkričio 2010 - 14:02
Super ideja! man patinka! bigsmile.gif kazin jos tik dekoratyvios tame sone butu, na nenaudojamos, o uzsitrauktu langas su kita uzuolaida? ar vistikdaryti dvi vienodo plocio uzuolaidas?
Graziai mastot, patarkit man ir kitu kambariu klausimais bigsmile.gif
Atsakyti