Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

QUOTE(ingridatam @ 2010 11 09, 11:12)
gal galit patarti kaip praktiskiau butu....uzsakinesim dvigule medine lova i miegamaji....noriu kad butu kur sudeti patalus. Kazi kaip geriau - ar  su istraukiamais stalciais apacioje, lovos sonuose ar susideti patalyne kai yra pakeliamas ciuzinys  g.gif
Gal kas turit koki komentara is patirties  4u.gif

Aš mąsčiau, kad noriu su stalčiais išvažiuojamais, bet pradėjau galvot kaip bus su grindim, ar neišsibrūžuos per laiką, tai spėju, rinksiuosi su atkeliamu variantu

QUOTE(chuchundra @ 2010 11 09, 11:37)
Sakykit,kur su istraukiamais stalciais matet,niekur parduotuvese nemaciau?

mačiau vieną modeliuką SBA balduose ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Noreciau jusu patarimo paprasyti ax.gif
jau kuri laika ieskau miegamojo lovos su baldakimu,klasikine.
Gal patartumet kur galima dar paziureti,apart Akropolio ir Baldu rojaus?
noreciau kazka panasaus i sia,tik sios firmeles jau nebera;(:
http://www.kurpirkti...848319/Lova.jpg
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 11 09, 14:12)
Super ideja! man patinka! bigsmile.gif  kazin jos tik dekoratyvios tame sone butu, na nenaudojamos, o uzsitrauktu langas su kita uzuolaida? ar vistikdaryti dvi vienodo plocio uzuolaidas?
Graziai mastot, patarkit man ir kitu kambariu klausimais bigsmile.gif

oi tikrai nebutinai tik dekoratyvios, naudokit kaip normalias naktines uzuolaidas, kurios diena susirisa. ir nebutinai daryti is abieju pusiu, cia jau kaip jums graziau 4u.gif O patarti man visada smagu, svarbu tik kazkam idomios mano mintys. Pasakykit problemas kituose kambariuose ir visos bendrom jegom kazka sugalvosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridatam @ 2010 11 09, 12:12)
... Kazi kaip geriau - ar  su istraukiamais stalciais apacioje, lovos sonuose ar susideti patalyne kai yra pakeliamas ciuzinys
Gal kas turit koki komentara is patirties 

Čiužinys turi būti toks, kuris lankstytųsi per vidurį,, tuomet visai nesunku pakelt. O vat kai mes keitėm čiužinį - apie tai nepagalvojom, tai dabar pakėlus nesilaiko, reikia gerai paremt, kad "pasiraust" dėžėj lotuliukas.gif
Ištraukiamo stalčiaus minusai - braižosi grindys, ypač jei nepastebi kokio niekučio palindusio. Gerai jei didesni ratukai ir tarpas tarp grindų ir stalčiaus nemažas, o jei mažesnis, tai schmoll.gif
Atsakyti
sveikos merginos, matau kaip tik diskutuojat man aktualia tema, siek tiek bandau atsinaujint namus, pardaviau sena karniza ir uzuolaida, dabar stovi plikas langas, bet jau noriu grziu uzuolaidu, su sunkiom naktinem ir graziom dieninem. taigi, renkuosi info ir zvalgausi kaip cia ka padarius, nebenoriu to laikinai, nes vistiek kainuoja pinigus, o vaizdu esi nepatenkintas...taigi, ieskausi medziagu, noriu suderint portieras ir lovatiese, dieniniu, kad nebutu labai tamsu, bet ir uzsidengtu negrazus radiatoriai, ar tai imanoma? g.gif
Atsakyti
imanoma, tai tikrai, tik vat kas liecia pati derinima, reikia eiti isalonus ir vietoj ieskoti deranciu audiniu, nes siaip atskirai susipirkti gali buti sudetinga, bet imanoma smile.gif
Atsakyti
su salonais irgi taip, bandziau su vienu sneketis telefonu, ta kiek klausiau kainu, sako nuo daug ko priklauso nuo daug ko priklauso...pasakiau ismatavimus, kad man prabangos nereikia ir t.t. bet vistiek net orientaciniu kainu doh.gif siena 3.3m, aukstis 2.45, grynas standartas, tai vistiek zino, kiek kainuoja mazdaug. nes velgi pradet viska rinktis, tai medziagu kainas suskaiciuot sugebu, bet jei uz darba susisauks daugiau nei uz medziaga doh.gif nu zodziu, neisivaizduoju kad uz uzuolaidas mokeciau 1000 LT schmoll.gif
Atsakyti
bijau nugasdinti, bet istikruju viskas labai daug kainuoja jeigu norite tureti pagal savo individualius poreikius. Ir as kai domejausi kainomis, niekas nieko man nesugebejo pasakyti, vaziavo i namus, matavo, skaiciavo tada jau gavau kainas. Pas mane langas apie 4-5 metrus ir truputi didesnis aukstis nei standartas, kazkur 270 cm, tai uz naktines ir dienines uzuolaidas, ju siuvima ir tvirtinima sumokejau 2500 LT doh.gif Kazkoks kosmaras, bet tai buvo pigiausia, ka gavau (pirkau bazej), o uzuolaidu visvien reikejo. As, kaip ir jus, esu tokios nuomones, kad verciau gerai viena karta, nei bet kas, kas nepatinka, nes tai bereikalingas pinigu ismetimas.
Gal kitos merginos kazka gales patarti, kaip pigiau prasisukti, nes man tai irgi aktualu siuo metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 10, 10:53)
bijau nugasdinti, bet istikruju viskas labai daug kainuoja jeigu norite tureti pagal savo individualius poreikius. Ir as kai domejausi kainomis, niekas nieko man nesugebejo pasakyti, vaziavo i namus, matavo, skaiciavo tada jau gavau kainas. Pas mane langas apie 4-5 metrus ir truputi didesnis aukstis nei standartas, kazkur 270 cm, tai uz naktines ir dienines uzuolaidas, ju siuvima ir tvirtinima sumokejau 2500 LT  doh.gif Kazkoks kosmaras, bet tai buvo pigiausia, ka gavau (pirkau bazej), o uzuolaidu visvien reikejo. As, kaip ir jus, esu tokios nuomones, kad verciau gerai viena karta, nei bet kas, kas nepatinka, nes tai bereikalingas pinigu ismetimas.
Gal kitos merginos kazka gales patarti, kaip pigiau prasisukti, nes man tai irgi aktualu siuo metu  4u.gif

na man irgi reikia ir dieniniu ir naktiniu, bet tokios sumos tikrai negaliu skirti blink.gif mano mociute siuveja, bet senamadisko kirpimo, bet manau, kad jeigu kazkaip paprastai tai gal pasiutu g.gif o bazej tai sita jau zinau, kad nera pigu schmoll.gif o tu laikinu, beleko, jau esu atsikandus, todel daugiau nebenoriu, reikia kazka galvot, laukiam patarimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiraz @ 2010 11 10, 10:04)
na man irgi reikia ir dieniniu ir naktiniu, bet tokios sumos tikrai negaliu skirti blink.gif mano mociute siuveja, bet senamadisko kirpimo, bet manau, kad jeigu kazkaip paprastai tai gal pasiutu g.gif o bazej tai sita jau zinau, kad nera pigu schmoll.gif o tu laikinu, beleko, jau esu atsikandus, todel daugiau nebenoriu, reikia kazka galvot, laukiam patarimu thumbup.gif

Merginos,einam i Langu rubus(tema) gal ten kas ka patars,kaip pigiau prasisukt,tokiu sumu irgi neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 10 lapkričio 2010 - 11:34
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 12:05)
man atrodo, kad labai sunku pakelti groteles su ciuziniu ir taip nuolatos. turbut butu patogiau stalciai...

Bet stalčiams reikia vietos g.gif
Aš tai ieškau lovos, kurioje patalynės dėžė būtų per visą lovą, o ne per pusę. Gaila, kad tokių pasiūlymų labai nedaug.
Atsakyti
nerandu as tu langu rubu g.gif
Atsakyti