Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

as siandien eisiu savo isvajotojo miegamojo uzsisakyt..kaip jums jis?

o gal kas toki turit?ar patvarus?cia is sba baldu.. rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 26, 20:03)
O gal kaina pameni?

Ziuriu Neryte pas mus lovu ir miegamuju spece biggrin.gif

nepamenu blush2.gif

lotuliukas.gif ne ne ne, as tik besidominti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 09:50)

atrodo graziai bet nezinau ar lova praktiska del savo remo... as patogu bus islipineti is lovos ir labai matysis dulkes ant to remo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 27, 10:01)
nepamenu  blush2.gif

lotuliukas.gif ne ne ne, as tik besidominti cool.gif
Papildyta:

atrodo graziai bet nezinau ar lova praktiska del savo remo... as patogu bus islipineti is lovos ir labai matysis dulkes ant to remo  g.gif

na del remo nebeda,nes isbadziau jau sita varianta..reikia pradzioj priprast ax.gif

o del dulkiu..teks dazniau prabegti su sepeteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 10:06)
o del dulkiu..teks dazniau prabegti su sepeteliu mirksiukas.gif

aisku, kad nebeda... tik man svarbiau turbut funkcionalumas ir patogumas miegamajame nei grozis... nors aisku perkant daikta ir kuriant interjera atsizvelgiu ir i grozi... bet manau siais laikais grozi su patogumu nesunku suderinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 09:50)

kol įprasi - mėlynės ant kojų garantuotos. O ir šiaip labai skaudžiai gali užsigauti. Iš graugų patirties.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2009 03 27, 10:34)
kol įprasi - mėlynės ant kojų garantuotos. O ir šiaip labai skaudžiai gali užsigauti. Iš graugų patirties.

na man tai jau nebegresia..pas drauga panasi lova..tai pripratau..del to ir nesigazdinu del tu kampu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 03 27, 11:50)

user posted image

user posted image

Norėjau tokį pirkti , bet pardavėjos atkalbėjo.Pasiulė keletą kartų įlipti ir išlipti iš lovos.To pakako , kad apsigalvočiau.Išsirinkau panašią , bet be kraštų.Kaip mb sako-tvorą,nes galvūgalis iš kelių lentų atrodo sujungtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2009 03 27, 11:40)
Norėjau tokį pirkti , bet pardavėjos atkalbėjo.Pasiulė keletą kartų įlipti ir išlipti iš lovos.To pakako , kad apsigalvočiau.Išsirinkau panašią , bet be kraštų.Kaip mb sako-tvorą,nes galvūgalis iš kelių lentų atrodo sujungtas biggrin.gif

o atkalbejo del ko, tik del tu sonu? g.gif
Atsakyti
Taip , dėl to , kad nepatogūs.Ir nesigailiu,nes dar ir į dabartinę lovą lėkdama sugebu koją nusibalnoti biggrin.gif .Kai vietos pas mane miegamajame nėra labai daug tai nusprendžiau pirkti protingiau,nors labai labai norėjau būtent tos su kampais...
Atsakyti
Pas mane lova su tokiais krastais.Nieko sudetingo-nei ilipt,nei islipt.Dar nei karto nesusimusiau.
Atsakyti
Pas mane irgi tokia pati, tik aptraukta eco oda (is tos pacios SBA).Spinteliu prie lovos kol kas neturim, tai labai patogu pasimest telefoniuka ar net kokia stikline vandens ant to remo. Bet kas liecia koju dauzymasi tai tikrai dar reikia priprast. Turbut, kad dabar jau pirkdmama dar karta apgalvociau... 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image

Papildyta:
uzsivedziau blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti