Ne visai taip . Standartas yra ir 140x200, ir 160x200, ir 180x200 (lietuviu gamintoju lovos ilgio standartas gali buti ir 195, ir 200) Zinoma populiariausia 160x200, antroje vietoje 180x200
oj nea. Standartiniai dviguliai čiužiniai būna 160,180,200 ir net lyg 220 aš tai noriu plačios lovos, kad savaitgaliais visi su vaikais galėtume padrybsoti Ieškosiu lovos su 200x200 čiunžiniu
is dalies sutinku ciuzinio standartas gali buti ir 200x200, taciau tokios lovos kaip standartines jau nelabai rasit, nebent daryti pagal individualu uzsakyma. O ilgis 220 tikrai neieina i standartini
Ne visai taip . Standartas yra ir 140x200, ir 160x200, ir 180x200 (lietuviu gamintoju lovos ilgio standartas gali buti ir 195, ir 200) Zinoma populiariausia 160x200, antroje vietoje 180x200
is dalies sutinku ciuzinio standartas gali buti ir 200x200, taciau tokios lovos kaip standartines jau nelabai rasit, nebent daryti pagal individualu uzsakyma. O ilgis 220 tikrai neieina i standartini
Na lietuvių gamintojų gal ir nelabai rasiu, bet itališkų tikrai yra nors šiaip ar taip planuoju gaminti miegamojo baldus pagal užsakymą, tik reikia susirasti kokį superinį modeliuką. O 220 man labai tiktų į standartus, nes noriu labaaaaai didelės lovos
Dėl kavos puodelio pasiryžusios balnotis kojas? Merginos, juk pats geriausias ir saugiausias pasaulyje šalia lovos statomas baldelis - spintelė ar komodėlė. Kaip kas vadina. Ten ir lempą galima pasistatyti, ir knygas (žurnalus), dar ką nors gero. Ir puodelis kavos telpa. Aš be tų spintukių neįsivaizduoju pilno miegamojo komplekto.
yra kitas pasirinkimas isvien su galvugalio krastu einanti ale lentynele. Del lovos grazumo taciau del patogumo saubejociau, nebemt krastas vilktas oda, ar gobelenu.
yra kitas pasirinkimas isvien su galvugalio krastu einanti ale lentynele. Del lovos grazumo taciau del patogumo saubejociau, nebemt krastas vilktas oda, ar gobelenu.
as dabar pradejau sukti galva del kito dalyko..kai lova su tokiais galais..kokia lovatiese deti kazkaip kiek maciau nuotrauku niekur ant tokiu lovu nerodo gal kas is savo patirties gali patart kaip graziau butu ir geriau..