Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno r. Noreikiškių lopšelis-darželis "Ąžuolėlis"

Edita, priima tada kai bent minimaliai sugeba pats bandyti valgyti, yra vaikstanciu ir 7-9 men.
Va kai nuvesi 3 metu pamatysi kaip sunku vaikui kolektyve bendrauti jei iki tol bent jau jokiu bureliu nelankete. Kalbant apie vietas, tai i norima darzeli gali nepapulti is vis, tad cia jau teveliu reikalas suktis is padeties, kol pati nepradesi rupintis niekas uz tave nepadarys.
Ateis rugseji daugiavaike mama ir sekmingai ilis i jusu vieta, o tada beliks laukti 4 metu. Manau jau dabar turi eit del vietos rugseji, o ne laukti rugsejo, nes tada jau grupes buna sukomplektuotos, jau siuo metu turetu buti aisku, kiek bus laisvu vietu konkrecioje amziaus grupeje.
Mano vaikas pirma diena darzelyje prabuvo iki 12val, toliau jau visa diena iki 17val., pietu miego pats pirmas nulusdavo. I darzeli keliauja kaip i svente, gal kad pradejo lankyti neturedamas dvieju metu.

Kalbant apie ligas, tai mes iki darzo nebuvom sirge, o pradejes lankyti lygiai puse metu sirgo istisai, savaite darze, dvi namie, dabar jau isauges ir nuo rugsejo dar nesirges rimtai.
Atsakyti
[quote=Tafi,2008 03 03, 15:22]
Edita, priima tada kai bent minimaliai sugeba pats bandyti valgyti, yra vaikstanciu ir 7-9 men.

Pagal įstatymą vaikui suėjus 1 m. jis turi būti priimamas į darželį , jeigu gr. yra laisvų vietų, nepriklausomai nuo to kaip jis valgo (nebent dabar prailginus motinystės atostogas kažkas pasikeitė). Bet kiekvienam darželyje dar sava tvarka yra. Žinau tokių įstaigų kur tik nuo 1 m ir 6 mėn. priima. Tame darželyje kur aš dirbau tai tuos mažiukus tikrai būdavo pamaitina , koki dar iš jų valgytojai. Maniške jau 1 m. ir 4 mėn . o dar tik 7 dantukas kalasi doh.gif . Tai bandau įsivaizduoti kaip ji kokius blynus darželyje valgo
essen.gif
Galvoju gal eiti pas direktore pakalbėt kad nuo rugsėjo mėn. 3-4 val./dieną priimtu bet net vilties neturiu.

Atsakyti
o man rupi toks klausimukas. g.gif maniskis paeina savaite ir dvi serga. ir taip nuo rudens.. siaip atejus nematyti kad kas negaluotu. o siandien nuvedus i darzeli maciau su varvancia nosim ir normaliai pakosejanti vaika. doh.gif tai aisku, kaip tas vaikas nesusirgs??? tevai neturi gal kur det. bet tai kuo musu vaikai seiki kalti?? tegu tada aukle ar samdo jei veda nepilnai pasveikusius vaikus.. kaip jus i tai ziurit ir ka mastot
unsure.gif
Atsakyti
negi niekam nesvarbu? schmoll.gif nejaugi viskiems taspats kad eina sergantys vaikai i darzeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pijus @ 2008 03 09, 19:21)
negi niekam nesvarbu?  schmoll.gif nejaugi viskiems taspats kad eina sergantys vaikai i darzeli  doh.gif

Svarbu žinoma kad svarbu 4u.gif Aš manau, kad sergančių vaikų tėvai tikrai neturėtų leisti į darželį. Yra gydimo įstaigos kur išduoda nedarbingumo pažymas. Darbas nepabėgs, o darbdaviai tegul nelipa darbuotojams per galvas.
Atsakyti
Kažkuri mamytė rašė, kad nuo trejų metukų vaikui sunku bus priprasti... Nesutinku 4u.gif Labai nuo vaiko priklauso.. Mano mažoji nei vaikščiojo į būrelius, ne per daug bendravo su vaikais, o į darželį, kaip į šventę eina nuo pat pirmos dienos.. 4u.gif
QUOTE(pijus @ 2008 03 09, 19:21)
negi niekam nesvarbu?  schmoll.gif nejaugi viskiems taspats kad eina sergantys vaikai i darzeli  doh.gif

Na svarbu, o ką daryti? Paburbėt paburbėjau, kai žiauriai sergantis vaikas grupėje užkrėtė čiut ne pusę (daugiau kaip pusę) vaikų.. tame tarpe ir mano.. nors tikrai nesirgalė pas mane.. gal tik kelias dienas nebuvom darželyje nuo rugsėjo... Bet vaikus tiesiog žiauriai sergančius veda... doh.gif Nesuprantu, kodėl tai tėvai patys daro... Neturi kur palikti - tikria nepasiteisinimas... Bet deja, niekas nesikeičia, jeigu ir paburbu.... unsure.gif
Atsakyti
na va ir mes galvojam eiti i si darzeli nuo rudenio, ir vaikui jau bus 3 metai, del ligu jis ir nejo i darzeli ns labai labai sirgom tikiuosi dabar, jau bus vis geriau, o del tok ad vaikus veda serganciu man ir nepatinka schmoll.gif bet ar mes galime ka pakeisti g.gif nemanau, matyt neturi kam palikti o kitos iseities gal ir nera tai ir veda serngaciu vaikuciu verysad.gif

o tai sakot jau dabar reik eiti i darzeli nam es jau prasyma seniai parase tai tikiuosi vietos bus nes nuo dvieju metu nepatekome o sake nuo triju tai jau kaip ir priims na kaip grysim namo gal reiks nuvaizuoti pasiklausti ar tikrai vieta mums jau bus, na manau nuo 3 metu jau visus turi pirimti nes ir grupiu daugiau yra rolleyes.gif
Atsakyti
SKAMBINAU ŠIĄ SAVITĘ DIREKTOREI, KALBĖJAU DĖL SAVO PANELĖS.SAKĖ ATEITI BIRŽELIO MĖN. KAI MATYS KIEK VAIKUČIŲ IŠLEIDŽIA, ŽIŪRĖS SĄRAŠUS IR TADA KONKREČIAU GALĖS PASAKYTI. REIKS NUEITI, BET AŠ LABAI VILČIŲ NEPUOSELĖJU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDITA*: 06 balandžio 2008 - 13:04
va ir as buvau pas direktore tai liudnokai visai ten su vietomis, hmm nezinau ir ka daryti reiks
Atsakyti
Sveikutes, ir mes lankome si darzeli. Patekt i ji tai pat nebuvo paprasta: iki paskutines minutes nezinojom ar patekom ar ne. Tik rugsejo pirma jau buvom tikri, kad prieme clap.gif Tik kad tas dziaugsmas neilgai truko. Kaip pradejom lankyt, tai po 2 sav. susirgom ir taip tesiasi beveik visus mokslo metus - savaite paeinam, 2 savaites sergam. Siaip tai darzelis neblogas ir aukletojos ir seimininkutes geros, ir maitinmas geras, ir uzsiima su vaikais - dainuoja, soka ir pan. aisku is pradziu tai buvo isokiu rinkliavu milijonas, bet dabar kai pasiremontavom grupe, ju nebera smile.gif Dar vienas netvarkingas dalykas siame, o gal ir kituose darzeliuose, nezinau, bet ziema grupese buna be proto karsta, tai vaikai laksto su trumpom rankovem, o kai eina i lauka, kol apsirengia suprakaituoja, o isejus i lauka perpucia vejas.
Atsakyti
jus dikutuojate apie tą darželį, kur prie mokyklos yra? Šitas vadinasi Noreikiškių? atsiprašau už kvailoką klausimą... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2008 08 09, 10:32)
jus dikutuojate apie tą darželį, kur prie mokyklos yra? Šitas vadinasi Noreikiškių? atsiprašau už kvailoką klausimą... doh.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti