Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles

Labai grazi suknute,bet gaila as neneriu verysad.gif
Atsakyti
Man dar ši labai krito į akis wub.gif

user posted image

ČIA APTARIMAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 27 vasario 2009 - 21:33
Sveikutes,
nu pradejau ta savo ziemine ir jau dabar gailiuosi, jau galeciau ka nors pavasariui, vasarai geriau. Bet jei numesiu sita, tai jai bus is viso nelemta buti pabaigtai...
Reiktu gal koki, Kaunietes, myta galvot, kad dar labiau uzsizarazint nuo jusu greiciau kazka daryt tongue.gif Si kart gal ir Bielra ateitu, is jos patirties butu neblogai kokiu ziniu pasisemt sukneliu nerimo klausimu. O kur FolkosMama dingusi, kazkaip neuzmaciau as jos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 02 27, 10:35)
user posted image

Aš šitą suknutę draugei kaip tik dabar ruošiuosi nert..  ax.gif  Tik pabaigiu savąją ir galandu vąšelį šiai...

Merginos, gal pagelbes sita schemute. Ji panasesne i sijonuka smile.gif pas mane ji issaugota taip pat sijoniniams tikslams ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 02 27, 13:32)
Man dar ši labai krito į akis  wub.gif

user posted image
bigsmile.gif Koks grožis...
Atsakyti
user posted image user posted image

vis apie ta juodai balta suknele. siandien netycia uztikau dar viena schemute. Gal kam pravers.

Atsakyti
Labukai biggrin.gif

Tieks suknių, tiek grožio 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Patiko Vilutee kakavinė - tokia jaukiai miela biggrin.gif

Suknytės mažoms mergaitėms BE KONKURENCIJOS dieviškos biggrin.gif visada biggrin.gif

katuks užrodė tokį šaunų juodai baltą variantą, kad uch. Ašarėlės juodoji - dieeeeviška (net be mažų mergaičių).

Aš tai mezgu. Bet lėėėėtaiiiii, užtatai su baisiniu malonumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarėlis @ 2009 02 27, 22:36)
Merginos, gal pagelbes sita schemute. Ji panasesne i sijonuka smile.gif pas mane ji issaugota taip pat sijoniniams tikslams  ax.gif

user posted image

user posted image

Vis įlendu pasidžiaugti-suknytės visų nerealios.

Vienas klausimas iškilo-jei sijona mezgi pagal servetėlės schemą - tai kaip pasiskaičiuojat nuo kur pradėti? Ar pagal pynutės ilgį ir žiūrėti, kokiioj ten vietoj randiesi pagal brėžinuką?
Atsakyti
Turiu viena klausima, ruosiuosi nerti suknele apvaliai, bet pradejau nesekmingai blush2.gif

Nuneriau pynele sujungiau, 1 eilute nuneriau stulpeliu su uzmetimu, bet susisuko visa juostele, kaip reiketu nerti kad nesusisuktu nerinys?

Gal reikia nunerti pynele, paskui 1 eile stulpeliu su 1 uzmetimu ir tik tada sujungti?

Aciu ia anksto uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caty @ 2009 03 01, 17:23)
Turiu viena klausima, ruosiuosi nerti suknele apvaliai, bet pradejau nesekmingai blush2.gif

Nuneriau pynele sujungiau, 1 eilute nuneriau stulpeliu su uzmetimu, bet susisuko visa juostele, kaip reiketu nerti kad nesusisuktu nerinys?

Gal reikia nunerti pynele, paskui 1 eile stulpeliu su 1 uzmetimu ir tik tada sujungti?

Aciu ia anksto uz patarimus 4u.gif

labai paprastas dalykas... ax.gif kai jau ruosiesi jungti pynele, ja tiesiog istiesink, kad visa geroji puse "ziuretu" i tave ir tada padaryk ratuka is jos ir sujunk smile.gif as kai neriau savo suknute - viskas buvo ok wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 01 kovo 2009 - 16:37
QUOTE(tsima @ 2009 03 01, 08:01)
Vis įlendu pasidžiaugti-suknytės visų nerealios.

Vienas klausimas iškilo-jei sijona mezgi pagal servetėlės schemą - tai kaip pasiskaičiuojat nuo kur pradėti?
Ar pagal pynutės ilgį ir žiūrėti, kokiioj ten vietoj randiesi pagal brėžinuką?

man irgi toks klausimas iskilo g.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2009 03 01, 08:01)

Vienas klausimas iškilo-jei sijona mezgi pagal servetėlės schemą - tai kaip pasiskaičiuojat nuo kur pradėti? Ar pagal pynutės ilgį ir žiūrėti, kokiioj ten vietoj randiesi pagal brėžinuką?

QUOTE(Lusasita @ 2009 03 01, 16:40)
man irgi toks klausimas iskilo  g.gif

Aš tai bandysiu daryti taip: paskaičiuosiu kiek akių sudaro kartojamasis motyvas pvz nuo 10-12 (čia pagal mano pateiktą schemą) eilutės.., tada skaičiuosiu iš kelių akių daryt pradinę pynutę ir bus aišku kiek tų motyvų telpa.. ax.gif Jei turi kas kitokį paskaičiavimą, manau įdomu būtų sužinot.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 01 kovo 2009 - 19:02