Sveikutes,
nu pradejau ta savo ziemine ir jau dabar gailiuosi, jau galeciau ka nors pavasariui, vasarai geriau. Bet jei numesiu sita, tai jai bus is viso nelemta buti pabaigtai...
Reiktu gal koki, Kaunietes, myta galvot, kad dar labiau uzsizarazint nuo jusu greiciau kazka daryt
Si kart gal ir Bielra ateitu, is jos patirties butu neblogai kokiu ziniu pasisemt sukneliu nerimo klausimu. O kur FolkosMama dingusi, kazkaip neuzmaciau as jos...
nu pradejau ta savo ziemine ir jau dabar gailiuosi, jau galeciau ka nors pavasariui, vasarai geriau. Bet jei numesiu sita, tai jai bus is viso nelemta buti pabaigtai...
Reiktu gal koki, Kaunietes, myta galvot, kad dar labiau uzsizarazint nuo jusu greiciau kazka daryt

QUOTE(Ašarėlė @ 2009 02 27, 13:32)
Man dar ši labai krito į akis

Labukai 
Tieks suknių, tiek grožio

Patiko Vilutee kakavinė - tokia jaukiai miela
Suknytės mažoms mergaitėms BE KONKURENCIJOS dieviškos
visada 
katuks užrodė tokį šaunų juodai baltą variantą, kad uch. Ašarėlės juodoji - dieeeeviška (net be mažų mergaičių).
Aš tai mezgu. Bet lėėėėtaiiiii, užtatai su baisiniu malonumu

Tieks suknių, tiek grožio

Patiko Vilutee kakavinė - tokia jaukiai miela

Suknytės mažoms mergaitėms BE KONKURENCIJOS dieviškos

katuks užrodė tokį šaunų juodai baltą variantą, kad uch. Ašarėlės juodoji - dieeeeviška (net be mažų mergaičių).
Aš tai mezgu. Bet lėėėėtaiiiii, užtatai su baisiniu malonumu

QUOTE(Pavasarėlis @ 2009 02 27, 22:36)
Merginos, gal pagelbes sita schemute. Ji panasesne i sijonuka
pas mane ji issaugota taip pat sijoniniams tikslams

Vis įlendu pasidžiaugti-suknytės visų nerealios.
Vienas klausimas iškilo-jei sijona mezgi pagal servetėlės schemą - tai kaip pasiskaičiuojat nuo kur pradėti? Ar pagal pynutės ilgį ir žiūrėti, kokiioj ten vietoj randiesi pagal brėžinuką?
Turiu viena klausima, ruosiuosi nerti suknele apvaliai, bet pradejau nesekmingai
Nuneriau pynele sujungiau, 1 eilute nuneriau stulpeliu su uzmetimu, bet susisuko visa juostele, kaip reiketu nerti kad nesusisuktu nerinys?
Gal reikia nunerti pynele, paskui 1 eile stulpeliu su 1 uzmetimu ir tik tada sujungti?
Aciu ia anksto uz patarimus

Nuneriau pynele sujungiau, 1 eilute nuneriau stulpeliu su uzmetimu, bet susisuko visa juostele, kaip reiketu nerti kad nesusisuktu nerinys?
Gal reikia nunerti pynele, paskui 1 eile stulpeliu su 1 uzmetimu ir tik tada sujungti?

QUOTE(caty @ 2009 03 01, 17:23)
Turiu viena klausima, ruosiuosi nerti suknele apvaliai, bet pradejau nesekmingai

labai paprastas dalykas...

QUOTE(tsima @ 2009 03 01, 08:01)
Vis įlendu pasidžiaugti-suknytės visų nerealios.
Vienas klausimas iškilo-jei sijona mezgi pagal servetėlės schemą - tai kaip pasiskaičiuojat nuo kur pradėti? Ar pagal pynutės ilgį ir žiūrėti, kokiioj ten vietoj randiesi pagal brėžinuką?
man irgi toks klausimas iskilo

QUOTE(tsima @ 2009 03 01, 08:01)
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 01, 16:40)
Aš tai bandysiu daryti taip: paskaičiuosiu kiek akių sudaro kartojamasis motyvas pvz nuo 10-12 (čia pagal mano pateiktą schemą) eilutės.., tada skaičiuosiu iš kelių akių daryt pradinę pynutę ir bus aišku kiek tų motyvų telpa..