Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles

Merginos trūksta žodžių kokius grožybes kuriate wub.gif
Visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 02 25, 14:30)
vasarine suknele

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimmi: 25 vasario 2009 - 20:10
QUOTE(JurgaSim @ 2009 02 25, 16:02)
Sveikos smile.gif 
Netiketai atradau si puslapi ir nustebau kiek talentingu mamu cia yra smile.gif 
Noriu jusu paklausti ar imanoma numegsti ar nunerti tokia suknele

user posted image

Cia yra Missoni trikotazine suknele, taciau ji man neikandama, tai puoseleju vilti, kad gal imanoma panasia nunerti ar numegsti? Sios sritys (mezgimas, nerimas) man visiskai svetimos, tad pamaniau, kad gal cia rasiu kas galetu man pagelbeti uz atlygi ax.gif 
Busiu labai dekinga uz atsakymus.
Manau,kad tau vertetu nueiti i "Skelbimu lenta",tenai moterys ir mezga ir neria ir uzsakymus priima.
Atsakyti
Lusasita, jau ta zydruma nepakartojama user posted image. Kaip grazu vasarai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 26 vasario 2009 - 08:02
Labutis 4u.gif
QUOTE(Akire3 @ 2009 02 25, 15:03)
as is maxi neriu storesniu - tai is vieno siulo....kur jau ten is dvieju...

g.gif nesu atkreipus dėmesio kokių storių būna blush2.gif

QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 02 25, 15:07)
Lusasita... kada Tu ir speji??? tempai pasiutusiai geriti  mirksiukas.gif wub.gif  thumbup.gif
grazu neispasakytai ax.gif
Papildyta:

viena 4u.gif

drinks_cheers.gif Lusasita wub.gif
ačiū bandysiu iš vieno. Mb jau pradėjo per dantį traukt nebeisi gult, valgyt ir t.t. lotuliukas.gif su tokiais norais doh.gif
Atsakyti
Lusasita melyna suknele nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 02 25, 15:01)
tai kad ant MAXI  ir parasyta COTON MERCERISE, tai cia reik suprast, kad nedazo g.gif  O as galvojau, ka tas zodis reiskia, nes daznai ant medvilnes ji sutinku.

merserizuota (mercerise) reiškia stipriai, sukriai susuktas siūlas, liaudyje mėgstama sakyti "irisas". tas terminas nieka bendra su spalva neturi
Atsakyti
Merserizuojami verpalai ar audiniai veikiami natrio šarmu, todėl labiau blizga, sustiprėja, labiau sugeria drėgmę. Nei su pačio siūlo susukimu, nei su spalva čia nieko bendra nėra. 4u.gif
Atsakyti
ooooo, tai kokiu budu tada atsirinkti siūlus spalvotam nėrimui (mezgimui). g.gif
Prašom nesijuokti, dėl tokio klausimo, bet labai jau "užkabino" banguotosios "dryžiukės" . Renku informaciją ateities planų įgyvendinimui 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Žiūriu į jūsų grožius wub.gif ir mano fool.gif galvoj tokia mintis kilo: O jei suknelė įliemenuota, ar nereikia padaryti kokio užsegimo šone? Ar užtenka, kiek nėrinys prasitempia, kad įlįstumėt? Nesu turėjus nertos suknelės, tai neįsivaizduoju ax.gif
Atsakyti
Aš esu nėrusi suknelę ir dariau šone užtrauktuką, bet vėliau teko jį išimti, nes iš tiesų pilnai užtenka, kiek tempiasi nėrinys smile.gif Beje suknelė buvo iš Maxi siūliukų.
Atsakyti
Lusasita kaip grazu,ir vasara pakvipo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti