Bielra,labai grazi grazia suknia dama
Olaiva,aciu
gal kas susidomes
Olaiva, labai graži tavo "romantiškoji"
diudas, Lusasita ,La Perla
Lusasita - kaip visad be zhodzhiu
Na, o čia senesnė mano suknelė, tik persifotografavau...
http://www.public.fo...picture015.html
[/quote]
Bielra labas, labai grazu,ar cia irgi megzta is JAVA siulu (medvilne su viskoze)?O ar virbalais is ju nebandete megzti.As noreciau bliuskutes virbalais, bet abejoju ar jie nera per ploni
P.S. vilioja 30% nuolaida deiza.net
http://www.public.fo...picture015.html
[/quote]
Bielra labas, labai grazu,ar cia irgi megzta is JAVA siulu (medvilne su viskoze)?O ar virbalais is ju nebandete megzti.As noreciau bliuskutes virbalais, bet abejoju ar jie nera per ploni
QUOTE(rasa32 @ 2009 03 06, 10:02)
Labai dailu
,tik tas kaspinukas kazkaip labai vaikiskai atrodo:ax: gal verciau is tu paciu siulu suvyti kokia virvele ar siauresni kaspinuka iverti.
Tikiuosi,kad labai nesupyksit
Tikiuosi,kad labai nesupyksit
o man tas kaspinukas kaip tik isryskina visa grozi
QUOTE(IevaP @ 2009 03 07, 14:18)
Sveika
O dėl mezgimo, tai bandžiau atraižėlę pamegzti.., dėl plonumo, tai drąsiai gali bandyt, normaliai atrodo.., tikrai ne per plonai, tik man nelabai patiko, nes viskozė slidi.., tai labai daug pastangų man reikėjo išlaikyti tolygias akis.. Aš bandžiau su 2,5 Nr. virbalais..
Pradėjau cituoti sukneles, bet kai pamačiau, kiek jų daug, tai ir lioviausi... Nu fantastiškos visos nerealiai... Kiap jus taip greitai sugebate numegzti/nunerti????
QUOTE(bielra @ 2009 03 07, 21:08)
Sveika
, taip čia nerta iš tų siūlų.., nuolaida tikrai labai viliojanti..
O dėl mezgimo, tai bandžiau atraižėlę pamegzti.., dėl plonumo, tai drąsiai gali bandyt, normaliai atrodo.., tikrai ne per plonai, tik man nelabai patiko, nes viskozė slidi.., tai labai daug pastangų man reikėjo išlaikyti tolygias akis.. Aš bandžiau su 2,5 Nr. virbalais..
Dekui Bielra uz atsakyma, manau, kad pirksiu, o ka ir kaip megsiu pagalvosiu veliau
QUOTE(IevaP @ 2009 03 07, 22:51)
Dekui Bielra uz atsakyma, manau, kad pirksiu, o ka ir kaip megsiu pagalvosiu veliau
As mastau, kad irgi pirksiu.., nes paskaiciavau, kad suknelei susitaupo apie 40 Lt
Tik reikia spalvos kodus realiai susirasyti, nes tuose pavyzdziuose tikrai atspalviai iskreipti..
Dekui IevaP uz nuoroda..
QUOTE(bielra @ 2009 03 08, 00:02)
As mastau, kad irgi pirksiu.., nes paskaiciavau, kad suknelei susitaupo apie 40 Lt
Tik reikia spalvos kodus realiai susirasyti, nes tuose pavyzdziuose tikrai atspalviai iskreipti..
Dekui IevaP uz nuoroda..
Dekui IevaP uz nuoroda..
Del tu spalvu ir yra didziausias galvosukis
QUOTE(IevaP @ 2009 03 08, 11:33)
Del tu spalvu ir yra didziausias galvosukis
Ir dar: reikia pirkti uz 100 Lt, tada nera siuntimo mokescio (12.40 Lt), o tai sudaro beveik 100 gr siulu.Zodziu reikia pirkti siulus dviem projektam. 
arba tiesiog keliom mezgejelem
Mielosios, su Jūsų svente!!!!!! Su kovo 8-ąja!!!!
Linkiu puikios nuotaikos, mylinčių ir dėmesingų vyrų ir nuostabių stebukilingu kurinėlių!! Būkit pačios gražiausios pasidabinusios suknele, kuri nepaliktų abejingų!