Dėkui mergaitės..
Dėkui mergaitės..
Bielra
LABai gražios spalvos, teisngos...gražu..tikrai nesnaudei
LABai gražios spalvos, teisngos...gražu..tikrai nesnaudei
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 09, 12:12)
Dėkui ingriduska
kokios visos fainuoles suknytes. net ir as uzsimaniau. lengvutes kokios vasarai.
merginos - jus saunuoles. super, kad turit tiek kantrybes. net baltai pavydziu.
merginos - jus saunuoles. super, kad turit tiek kantrybes. net baltai pavydziu.
labai grazi suknyte
QUOTE(bielra @ 2009 03 09, 16:44)
SAkyčiau labai solidus skaičius ir atitinkamai jubiliejus.
O ta proga linkėjimas..kad nepavargtų rankos, kad nenustotų virti galvytėje idėjos ir kad nuolat gyventų tavy noras puoštis....
SVEIKINIMAI AUKSARANKEI
Na ir aš pire sveikinimų bielrai
O kažkas žadėjo parodyti auksinę, kai pasuknelę susitvarkys, ar aš jau pražiopsojau
Aš irgi jai kaupiuos kaupiuos, informaciją rankioju, kaip kitoms gavosi vis žiūriu. Siūlų vis ieškau, maxių nenoriu
O kažkas žadėjo parodyti auksinę, kai pasuknelę susitvarkys, ar aš jau pražiopsojau
Senokai nedėjau kokių įkvepiančių paveikslėlių, kąąą?

Kaip jums tokia vakarinė idėja?
Papildyta:
Nedidelei krūtinei papuošti

Galima imti kokius kraštuko raštus, ar dalį servetėlės, ir štai tai įnert, papuošt paparastą tuniką ar suknią
Papildyta:
o čia labai spalvingai išnerta, nors pati suknia nėra sudėtinga. Dedu VASARIŠKUMĄ 
Papildyta:
O ši man tiesiog dieviškai graži. Kas sakė, kad pasuknė turi būti panašios spalvos būtinai???

Kaip jums tokia vakarinė idėja?
Papildyta:
Nedidelei krūtinei papuošti

Galima imti kokius kraštuko raštus, ar dalį servetėlės, ir štai tai įnert, papuošt paparastą tuniką ar suknią
Papildyta:
o čia labai spalvingai išnerta, nors pati suknia nėra sudėtinga. Dedu VASARIŠKUMĄ Papildyta:
O ši man tiesiog dieviškai graži. Kas sakė, kad pasuknė turi būti panašios spalvos būtinai???
QUOTE(gadget3 @ 2009 03 09, 19:13)
Senokai nedėjau kokių įkvepiančių paveikslėlių, kąąą?
pirmoji nuostabi
Ir štai dar viena - man joje labai dailiai sudėlioti raštai http://www.interweav...ucts/EP0824.jpg
Aš, aišku, kokią nors rrrrryškią spalvą imčiau jai
Papildyta:
bielra,
10-oji - gerulė
Labai tiksliai ir gerai pritaikei savo figūrai ir spalvoms (fuksijos ir juodos derinys juodaplaukei
).
Papildyta:
Ir dar viena -
Kaklas patiko
Papildyta:
irrr pabaigai - šypsenėlė 3in1

Aš, aišku, kokią nors rrrrryškią spalvą imčiau jai
Papildyta:
bielra,
10-oji - gerulė
Papildyta:
Ir dar viena -