Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles

QUOTE(bielra @ 2009 03 16, 14:40)
Sitiems.., bet kazkodel iseme juos is el.prekybos..  g.gif

As kazkaip dar sugebejau nusipirkti, nors is prekybos buvo isimti. ax.gif Ststove sake, kad ju keisis spalvynas, tai laikinai jie ir dinge...
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif tik pasukneles dar reikia ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 17 kovo 2009 - 11:56
QUOTE(Inetux @ 2009 03 17, 12:56)
blush2.gif  blush2.gif tik pasukneles dar reikia ax.gif

user posted image

SUnkiai matosi, KAžkaip matyt pati nejaukiai jautiesi be pasuknelės, nors iš tiek kiek matosi labai gražu, kokios spalvos pauknelė bus?
Šaunuolė, turi gražią suknią, madingą, ypatingą, orginalią wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už gerą žodį 4u.gif bigsmile.gif

Inetux - gražu thumbup.gif
Atsakyti
Inetux: Superinė suknelė, labai elegantiškai žiūrisi. Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 17, 08:55)
TIkrai labai ačiū, aš ir nepadėkojau, bet labai naudinga info smile.gif

Ner uz ka smile.gif Man paciai labai grazi ta suknute, tik nezinau ar kada prisiruosiu tokio kruopstumo ir atsidavimo reikalaujanciam darbeliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 03 17, 13:24)
Ner uz ka  smile.gif  Man paciai labai grazi ta suknute, tik nezinau ar kada prisiruosiu tokio kruopstumo ir atsidavimo reikalaujanciam darbeliui ax.gif

Matau rusaitės pilką spalvą daro viršuj, ir kita rausva.
MAn pilka irgi labai patiktų, tik kokią apačią, jei ne juodą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 17, 12:29)
Matau rusaitės pilką spalvą daro viršuj, ir kita rausva.
MAn pilka irgi labai patiktų, tik kokią apačią, jei ne juodą smile.gif

O as tai galbut vienspalves noreciau bordo arba violetines smile.gif Jau violetine tai spalvu spalva man siuo metu wub.gif Bet ir dvispalvis varantas labai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 17, 13:09)
SUnkiai matosi, KAžkaip matyt pati nejaukiai jautiesi be pasuknelės, nors iš tiek kiek matosi labai gražu, kokios spalvos pauknelė bus?
Šaunuolė, turi gražią suknią, madingą, ypatingą, orginalią wub.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

na, del pasukneles labai nekompleksuoju, bet vat figura..... cool.gif Kai reik itraukus pilva stovet, kazkaip nlb smagu, o dar fotikas kazko nefokusuoja vaizdo, lieja doh.gif Nu nieko iki vasaros pasidailinsim figuryte, tada gal ir pasukneles nebereiks tongue.gif
Aciu, merginos, uz gerus zodzius thumbup.gif pati labai dziaugiuos siuo savo darbu wub.gif ir jau ideju visam desimtmeciui prisirinkau biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 03 17, 13:31)
na, del pasukneles labai nekompleksuoju, bet vat figura..... cool.gif Kai reik itraukus pilva stovet, kazkaip nlb smagu, o dar fotikas kazko nefokusuoja vaizdo, lieja doh.gif Nu nieko iki vasaros pasidailinsim figuryte, tada gal ir pasukneles nebereiks tongue.gif
Aciu, merginos, uz gerus zodzius thumbup.gif pati labai dziaugiuos siuo savo darbu wub.gif ir jau ideju visam desimtmeciui prisirinkau biggrin.gif Aciu 4u.gif

NA figūra 100 procentų yra pataisomas dalykas smile.gif
Iki vasaros žiūrėk ,kad nereikėtų naujos suknios smile.gif
Atsakyti
sveikos draugutes 4u.gif niu jau sukniuuuuuu grazumasssssss doh.gif pala...eehhhhmmm...reikia gi pasivartyt ax.gif user posted image va.... Ristinai, Capricon, Inetukui, Zuviukui, saunuoles panos bigsmile.gif

o su ta juodai - balta "nenarvuokit"!!!! noriu noriu noriu...ale ...negaliu.... MB mane pjauna ir kol nenumegsiu jam TO megztinio, siukstu- jokiu sukneliu...tik seile varva mirksiukas.gif bet jauciu, teks pasigriebt man ja irgi, kai.....dirbs lotuliukas.gif as mastau, kazi kaip bu g.gif tu su summer siuliukais? kazi ar nedazys...as "auksinuke" gi juoda neriau, bet ten su maxiais mixuota g.gif gal gabaliuka panerus isplaut blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 17 kovo 2009 - 14:58
dovyda, sveika parsuknelinus biggrin.gif
Papildyta:
Linkėjimai visoms susirgusioms įvairiais juodai baltos variantais biggrin.gif Ot katuks prikatukino fajniaiaiaii biggrin.gif

Dabar VISKAS - jungiuos nuo sektos, einu pamegzt.
Atsakyti