Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles

merginos kokie dar deriniai
Pilka +rausva
ruda + kavos su pienu
NA pasidalinkit savo matymais, kažkodėl nenoriu juoda+balta
Noriu šokolado+ kava su pienu, bet tas derinys toks man labiau rudeniškas
O čia norisi gaivaus pavasario.....
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 17, 15:20)
merginos kokie dar deriniai
Pilka +rausva
ruda + kavos su pienu
NA pasidalinkit savo matymais, kažkodėl nenoriu juoda+balta
Noriu šokolado+ kava su pienu, bet tas derinys toks man labiau rudeniškas
O čia norisi gaivaus pavasario.....

Žydra + balta.. ax.gif

Sau daryčiau iš tokių spalvų.. wub.gif

http://www.public.fo...rabeska005.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 17 kovo 2009 - 15:27
QUOTE(bielra @ 2009 03 17, 16:24)
Žydra + balta..  ax.gif

Sau daryčiau iš tokių spalvų..  wub.gif

http://www.public.fo...rabeska005.html

BIELRA,
na ir užrodei sandėlį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
JAu seilėtėkis juodas prasidėjo, na ir sukaupusi.
MAn dar radau labai graži tokia balta su vos vos žalsva...einu toliau po tavo sandėlius duotis wub.gif

VAje dar vos vos alyvunė su balta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 17 kovo 2009 - 15:35
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 17, 15:32)
BIELRA,
na ir užrodei sandėlį lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
JAu seilėtėkis juodas prasidėjo, na ir sukaupusi.
MAn dar radau labai graži tokia balta su vos vos žalsva...einu toliau po tavo sandėlius duotis wub.gif

VAje dar vos vos alyvunė su balta....

Į sveikatą.. drinks_cheers.gif
Man tai ši suknelė ramiai miegot naktim neleidžia.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 03 17, 16:43)
Į sveikatą..  drinks_cheers.gif
Man tai ši suknelė  ramiai miegot naktim neleidžia..  wub.gif

MAn tai viena už kitą gražesnės, tą tavąją irgi užfiksavau, tokia grobuoniška smile.gif
KIEK prikaupusi čia gražuolių...labai pagyvinai palakinai maąją vaizduotę, įkvėpimas eina kaip vulkano išsiveržimas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, sukneliautojos wub.gif visu sukneles nuostabios net baltas pavydas ima smile.gif as dabar irgi kuriu viena pagal uzsakyma o tada jau labai noriu sau kazko sportuodama puikiai "pasitaisiau" figura tai dabar norisi kazko kad galeciau pasidemonstruoti savo sporto rezultatus lotuliukas.gif o kai tiek primezgusi kitiems tai net nezinau ko noriu sau doh.gif o blogiausia kad sau neturiu kantrybes: norisi greitai doh.gif

bielra jau tavo lobynuose grooooziai wub.gif jau noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 17 kovo 2009 - 15:56
QUOTE(La Perla @ 2009 03 17, 16:54)
sveikos, sukneliautojos  wub.gif  visu sukneles nuostabios net baltas pavydas ima  smile.gif  as dabar irgi kuriu viena pagal uzsakyma o tada jau labai noriu sau kazko sportuodama puikiai "pasitaisiau" figura tai dabar norisi kazko kad galeciau pasidemonstruoti savo sporto rezultatus  lotuliukas.gif  o kai tiek primezgusi kitiems tai net nezinau ko noriu sau  doh.gif

NA šaunuolė , pasirodyk pataisytą figūrą, o kokius sportus ištobulinai
Atsakyti
Mergaites visu ir neisvardysiu,bet tikrai visu labai grazus darbeliai ax.gif
Atsakyti
Inetux, graži juodukė. ir svarbiausia, universalus rūbas. o figūra... aš tai nieko blogo joje nematau. nu ne manekenė perkarus, bet motera kaip motera. svarbu pačiai gerai jaustis drinks_cheers.gif

papildžiau vaizdeliais iš Suknelių temos Nr 2
http://picasaweb.google.com/vaidag

tik dar kartą paminėsiu, kad nieko netvarkau ten, taigis ir vaizdai gali kartotis...

o ar jums gerai atsidaro nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 17, 15:56)
NA šaunuolė , pasirodyk pataisytą figūrą, o kokius sportus ištobulinai

na pasirodyt tai reiktu kokioj "figuru" temoj lotuliukas.gif o siaip tai siuo metu fitnesas mano figura grazina tongue.gif (ji ir nebuvo labai baisi tik kompleksuodavau del pilvuko truputi atsikisusio ) ir.. meciau besaikius vakarinius apsirijimus. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katuks @ 2009 03 17, 16:04)
papildžiau vaizdeliais iš Suknelių temos Nr 2
http://picasaweb.google.com/vaidag

tik dar kartą paminėsiu, kad nieko netvarkau ten, taigis ir vaizdai gali kartotis...

o ar jums gerai atsidaro nuoroda?

aha gerai smile.gif

saunuole tu kad emeisi tokio darbo thumbup.gif o dar kai tokiuose lobynuose randi ir savo suknute - is viso malonu
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 17, 18:07)
na pasirodyt tai reiktu kokioj "figuru" temoj  lotuliukas.gif  o siaip tai siuo metu fitnesas  mano figura grazina  tongue.gif  (ji ir nebuvo labai baisi tik kompleksuodavau del pilvuko truputi atsikisusio ) ir.. meciau besaikius vakarinius apsirijimus. lotuliukas.gif
Papildyta:

aha gerai smile.gif

saunuole tu kad emeisi tokio darbo  thumbup.gif  o dar kai tokiuose lobynuose randi ir savo suknute - is viso malonu

aha, apsirijimus gerai yra mesti, tik va jeigu paskui bent truputį sugriešiji, tai grįžta viskas su kaupu doh.gif

darbas ne toks jau ir didelis, kai laiko turi. ax.gif jeigu jau tvarkingai, tai turėtų būti išskirtos ir forumiečių megztos suknios atskirai, bet bent jau pamatyti vaizdus vienoj vietoj manau visai patogu.
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2009 03 17, 16:12)
darbas ne toks jau ir didelis, kai laiko turi.  ax.gif jeigu jau tvarkingai, tai turėtų būti išskirtos ir forumiečių megztos suknios atskirai, bet bent jau pamatyti vaizdus vienoj vietoj manau visai patogu.

bet kokiu atveju tavo darbas yra naudingas mums visoms, vadinasi yra vertas pagarbos ir padekos 4u.gif
Atsakyti