Kristinakristina, laaabai fainas sarafaniukas, svarbu, kad pavyko gudriai prisiuti ir nereikejo ardyti
, ir as visko prigalvoju, kad tik nereiketu ardyti

Zuviuk - super suknytė
O kaip reikalai su moherinuke? 
Ristina, Inetuux - labai gražios jūsų suknytės
Katuks - AČIŪ už suknyčių sandėliukus

Ristina, Inetuux - labai gražios jūsų suknytės

Katuks - AČIŪ už suknyčių sandėliukus

QUOTE(ingriduska @ 2009 03 18, 16:28)
Akire, gaila negaliu tau padėti pati ties ta vieta pastrigusi...
Reikia laukti Bielros ar kitos patyrusios, Lusasita, La Perla...au
O va mano svaičiojimai juodai baltos suknios tematika. Vis paieškuose su spalvine gama:)
MAn labai graži spalvų gama,o jums kaip ?

Reikia laukti Bielros ar kitos patyrusios, Lusasita, La Perla...au
O va mano svaičiojimai juodai baltos suknios tematika. Vis paieškuose su spalvine gama:)
MAn labai graži spalvų gama,o jums kaip ?

Kristinakristina - puiki suknutė-sarafaniukas

sveikutes,na kiek grozybiu prineret
o as niekaip nesugebu sau nusinert ar suknutes ar sijono,nesuprantu ar nebemopku ar kantrybes neber

o as niekaip nesugebu sau nusinert ar suknutes ar sijono,nesuprantu ar nebemopku ar kantrybes neber

QUOTE(Kristinakristina @ 2009 03 21, 11:14)
VAIMA, saunuole, nu koks grozis! Kaip dukryte graziai sviecia.
O pyneles pas tave tai zymiai grazesnes
Nu tiesiog pasaka. Mano dukrai tavasia sarafaniukas labiau patiko, mat tiesaus silueto. Josios sijona as platinau, padariau ''trapecijos''tipo

Ačiū jums ir dukriukui už komplimentus, o aš išpradžių nervinausi, kad padirbau taip kad neišplatė

O jūsų irgi atrodo

QUOTE(*zuikulis* @ 2009 03 21, 19:50)
...o as niekaip nesugebu sau nusinert ar suknutes ar sijono,nesuprantu ar nebemopku ar kantrybes neber 

Reikia pagauti ta bacila..., o jau tada, tik ir galvojasi - ''o ka paskui megsiu...nes noriu ir sita, ir kita...''
Aciu mergaites uz pagyras, maloniai nuteikia tolimesniam darbui.

Cia kazkokiam puslapely buvo kalba apie apatinukus, kuriuos perkate turguj. Ale nuejau as, ieskojau ieskojau ir nieko. Moteris prekiaujanti apatiniu trikotazu patare eit i labdaryna ir ten paziuret.
Tai va, grizau patenkinta, dviem baltais apatinukais nesina. Mokejau tikrai pigiai- tik po 5 Lt., o ir stovis - ''kaip nauji''. Buvo ir spalvotu, tik jie brangesni.
QUOTE(Žuvelė @ 2009 03 21, 18:03)
Zuviuk - super suknytė
O kaip reikalai su moherinuke? 

oi...

vis ziuriu kaip merginos graziai juos nerplioja ir kaupiuosi.... gal kitai ziemai gausis...

QUOTE(bielra @ 2009 03 22, 17:08)
kokia grazi pradzia... jauciu kad isvydus visa vaizda tikrai neatsispirsiu ir as jai

QUOTE(bielra @ 2009 03 22, 16:08)
as ir bandziau sita,bet nieko nesigavo,tad palikau kitiems laikams

labai graziai neri