Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles

Kristinakristina,labai grazi suknute wub.gif
Atsakyti
Kristinakristina, laaabai fainas sarafaniukas, svarbu, kad pavyko gudriai prisiuti ir nereikejo ardyti drinks_cheers.gif , ir as visko prigalvoju, kad tik nereiketu ardyti blush2.gif
Atsakyti
Zuviuk - super suknytė thumbup.gif wub.gif O kaip reikalai su moherinuke? wink.gif
Ristina, Inetuux - labai gražios jūsų suknytės wub.gif
Katuks - AČIŪ už suknyčių sandėliukus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 18, 16:28)
Akire, gaila negaliu tau padėti pati ties ta vieta pastrigusi...
Reikia laukti Bielros ar kitos patyrusios, Lusasita, La Perla...au

O va mano svaičiojimai juodai baltos suknios tematika. Vis paieškuose su spalvine gama:)
MAn labai graži spalvų gama,o jums kaip ?

user posted image

thumbup.gif isvajoto grozio bliuskute ir spalva liuksiska wub.gif
Atsakyti
Kristinakristina - puiki suknutė-sarafaniukas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,na kiek grozybiu prineret thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o as niekaip nesugebu sau nusinert ar suknutes ar sijono,nesuprantu ar nebemopku ar kantrybes neber unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 03 21, 11:14)
VAIMA, saunuole, nu koks grozis! Kaip dukryte graziai sviecia. wub.gif  wub.gif O pyneles pas tave tai zymiai grazesnes 4u.gif Nu tiesiog pasaka. Mano dukrai tavasia sarafaniukas labiau patiko, mat tiesaus silueto. Josios sijona as platinau, padariau ''trapecijos''tipo

Ačiū jums ir dukriukui už komplimentus, o aš išpradžių nervinausi, kad padirbau taip kad neišplatė doh.gif ,bet galutinis rezultatas wub.gif likau patenkinta ax.gif

O jūsų irgi atrodo thumbup.gif ,nieko nematau kur ką siuvot
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2009 03 21, 19:50)
...o as niekaip nesugebu sau nusinert ar suknutes ar sijono,nesuprantu ar nebemopku ar kantrybes neber  unsure.gif

Reikia pagauti ta bacila..., o jau tada, tik ir galvojasi - ''o ka paskui megsiu...nes noriu ir sita, ir kita...''

Aciu mergaites uz pagyras, maloniai nuteikia tolimesniam darbui. smile.gif
Cia kazkokiam puslapely buvo kalba apie apatinukus, kuriuos perkate turguj. Ale nuejau as, ieskojau ieskojau ir nieko. Moteris prekiaujanti apatiniu trikotazu patare eit i labdaryna ir ten paziuret.
Tai va, grizau patenkinta, dviem baltais apatinukais nesina. Mokejau tikrai pigiai- tik po 5 Lt., o ir stovis - ''kaip nauji''. Buvo ir spalvotu, tik jie brangesni.
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 03 21, 18:03)
Zuviuk - super suknytė  thumbup.gif  wub.gif  O kaip reikalai su moherinuke? wink.gif

oi... blush2.gif sunkiai... praktiskai nulinej stadijoj po to kai susinervinusi ismeciau numegzta sijonuka unsure.gif rolleyes.gif
vis ziuriu kaip merginos graziai juos nerplioja ir kaupiuosi.... gal kitai ziemai gausis... blink.gif nes dabar tai kita suknute - lengviau ikandama pradejau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės visos sukneliautojos.. 4u.gif

Na štai, pagaliau pradėjau aš tą juodai baltą suknelę... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 03 22, 17:08)
Sveikutės visos sukneliautojos..  4u.gif

Na štai, pagaliau pradėjau aš tą juodai baltą suknelę...    ax.gif

kokia grazi pradzia... jauciu kad isvydus visa vaizda tikrai neatsispirsiu ir as jai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 03 22, 16:08)
Sveikutės visos sukneliautojos..  4u.gif

Na štai, pagaliau pradėjau aš tą juodai baltą suknelę...    ax.gif

as ir bandziau sita,bet nieko nesigavo,tad palikau kitiems laikams blush2.gif
labai graziai neri thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti