Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles

Lusasita, LaPerla na bet ir groziu pridejusios wub.gif Saunuole

viskas siandien baigiu siuvineti ir stveriu virbalus, nes baisiai noriu suknutes smile.gif reikia gi ir man pasipuosti per sunaus gimtadieni biggrin.gif

o mano sukneles ikvepeja yra Lusasita smile.gif pasirinkau juodai baltos suknutes geltonai ruda varianta biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės,kurios nėrėt šią gražiąją suknelę ,turiu jums klausima- ar nėrėt ją iš dviejų dalių ir po to susiuvot g.gif aš galvoju,gal apvaliai nert,bet po to skirsi raštas kai reiks ties krutine išiminet.... nebus gražu.... praverstų bet kokie jūsų patarimai,bučiau dėkinga rolleyes.gif

Bielra,tu lygtais nėrei ax.gif
Atsakyti
Kristinakristina
LABAI DAILUS, PRAKTIŠKAS

LUsasita
MEDALIS už kantrybę

NA Bielra
LAbai graži pradžia, o tai jau pusė darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2009 03 23, 09:22)
Mergaitės,kurios nėrėt  šią gražiąją suknelę ,turiu jums klausima- ar nėrėt ją iš dviejų dalių ir po to susiuvot  g.gif  aš galvoju,gal apvaliai nert,bet po to skirsi raštas kai reiks ties krutine išiminet.... nebus gražu....  praverstų bet kokie jūsų patarimai,bučiau dėkinga  rolleyes.gif

Bielra,tu lygtais nėrei  ax.gif

Taip, aš nėriau ratu.., bet mano abiejų šių suknelių pagrindinis raštelis kitoks buvo.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 03 23, 09:43)
Taip, aš nėriau ratu.., bet mano abiejų šių suknelių pagrindinis raštelis kitoks buvo..  blush2.gif

Bet nerei apvaliai? Maciau,kad žaliosios kitoks rastas,o kakavos spalvos neįžiūriu ax.gif

Sėdžiu suku galvą kaip daryt ir neriu rašto mėginuką...
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2009 03 23, 09:46)
Bet nerei apvaliai? Maciau,kad žaliosios kitoks rastas,o kakavos spalvos neįžiūriu  ax.gif

Sėdžiu suku galvą kaip daryt ir neriu rašto mėginuką...

Aha.., apvaliai ax.gif O kakavos suknelės raštelis tai kaip ir originalo, tik kad kas ketvirtą eilę nėriau stulpeliais su užmetimu..
Va čia gal geriau matysis..

user posted image
Atsakyti
aciu Meila, Polo, Zuviukas uz grazius komentarus smile.gif
Atsakyti
Bielra,ačiū 4u.gif padėjai apsispręsti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 03 22, 11:44)
oi...  blush2.gif  sunkiai... praktiskai nulinej stadijoj po to kai susinervinusi ismeciau numegzta sijonuka unsure.gif  rolleyes.gif

Vajergau kaip gaila verysad.gif , o tai jau isardyt niekaip neimanoma? tenka ismest?

QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 03 22, 17:28)
kokia grazi pradzia... jauciu kad isvydus visa vaizda tikrai neatsispirsiu ir as jai  wub.gif

Laukiu nesulaukiu rezultato. yahoo.gif
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 22, 21:01)
na mano ne juodai balta , bet suknele  smile.gif tik paskunele ne sitai suknelei  blush2.gif

Labai grazu. thumbup.gif O priekiukas su nugaryte tai net nesuprasi - ar vaseliu nertas, ar virbalais... g.gif toks idomus rastelis.
Beje, perziurejau jusu kurinelius - SUPER! ir kokia gausybe. blink.gif Medali uz kantrybe ir kurybiskuma. 4u.gif
QUOTE(La Perla @ 2009 03 23, 08:58)
sita suknele neriau pagal :
o cia mano naujausias kurinys dar be rankoviu:

Koks dailus krutines dalies nertinis wub.gif, o zemyn megzta tai kaip suprantu virbalais?
Semiuosi patirties tokiuose kombinuotuose mezginiuose ax.gif
QUOTE(bielra @ 2009 03 23, 10:50)
Aha.., apvaliai  ax.gif  O kakavos suknelės raštelis tai kaip ir originalo, tik kad kas
Va čia gal geriau matysis..
user posted image

Gal galiu paklaust, o suknute nuo kokios vietos mezgat?nuo apacios?as kazkaip bandziau nert nuo vidurio, man nelabai gavos, nusiaurinau per klubus doh.gif
Atsakyti
Lusasita, La Perla - nugi žiauriai gražu.
Gaila, kad prie suknelių neišeina ir figūros nusinert blink.gif tongue.gif

Rodausi, šviežią paprastą suknutę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2009 03 23, 11:22)
Mergaitės,kurios nėrėt  šią gražiąją suknelę ,turiu jums klausima- ar nėrėt ją iš dviejų dalių ir po to susiuvot  g.gif  aš galvoju,gal apvaliai nert,bet po to skirsi raštas kai reiks ties krutine išiminet.... nebus gražu....  praverstų bet kokie jūsų patarimai,bučiau dėkinga  rolleyes.gif

Bielra,tu lygtais nėrei  ax.gif

Aš šitą nėriau apvaliai.Kadangi buvo pirma nerta didelė suknia,neapgalvojau visų detalių,ir kai reikėjo išiminėt krūtinę,teko vieną eilę nert geroj pusėj,kitą blogoj.(Ardyt neleido širdis) lotuliukas.gif
Bet žiūrit nesimato,gal siūlų spalva dėkinga. blush2.gif Va tokia,(tik neryški foto kažkodėl)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 23, 08:58)

o cia mano naujausias kurinys dar be rankoviu:

QUOTE(Ristina @ 2009 03 23, 13:01)

Rodausi, šviežią paprastą suknutę

QUOTE(fiona35 @ 2009 03 23, 15:09)
Va tokia,(tik neryški foto kažkodėl)

groziai nepakartojami wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nuostabus darbeliai.
Atsakyti