Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles

Mergaites,labai visu grazus darbeliai.as jau padejau i sali savo mezgima.labai daug rupesciu turiu,kurie trukdo megzti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 23, 18:58)
Mergaites,labai visu grazus darbeliai.as jau padejau i sali savo mezgima.labai daug rupesciu turiu,kurie trukdo megzti. verysad.gif

Na ko dabar, kaip tik tie darbeliai nuramina ir suteikia stiprybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Darbeliai nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif visų net nevardinsiu nes galiu ką ir pamiršt jau kaip liga įlyst kasdien pažiūrėt ką kas neria,mezga thumbup.gif
Atsakyti
Man mezgimas kaip vaistai,bet neturiu laiko ir todel liudna,kad negaliu megzti.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 23, 21:07)

console.gif jau kaip suprantu... man tai irgi jei nors diena nepamezgu, tai katastrofa doh.gif
nieko lauksim geresniu dienu! laikykis cool.gif 4u.gif
Atsakyti
Visą laiką sekiau suknelių temą, gėrėjaus visais jūsų darbais.Džiaugiaus, kad taip gražiai mezgate, neriate.Įkvėpta jūsų darbų, numezgiau dukrai ir aš suknytę ax.gif Kad išgauti tikrąją spalvą, teko išeiti į kiemą doh.gif Ačiū Kristinaikristinai už vargą, kuri net akis paskaičiavo ax.gif Tiesa, mad teko pridėti daugiau, nes labai ploni siūlai:75 proc vilnos ir 25 poliamido, 100gr 440m.Sunaudojau truputį daugiau nei 200gr.

http://public.fotki....s/imgp1197.html

Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

Graži bus, manau, kitos temos galerija dvispalvėms suknioms - kaip kiekviena su priderins, patobulins ir sukurs grožių grožį biggrin.gif

Patiko VAIMOS kūrinys - labai linksma, skani spalva, La Perla - tikra suknelių burtininkė, KritinaKristina - šaunuolėšaunuolė biggrin.gif

Įdedu gero mezgimo ir nėrimo kavos - skanaukit mažais gurkšniukais ARBA dideliais maukučiais. Visaip gerai cool.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juros banga @ 2009 03 23, 22:09)

labai sauniai pavyko thumbup.gif tikrai grazus kurinelis 4u.gif
Atsakyti
Juros banga,labai grazus darbas. wub.gif
Atsakyti
juros banga, gražu gražu thumbup.gif (nes pati tokio noriu) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 03 23, 21:07)

Avem, neliudek, ateis sis dziaugsmas i tavo kiema, net nespesi pagalvotiuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2009 03 23, 13:01)
Rodausi, šviežią paprastą suknutę
user posted image

Nugis labai thumbup.gif , taip paprasta ir grazu. O kokie cia siuliukai? taip graziai ziuris. wub.gif
QUOTE(juros banga @ 2009 03 23, 22:09)
Ačiū Kristinaikristinai už vargą, kuri net akis paskaičiavo ax.gif
Sunaudojau truputį daugiau nei 200gr.

Nai nai nai kaip graziai gavosi. wub.gif O man tai begalo malonu, kad galiu kazkam pasitarnaut. mirksiukas.gif
QUOTE(Aruna @ 2009 03 24, 08:53)
Avem, neliudek, ateis sis dziaugsmas i tavo kiema, net nespesi pagalvotiuser posted image

Laukiam sugriztant. 4u.gif
Atsakyti
juros banga
LABAI ŠAUNIAI
Atsakyti