vasarine suknele

QUOTE(bielra @ 2009 02 25, 12:52)
Aš nėriau štai iš šių siūlų.., o sunaudojau vienai 12, o savo žaliukei 13 kamuoliukų..
O schemutė iš rusaičių.., kitokios neturiu..

O schemutė iš rusaičių.., kitokios neturiu..

ačiū, bandysiu

Gal kuri nėrėt suknelę iš maxi, vieną ar du siūliukus dėt ?
QUOTE(Lusasita @ 2009 02 25, 13:01)
tai kad ant MAXI ir parasyta COTON MERCERISE, tai cia reik suprast, kad nedazo
O as galvojau, ka tas zodis reiskia, nes daznai ant medvilnes ji sutinku.

Na tiksliai nežinau kas tas mercijavimas.., bet aš domėjausi apie tuos savo siūlus, tai ten rašo, kad jie yra mercijuoti - garinti, tai man paaiškino, kad jie neturėtų dažyti, kadangi yra užfiksuota spalva.. Kadangi pati ketinu nerti kombinuotą suknelę (juodą-baltą), tai manau vistiek darysiu mėginuką... O šiaip tema visai aktuali, bandysiu pateikt pasiūlymą savo kolegėm, kad išsiaiškintų ir parašytų ką nors ta tema.. Manau bus aktualu...

QUOTE(Jurguzia @ 2009 02 24, 12:35)
Norejau paklausti, gal kas geletu patarti (nuosekliai papasakoti) kaip reiketu pasidaryti sukneles lekala pagal savo ismatavimus?
Man atrodo, tai geriausia susirast koki modeli ir jo iskarpas pagal savo dydi, na, ir ta virsutine dali pritaikyti savo iskarpai. Tap oat galima paimti sena gerai ant figuros gulejusi ruba, ir pagal ji pasidaryt iskarpas.
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 02 24, 19:49)
Sveikutės, rodomės ir mes savo mažutę-dryžutę

Labai grazi suknute, o jau tas mazas pipiriukas...

QUOTE(Tiske @ 2009 02 25, 11:17)
Pasirodau ir as savo nertine tunika-suknele, kazko man cia truksta, gal padesit? ko?
Labai graziai guli ir numegzta labai ciki

QUOTE(Lusasita @ 2009 02 25, 14:30)
vasarine suknele
Kaip azkas yra sakes - ''nugriuvimiskai grazi'' suknele. Lusasita, perziurejau jusu darbus parase - visi darbeliai be proto grazus, labai super tvarkingai ir ruopsciai atlikti...nu vienzo - likau be galo suzaveta.

p.s. Norejau jusu palaust..maciau jusu albumelyje auksine suknele.

QUOTE(Kristinakristina @ 2009 02 25, 13:56)
p.s. Norejau jusu palaust..maciau jusu albumelyje auksine suknele.

is tiesu turiu jau dvi megzta ir nerta
Megzta visa lygiuoju rasteliu, tik apdaila, rankoves vaseliu

QUOTE(Lusasita @ 2009 02 25, 15:34)
is tiesu turiu jau dvi
Jus man iziebete vilti.

Ir dar...

Sveikos
Netiketai atradau si puslapi ir nustebau kiek talentingu mamu cia yra
Noriu jusu paklausti ar imanoma numegsti ar nunerti tokia suknele
Cia yra Missoni trikotazine suknele, taciau ji man neikandama, tai puoseleju vilti, kad gal imanoma panasia nunerti ar numegsti? Sios sritys (mezgimas, nerimas) man visiskai svetimos, tad pamaniau, kad gal cia rasiu kas galetu man pagelbeti uz atlygi
Busiu labai dekinga uz atsakymus.

Netiketai atradau si puslapi ir nustebau kiek talentingu mamu cia yra

Noriu jusu paklausti ar imanoma numegsti ar nunerti tokia suknele

Cia yra Missoni trikotazine suknele, taciau ji man neikandama, tai puoseleju vilti, kad gal imanoma panasia nunerti ar numegsti? Sios sritys (mezgimas, nerimas) man visiskai svetimos, tad pamaniau, kad gal cia rasiu kas galetu man pagelbeti uz atlygi

Busiu labai dekinga uz atsakymus.
QUOTE(Vaima @ 2009 02 25, 13:37)
as is maxi neriu storesniu - tai is vieno siulo....kur jau ten is dvieju...
QUOTE(Lusasita @ 2009 02 25, 14:30)
Lusasita... kada Tu ir speji??? tempai pasiutusiai geriti

grazu neispasakytai

Papildyta:
QUOTE(Vaima @ 2009 02 25, 14:37)
viena

QUOTE(bielra @ 2009 02 25, 05:45)
Na tiksliai nežinau kas tas mercijavimas.., bet aš domėjausi apie tuos savo siūlus, tai ten rašo, kad jie yra mercijuoti - garinti, tai man paaiškino, kad jie neturėtų dažyti, kadangi yra užfiksuota spalva...
Bielra, gal tas garinimas spalvą užfiksuoja

Nes mercijavimas tai specialus medvilnės apdirbimas, kad siūlas (arba audinys) įgautų daugiau stiprumo ir šiek tiek blizgesio... Su spalva tai neturi nieko bendro...

QUOTE(Lusasita @ 2009 02 25, 13:30)
O dievulėliau koks grožis, čiut nuo kėdės nenugriuvau, super