Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (4 tema)

Tai užsirašiau į kirpyklą penktadienį smile.gif
sakė, kad negalima bus nudažyti visų plaukų iškart, kad būtų blondiniški. Kad negalima taip staigiai pakeisti spalvos. Ir kad plaukai gali būti geltoni (nelabai supratau, kodėl geltoni plaukai skaitosi blogai). Tai pasakė, kad dažys visą galvą viena spalva, ir dar šviesesne spalva plunksnelėmis. O viskas kainuos apie 100 Lt.
Atsakyti
o tai tave mate kad jau viska taip pasake ka darys?o tu dabar tamsi visa?ir dazys ne sruogom o visus iskart kaip supratau,as ryt skambinsiu i kirpykla uzsirasyti
man patinka daininkes atlantos spalva,ka tik per paparacus rode
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 23, 18:53)
As jau buvau taves klaususi bet turbut praziopsojai mano klausima ax.gif Sruogeles dazaisi su folija? Nes as irgi noresiu sruoginti, bet kazkas cia snekejo kad negerai vynioti i folija g.gif

as atsakiau, be folijpos daziau, sy kart pati daziaus sruogas, metau sruogeles ant tamsesniu plauku ir isukuoju, kadangi anksciau mano plaukai buvo sruoguoti tai norm gavosi 4u.gif smile.gif paskutinbesi 2 foto rezultatas
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 23, 21:12)
o tai tave mate kad jau viska taip pasake ka darys?o tu dabar tamsi visa?ir dazys ne sruogom o visus iskart kaip supratau,as ryt skambinsiu i kirpykla uzsirasyti
man patinka daininkes atlantos spalva,ka tik per paparacus rode

aha, matė, aš buvau nuėjus. Aš ne visai tamsi, va tokia mano natūrali spalva:
http://www.part.lt/i...37548b9e939.jpg
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 02 23, 18:59)
Melajja,  pas mane irgi ta pati bėda, kad greit nusiplauna ta pirminė graži spalva ir lieku blanki blanki, paskutinį kartą rekomendavo kirpėja Lorealio toki serumą kur  spalvą užrakina, tikrai geras daiktas, pailgina spalvos sodrumą apie 2 savaites, bent jau man, tik va nesusidraugauju aš su ta ruda spalva ir viskas  doh.gif
nulėkiau dar patikrint pas Naja, nu kiek aš čia žiūriu man gražiau šviesūs  4u.gif

man ir gazu buvo ta splava kai nusidaziau, taip blizgejo plaukuciai, bet po poros savaiciu vartau senas foto ir jauciu notsralgija blond spalvai doh.gif nesusidraugavau su savim rudaplauke ir vel tapau blondine, daugiau nedazysiu tamsiai lotuliukas.gif galima bus sruogeles isidet augaliniais daziukais kai noresiu patamset bet tik tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 02 23, 20:19)
aha, matė, aš buvau nuėjus. Aš ne visai tamsi, va tokia mano natūrali spalva:
http://www.part.lt/i...37548b9e939.jpg

o kokiu firmu yra augaliniai dazai?ir kaip jie atrodo tik dazai yra ir nieko daugiau,nedasideda?
Atsakyti
F patikek geltoni plaukai tikrai nera nieko gero, kodel manai mes cia kaip isprotejusios bijom ryzumo, ka jau kalbet apie geltona geltonuma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 23, 21:24)
F patikek geltoni plaukai tikrai nera nieko gero, kodel manai mes cia kaip isprotejusios bijom ryzumo, ka jau kalbet apie geltona geltonuma  lotuliukas.gif

Turbūt bijot ryžų plaukų, nes norit būti blondinės, o ne ryžos, ryža juk yra kas kita ir būtų klaida, jeigu tokia spalva išeitų vietoj blondiniškos. O geltona spalva juk ir yra blondiniška, ar aš klystu? parodykit kokių nuotraukų, kur išėjo baisi geltona spalva smile.gif
Atsakyti
na cia dar netokia geltona, bet jau prie tu baisesniu.
geltona
zinai kaip visciukas atrodo, tai va mes tokio geltonumo purtomes, kuris labai daznai iseina mirksiukas.gif
Atsakyti
ai, turit omenyje, kai labai nenatūraliai atrodo?

man tai sakė, kad natūraliai atrodys, nes dažys dviem spalvom
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 02 23, 20:47)

vot as ir noriu kad atrodytu naturaliai,noreciau jei sruogom tai dvejais atspalviais,bet man sake jei desiu sruogas kitos spalvos atrodis ne balti plaukai o tamsus
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 23, 21:34)
na cia dar netokia geltona, bet jau prie tu baisesniu.
geltona
zinai kaip visciukas atrodo, tai va mes tokio geltonumo purtomes, kuris labai daznai iseina  mirksiukas.gif

va va man teko tokia geltona, ir dar geltonesne abturet po nesegmingo dazymo, negalejau net iseit is namu dazu nusipirkt tai siunciau drauga ir jis parnese tamsiai rudus dazus ir jie nueme aciudievui ta spalva, cia buvo vienintelis kartais kai verkiau po dazymo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(F @ 2009 02 23, 21:47)

neturetum is kirpykols iseit su tokia geltona spalva, manau nei viena kirpeja nedarytu tokiu durnysciu biggrin.gif
Atsakyti