Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (4 tema)

QUOTE(FoxLady @ 2009 02 23, 23:28)
Na as irgi manau kad viskas ok pavyks drinks_cheers.gif Tik pirmaji karta reikes maziau sruogu imti pabandymui ax.gif
O pries dazydamos plaukus darotes tuos alergijos testus? g.gif

nea as tai nedarau jokiu testu, jop isidek pirmam kartui biski maziau, jei truks dasidet visad spesi 4u.gif
Atsakyti
sveikos,kaip manote is tokios vat rudos per viena syki nusidazytu, iki medium ash blonde spalvos ? gal, kas dazetes kada , kaip gavosi ..?idomu neismes jokiu salutiniu atspalviu.. g.gif
user posted image

cia gal ne visai tokia , niu bet kazkas panasaus .. ( niu kiekvieno pc skirtingai gali rodyti biskuti spalvas .)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 23 vasario 2009 - 22:55
QUOTE(*moon* @ 2009 02 23, 22:25)
O jau skambinai uzsirasyti?

ne ryt skambinsiu,siandien saskaita baiges
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 23, 22:54)
sveikos,kaip manote is tokios vat rudos per viena syki nusidazytu, iki medium ash blonde spalvos ? gal, kas dazetes kada , kaip gavosi ..?idomu neismes jokiu salutiniu atspalviu.. g.gif
user posted image

cia gal ne visai tokia , niu bet  kazkas panasaus .. ( niu kiekvieno pc skirtingai gali rodyti biskuti spalvas .)
user posted image

Cia jau zinok priklauso ir nuo tavo plauko pigmento, kaip jis reaguoja y daza. Gali y ryzuma ismesti mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.keune.co....n...?AC=4&BC=19
ar kuri, turinti gan sviesius plaukus, bandet su Keune 1513? bijau, kad nesigautu balti unsure.gif nepatinka man nei balti, nei geltoni, nei pilki doh.gif paziurejau, kad ta 1513 yra ne tai geltona, ne tai pilka, bet bijau, kad nebutu kaip su Loreal'io 900 (gavos gan balta ir kazko tai man dauguma dazu i pilkuma pajama, gal del to, kad naturalus plaukai gan sviesus).
pamasciau, gal su 9.13 bandyt, bet pavyzdy kazkaip man jie tamsoki atrodo... rolleyes.gif

zodziu, esu pasimetus doh.gif padekit, plyyyyz ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 02 23, 21:03)
Tai užsirašiau į kirpyklą penktadienį smile.gif
sakė, kad negalima bus nudažyti visų plaukų iškart, kad būtų blondiniški. Kad negalima taip staigiai pakeisti spalvos. Ir kad plaukai gali būti geltoni (nelabai supratau, kodėl geltoni plaukai skaitosi blogai). Tai pasakė, kad dažys visą galvą viena spalva, ir dar šviesesne spalva plunksnelėmis. O viskas kainuos apie 100 Lt.

nebrangiai 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 02 23, 21:34)
na cia dar netokia geltona, bet jau prie tu baisesniu.
geltona
zinai kaip visciukas atrodo, tai va mes tokio geltonumo purtomes, kuris labai daznai iseina  mirksiukas.gif

Jau čia šitą spalva ne tai, kad iš baisesnių, o visai baisi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(majaliza @ 2009 02 24, 09:36)
http://www.keune.co....n...?AC=4&BC=19
ar kuri, turinti gan sviesius plaukus, bandet su Keune 1513? bijau, kad nesigautu balti  unsure.gif nepatinka man nei balti, nei geltoni, nei pilki  doh.gif paziurejau, kad ta 1513 yra ne tai geltona, ne tai pilka, bet bijau, kad nebutu kaip su Loreal'io 900 (gavos gan balta ir kazko tai man dauguma dazu i pilkuma pajama, gal del to, kad naturalus plaukai gan sviesus).
pamasciau, gal su 9.13 bandyt, bet pavyzdy kazkaip man jie tamsoki atrodo...  rolleyes.gif

zodziu, esu pasimetus  doh.gif  padekit, plyyyyz  ax.gif

Parasyta, kad 1513 yra super ash golden blond. Tai gautusi tikrai labai sviesus ant tavo plaukuciu, tik vat nezinau, ar y pilka, ar y gelsva atspalvy, sunku pasakyt. 9.13 irgi yra is ash (peleniniu atspalviu). Nera jis tamsus, bet siulyciau geriau 10 arba 9 imti, gryna spalva, be pasaliniu atspalviu mirksiukas.gif 9 siaip yra grazus atspalvis, toks siaudo
Atsakyti
labas merginos mirksiukas.gif
o kaip cherry_ taip ir nepasirode po savo grozio proceduros? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 24, 12:20)
labas merginos  mirksiukas.gif
o kaip cherry_ taip ir nepasirode po savo grozio proceduros?  ax.gif

aha cherry_ rodykis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 24, 02:32)
Cia jau zinok priklauso ir nuo tavo plauko pigmento, kaip jis reaguoja y daza. Gali y ryzuma ismesti mirksiukas.gif

m m niu aijsq to ir bijau, niu bet gal viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
pagaliau netas veikia,panos kuri man ten sake i elada uzsirasyt,na uzsirasiau rytoj 10val jau buti,o as nesuprantu kur ji randas,kazkur prie siksnosparnio restorano uz gatveles,gal kas zinot ir paasiknsit?ai ir dar svarbu ,ar kimba dazai kai sergi mmm?man sake kad nekimba dazai,o as susirgau,nu velnias sakau
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 24, 16:01)
pagaliau netas veikia,panos kuri man ten sake i elada uzsirasyt,na uzsirasiau rytoj 10val jau buti,o as nesuprantu kur ji randas,kazkur prie siksnosparnio restorano uz gatveles,gal kas zinot ir paasiknsit?ai ir dar svarbu ,ar kimba dazai kai sergi mmm?man sake kad nekimba dazai,o as susirgau,nu  velnias sakau

eik eik, a cia toks prietaras yra ane?
tai gal todel man sestadieni kai daziau, nieko beveik nenudaze g.gif
Atsakyti