Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (4 tema)

Planuoju ir as kt sawaitele eit dazytis ,jau saknys ataugo gerokai...Tik niekaip nesumastau su kokiais dazais ax.gif . Tai yra eit pas ta ,kuri dazo keune ar pas ta moteri ,kuri kadus dazais...Patarkite ax.gif ax.gif
Atsakyti
oi merginos aciu uz komplimentus 4u.gif smile.gif
dabar islekiam su vyru, bet vakare idesiu foto ir papasakosiu viska kaip man sekesi dazytis mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tokios nuomonės, ad visi parduotuviniai prasti. o kirpykloj su kokiais dažo plaukus FoxLady?
Atsakyti
panos jau cia viskas uzknisau,susiradau dvi kirpyklas kur dazo su keune,noriu nueit pabandyt bet nerandu nei foto plauku spalvos kurios noreciau,tai nelabai isivaizduoju ka nuejus pasakyt
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 22, 14:50)
oi merginos aciu uz komplimentus  4u.gif  smile.gif
dabar islekiam su vyru, bet vakare idesiu foto ir papasakosiu viska kaip man sekesi dazytis  mirksiukas.gif

jei kažkur išleki iš namų, tai faktas, kad nėra taip blogai jog bijotum pasirodyti gatvėje lotuliukas.gif lauksim pasakojimo ir foto
Atsakyti
ei mergytes as irgi noriu i blondiniu albuma patekti ir savo nuotraukyte galiu ideti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 22, 14:50)
aš tokios nuomonės, ad visi parduotuviniai prasti. o kirpykloj su kokiais dažo plaukus FoxLady?

Kazkokios neaiskios firmos turbut, nes tikrai ne su tom garsiom unsure.gif Su milteliais dazo, kazkaip niekada net nesigilindavau i tai, nes spalva visada gaunasi tokia kokios noriu, tik dabar susirupinau ir plauko sveikumu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 02 22, 14:50)
oi merginos aciu uz komplimentus  4u.gif  smile.gif
dabar islekiam su vyru, bet vakare idesiu foto ir papasakosiu viska kaip man sekesi dazytis  mirksiukas.gif

Niu va, o as taip jau nekantrauju kada galesiu patekti i ta albuma pasizvalgyti, visos tik komentuoja o as nieko nematau doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 22, 14:56)
Kazkokios neaiskios firmos turbut, nes tikrai ne su tom garsiom unsure.gif  Su milteliais dazo, kazkaip niekada net nesigilindavau i tai, nes spalva visada gaunasi tokia kokios noriu, tik dabar susirupinau ir plauko sveikumu blush2.gif
Papildyta:

Niu va, o as taip jau nekantrauju kada galesiu patekti i ta albuma pasizvalgyti, visos tik komentuoja o as nieko nematau doh.gif  4u.gif

nu va ir as noriu kaip ten kur ta nuotrauka isidet ir i kitas paziuret?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 22, 15:36)
As tai noreciau pradeti praktikuoti dazyma namuose savarankiskai ax.gif

Aš bijau doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 22, 15:50)

Aš irgi manau, kad parduotuviniai prasti.. Ir kirpėja man tą patį sakė g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 22, 15:02)
Aš bijau  doh.gif  lotuliukas.gif

Neseniai daziau saknis su Garnier 111, bet tik vos vos pasviesino, iki kirpyklinio baltumo dar toli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 22, 16:04)
Neseniai daziau saknis su Garnier 111, bet tik vos vos pasviesino, iki kirpyklinio baltumo dar toli doh.gif

Aš dažiau mamai su garnier 111, tikrai nesigavo kirpyklinė blondinė biggrin.gif
Papildyta:
Kas ten tvarkė albumą? Priimkit norinčias tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 22, 15:16)
Aš dažiau mamai su garnier 111, tikrai nesigavo kirpyklinė blondinė  biggrin.gif
Papildyta:
Kas ten tvarkė albumą? Priimkit norinčias tongue.gif

deissy tvarkė. jūs turit nusiųsti nuotraukas į emeilą, tada ji atsiūs prisijungimo vardą ir slaptažodį.
Atsakyti