Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (4 tema)

QUOTE(pandutė @ 2009 02 22, 16:28)
deissy as dabar irgi paziurejau 7foto pati graziausiaspalva ir sukuosena,kokia spalva cia dazeisi ,as tokia noreciau,naturaliai  atrodo

cia zinok pas mane visi plaukai nusruoginti su milteliais buvo
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2009 02 22, 16:52)
ei mergytes as irgi noriu i blondiniu albuma patekti ir savo nuotraukyte galiu ideti 4u.gif

labai thumbup.gif tavi plaukuciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Deissy nu jau 7 fotke tai nereali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

super atrodo, labai sexy thumbup.gif o cia naturalios garbanos ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 22, 18:21)
Papildyta:

labai  thumbup.gif  tavi plaukuciai  mirksiukas.gif

bet kokia grazi spalva gavos,o pas mane visa galva kur sroguota,tai toj foto kur as su vaiku su pica sedim,geloni,geltoni,tavo liuks
Atsakyti
[quote=*moon*,2009 02 22, 19:07]
[quote=Deissy,2009 02 22, 00:27]
eik eik, nu cia geras lotuliukas.gif
a bendraujat dar? ax.gif

Aha paplepam per skype 4u.gif O jus drauges?
[/quote]
jau nebe mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 22, 20:22)
Deissy nu jau 7 fotke tai nereali  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

super atrodo, labai sexy  thumbup.gif o cia naturalios garbanos ? smile.gif

oi aciukas wub.gif

aga, mano naturaliai plaukuciai taip pasigarbanoja, todel ir visad sakau kad esu pasisiausus nes nemegstu as tuom priemonem tepti garbanotiem plaukam doh.gif
Atsakyti
bet kai toks rezultatas tai reikia, smile.gif as net MB pasikvieciau parodyti, sake labai grazu smile.gif o tu sokeja gal buvai, kad aprangos vienodos ?

einu ir as pora foto imesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 22 vasario 2009 - 18:28
foxlady, atsiminiau aš tavo nuotraukas, antroj foto spalva nereali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 22, 15:22)
As jau ryte nusiunciau bet turbut dar neturejo laiko ideti rolleyes.gif

labai grazi spalvyte,kaip tau daze ir su kokiais dazais?ar naturalus labai tamsus?
Papildyta:
[quote=Deissy,2009 02 22, 18:21]
Papildyta:
deissy
o tau ant tu sruogu kai nudaze milteliais,ar dejo atspalvi koki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 22 vasario 2009 - 18:50
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 22, 15:31)
As tai jau buvau kazkada idejusi cia foto, bet turbut jau niekas nebeprisimena biggrin.gif

O gal kas dazete su KEUNE TINTA 2000 SUPER BLONDE? Idomu ten yra peroksido ir amoniako?

Tai kad ta 2000 yra visciuko geltonumo spalva, ja nebent su pilkumu prigesint reiktu, kad auksine gautusi. Bet ant tamsesniu plauku smarkiai ryza gautusi. Siaip tinta color yra ilgalaikiai dazai, tai amoniako yra. O peroksidas tai 3,6,9 arba 12, ziurint kokio stiprumo kremoksida rinktumeis mirksiukas.gif
Atsakyti
o cherry_ trečia foto thumbup.gif
Atsakyti
o kur butu galima paziureti keunes spalvas kaip atrodo?nes as maciau tik tuteles ju o paletes niekur nera?
Atsakyti
mergytes, CHERRY_ grizo, tai del albumiuko kreipkites pas ja, ji si reikaliuka tvarko mirksiukas.gif
kai jos nera, as ja pavaduoju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 22, 20:28)
bet kai toks rezultatas tai reikia, smile.gif as net MB pasikvieciau parodyti, sake labai grazu smile.gif o tu sokeja gal buvai, kad aprangos vienodos ?

einu ir as pora foto imesiu smile.gif

nea, dirbau reklamos agenturoje, tai baruose-klubuose reklamuodavomo alkoholinius gerimus ir jais vaisindavome thumbup.gif
Papildyta:
[quote=pandutė,2009 02 22, 20:49]
labai grazi spalvyte,kaip tau daze ir su kokiais dazais?ar naturalus labai tamsus?
Papildyta:
[quote=Deissy,2009 02 22, 18:21]
Papildyta:
deissy
o tau ant tu sruogu kai nudaze milteliais,ar dejo atspalvi koki?
[/quote]
nea, nededavo jokio atspalvio, cia po milteliu man tokia spalvyte iseidavo ax.gif grazi buvo, bet ech...kaip ir kiekviena musu karatis subludijam ir prisidirbam doh.gif
Atsakyti
vat5 ir as dabar bijau prisidirbti, labai uzsinorejau sruogu , nu nerealiai, tai galvojku nusipirkti daziukus nestiprius kaip Loreal, kuriuos reikia apie 10 min laikyti ir padaryti smulkiu sruogu, 4u.gif
Atsakyti