mergaites kaip manot man labiau tinka spalva kaip 2foto ar kaip paskutinej?

kaip galima pamatyt nuotraukeles visu blondinaiciu? foto savo nusiunciau ;/ bet niekas nieko neatraso;/
QUOTE(black_devil999 @ 2009 02 26, 21:07)
kaip galima pamatyt nuotraukeles visu blondinaiciu? foto savo nusiunciau ;/ bet niekas nieko neatraso;/
o koks tavo pastas? parasyk man i az

Papildyta:
QUOTE(julya @ 2009 02 26, 20:59)
na man zinok graziai ir anoje ir kitoje

na tik antroje foto daug sviesesne, o man kadangi tokia spalva kakzaip labiau patinka, tai sakau kaip antroje

QUOTE(julya @ 2009 02 26, 19:59)
Ir tie ir tie grazus, bet gal balti graziau, nes pas tave gaunasi labai graziai ta balta, be jokiu kitu priemaisu

sveikos,as irgi prie jusu prisijungiu
net nezinau nuo ko pradet
ai va:man labai grazus pasirode Moon, dovaneles, Ruteles s , aistules, gussstes 23 o ypatingai Destiniuke
idomu kaip jus taip sugebat islaikyti toki plauku ilgi ir taip priziureti juos kad nesusigadintu
is tikruju galima sakyti esu zalia sitoj srity.. todel nukentejo mano plaukuciai labai.. gal galetumet individualiai patart ka nors?
buciau dekinga lb

nu man ir toj ir toj grazu, tik 2 gal papilkint reiktu kazkiek, juk jau siulem tau ir tu kazka sakej kad bandysi su mamos pilkintoju pilkint tai ar pilkinai?

QUOTE(black_devil999 @ 2009 02 26, 22:20)
ai va:man labai grazus pasirode Moon, dovaneles, Ruteles s , aistules, gussstes 23 o ypatingai Destiniuke
idomu kaip jus taip sugebat islaikyti toki plauku ilgi ir taip priziureti juos kad nesusigadintu
is tikruju galima sakyti esu zalia sitoj srity.. todel nukentejo mano plaukuciai labai.. gal galetumet individualiai patart ka nors?
buciau dekinga lb 

na ;labai smagu kad prie musu prisijungiai

idek daugiau savo plaukuciu foto, papasakok kaip ir su kuo dazaisi

QUOTE(black_devil999 @ 2009 02 26, 21:20)
buciau dekinga lb 

na aš kažko labai ypatingo nedarau, aišku priežiūros priemonių daugiau prisipirkau, negu tamsiais būdama, bet plaukų nesusigadinau nuo šviesinimo.. gal todėl, kad ne visus iš karto dažiau

beje, ačiū už pagyrimą su tais plaukais

Tavo šiaip irgi gražūs, anksčiau panašius turėdavau, kol dar labai jauna buvau

Papildyta:
Man abiejose foto gražūs, net negaliu išskirti

dekuj uz nuomones
aha pilkinau su milk shake,irida,cenko,bet nepatikesite,visi plaukai grazu atspalvi igauna o saknys kaip buvo taip ir liko ryzavotos 
o aistuliaa as ten begsiu pas tavo kirpeja,dar neuzsirasiau nes ten pasake tik kovo pradzioj paskambint(nes sutarem plaukus dazyt kai saknys atgaus kad negadint plauku nes nesenei daziau tad lauksiu) ,bet pamenu pas Liucija sakei tai tik pas ja ir uzsirasinesiu

o aistuliaa as ten begsiu pas tavo kirpeja,dar neuzsirasiau nes ten pasake tik kovo pradzioj paskambint(nes sutarem plaukus dazyt kai saknys atgaus kad negadint plauku nes nesenei daziau tad lauksiu) ,bet pamenu pas Liucija sakei tai tik pas ja ir uzsirasinesiu

QUOTE(julya @ 2009 02 26, 23:09)
dekuj uz nuomones
aha pilkinau su milk shake,irida,cenko,bet nepatikesite,visi plaukai grazu atspalvi igauna o saknys kaip buvo taip ir liko ryzavotos 

Tai jei šaknys buvo ne baltos, jos taip nenusipilkina

O as visdar niekaip neapsisprendziu, antradieni jau atveza Keunes dazus, bet dar nezinau kokia spalva imti, 1517 ar 1513
Kaip gaila kad neiviena dar neesate isbandziusi 1513