Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (4 tema)

mergaites kaip manot man labiau tinka spalva kaip 2foto ar kaip paskutinej? g.gif
Atsakyti
rusiuke ,o kaip cia pas tave gaunas,tu viena spalva nusidazai,o ant virsaus i pilkuma spalva?nes man matosi po apacia rusva,o ant virsaus pilka
Atsakyti
kaip galima pamatyt nuotraukeles visu blondinaiciu? foto savo nusiunciau ;/ bet niekas nieko neatraso;/
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 02 26, 21:07)
kaip galima pamatyt nuotraukeles visu blondinaiciu? foto savo nusiunciau ;/ bet niekas nieko neatraso;/

o koks tavo pastas? parasyk man i az mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(julya @ 2009 02 26, 20:59)
mergaites kaip manot man labiau tinka spalva kaip 2foto ar kaip paskutinej?  g.gif

na man zinok graziai ir anoje ir kitoje thumbup.gif
na tik antroje foto daug sviesesne, o man kadangi tokia spalva kakzaip labiau patinka, tai sakau kaip antroje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 02 26, 19:59)
mergaites kaip manot man labiau tinka spalva kaip 2foto ar kaip paskutinej?  g.gif

Ir tie ir tie grazus, bet gal balti graziau, nes pas tave gaunasi labai graziai ta balta, be jokiu kitu priemaisu smile.gif
Atsakyti
sveikos,as irgi prie jusu prisijungiu smile.gif net nezinau nuo ko pradet smile.gif ai va:man labai grazus pasirode Moon, dovaneles, Ruteles s , aistules, gussstes 23 o ypatingai Destiniuke smile.gif idomu kaip jus taip sugebat islaikyti toki plauku ilgi ir taip priziureti juos kad nesusigadintu smile.gif is tikruju galima sakyti esu zalia sitoj srity.. todel nukentejo mano plaukuciai labai.. gal galetumet individualiai patart ka nors?smile.gif buciau dekinga lb smile.gif
Atsakyti

nu man ir toj ir toj grazu, tik 2 gal papilkint reiktu kazkiek, juk jau siulem tau ir tu kazka sakej kad bandysi su mamos pilkintoju pilkint tai ar pilkinai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 02 26, 22:20)
sveikos,as irgi prie jusu prisijungiu smile.gif net nezinau nuo ko pradet smile.gif ai va:man labai grazus pasirode Moon, dovaneles, Ruteles s , aistules, gussstes 23 o ypatingai Destiniuke smile.gif idomu kaip jus taip sugebat islaikyti toki plauku ilgi ir taip priziureti juos kad nesusigadintu smile.gif is tikruju galima sakyti esu zalia sitoj srity.. todel nukentejo mano plaukuciai labai.. gal galetumet individualiai patart ka nors?smile.gif buciau dekinga lb smile.gif

na ;labai smagu kad prie musu prisijungiai thumbup.gif
idek daugiau savo plaukuciu foto, papasakok kaip ir su kuo dazaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 02 26, 21:20)

na aš kažko labai ypatingo nedarau, aišku priežiūros priemonių daugiau prisipirkau, negu tamsiais būdama, bet plaukų nesusigadinau nuo šviesinimo.. gal todėl, kad ne visus iš karto dažiau biggrin.gif
beje, ačiū už pagyrimą su tais plaukais wub.gif biggrin.gif

Tavo šiaip irgi gražūs, anksčiau panašius turėdavau, kol dar labai jauna buvau lotuliukas.gif o paskui užsidažiau juodai doh.gif bet dabar man labiau dar šviesesni patinka, pilkesni, tavo tokie gana natūralios spalvos 4u.gif
Papildyta:

Man abiejose foto gražūs, net negaliu išskirti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 vasario 2009 - 21:52
dekuj uz nuomones good.gif aha pilkinau su milk shake,irida,cenko,bet nepatikesite,visi plaukai grazu atspalvi igauna o saknys kaip buvo taip ir liko ryzavotos doh.gif
o aistuliaa as ten begsiu pas tavo kirpeja,dar neuzsirasiau nes ten pasake tik kovo pradzioj paskambint(nes sutarem plaukus dazyt kai saknys atgaus kad negadint plauku nes nesenei daziau tad lauksiu) ,bet pamenu pas Liucija sakei tai tik pas ja ir uzsirasinesiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 26 vasario 2009 - 22:13
QUOTE(julya @ 2009 02 26, 23:09)
dekuj uz nuomones  good.gif  aha pilkinau su milk shake,irida,cenko,bet nepatikesite,visi plaukai grazu atspalvi igauna o saknys kaip buvo taip ir liko ryzavotos  doh.gif

Tai jei šaknys buvo ne baltos, jos taip nenusipilkina smile.gif kaip mano likusios raudonos kelios sruogeles, jos tokios jau kaip rudad, bet pilkintojas nepakeičia nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
O as visdar niekaip neapsisprendziu, antradieni jau atveza Keunes dazus, bet dar nezinau kokia spalva imti, 1517 ar 1513 doh.gif Kaip gaila kad neiviena dar neesate isbandziusi 1513 g.gif
Atsakyti