Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (4 tema)

QUOTE(FoxLady @ 2009 02 27, 00:14)
O as visdar niekaip neapsisprendziu, antradieni jau atveza Keunes dazus, bet dar nezinau kokia spalva imti, 1517 ar 1513 doh.gif Kaip gaila kad neiviena dar neesate isbandziusi 1513 g.gif

tai gali but pirmoji kuri isbandysi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 26, 23:14)
O as visdar niekaip neapsisprendziu, antradieni jau atveza Keunes dazus, bet dar nezinau kokia spalva imti, 1517 ar 1513 doh.gif Kaip gaila kad neiviena dar neesate isbandziusi 1513 g.gif

aš nebandžiau jokių, bet man 1513 gražesnė atrodo kažkaip, nors neaišku ar nesigautų ant plaukų labai kokia geltona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 26, 23:21)
aš nebandžiau jokių, bet man 1513 gražesnė atrodo kažkaip, nors neaišku ar nesigautų ant plaukų labai kokia geltona  doh.gif

kazkuri metgaite minejo, jog 1517 pasiplauna ir tampa panasi i 1513, tai kas gautusi idomu kai 1513 pasiplaus g.gif ar nebus gerokai ryztelejusi g.gif
as daziau su 1517 sruogeles gavos kaip paskutinese 2 foto, bet dabar jos tikrai pasiplove ir man jau po truputi i ryza nesa blink.gif
Tai nusipirkau siandien vistik keunes pilkintojo visai netycia, gal kuri naudojat? pardaveja pasiule skiesti su sampunu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 26, 23:32)
kazkuri metgaite minejo, jog 1517 pasiplauna ir tampa panasi i 1513, tai kas gautusi idomu kai 1513 pasiplaus  g.gif  ar nebus gerokai ryztelejusi  g.gif
as daziau su 1517 sruogeles gavos kaip paskutinese 2 foto, bet dabar jos tikrai pasiplove ir man jau po truputi i ryza nesa blink.gif
Tai nusipirkau siandien vistik keunes pilkintojo visai netycia, gal kuri naudojat? pardaveja pasiule skiesti su sampunu. g.gif

Jei sampuna pirkai, tai man jis nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 26, 23:59)
Jei sampuna pirkai, tai man jis nieko gero  schmoll.gif

jop pilkinantis sampunas parasyta, o keunes yra dar kitoks? kodel nepatiko?
man baisiausiai kad per daug plauko nesausintu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 26, 23:14)

man tai rodos,kad 1513 spalvos naujoje paleteje nera.siaip jei dazet su 1517 ir buvo geltona,tai su 1513bus geltonesne.viskas priklauso nuo plauko pigmento!
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 27, 00:30)
jop pilkinantis sampunas parasyta, o keunes yra dar kitoks? kodel nepatiko?
man baisiausiai kad per daug plauko nesausintu  blink.gif

Del to kad ikibdavo tik i sviesius plaukus, ko pasekoje tie sviesus tapdavo pilki, o saknys vis tiek geltonos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 27, 00:43)
Del to kad ikibdavo tik i sviesius plaukus, ko pasekoje tie sviesus tapdavo pilki, o saknys vis tiek geltonos  doh.gif

tai as ir nesitikejau kad pilkintojas man paims medaus spalvos plaukus, jei man papilkins mano nublukuses sruogeles dazytas su 1517 tai as jau busiu laiminga smile.gif
o negi yra toks pilkintojas kuris papilkintu ir gelsvus plaukus, jauciu labai stiprus butu ? g.gif Koky pati moon naudoji ar nenaudoji?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 27, 01:47)
tai as ir nesitikejau kad pilkintojas man paims medaus spalvos plaukus, jei man papilkins mano nublukuses sruogeles dazytas su 1517 tai as jau busiu laiminga  smile.gif
o negi yra toks pilkintojas kuris papilkintu ir gelsvus plaukus, jauciu labai stiprus butu ? g.gif  Koky pati moon naudoji ar nenaudoji?

kad as abejoju, kad yra pilkintojas, kuris paimtu tas rusvas musu saknis ax.gif
as tai nusipoirkau CEHKO, bet dar kolkas neisbandziau...laukiu kol keunes pilkumas atsiplaus, kada plaukai vel nugeltonuos tada ji isbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 27, 00:55)
kad as abejoju, kad yra pilkintojas, kuris paimtu tas rusvas musu saknis  ax.gif
as tai nusipoirkau CEHKO, bet dar kolkas neisbandziau...laukiu kol keunes pilkumas atsiplaus, kada plaukai vel nugeltonuos tada ji isbandysiu  mirksiukas.gif

As tai C:EHKO lanai patenkinta esu smile.gif nezinau kaip be jo galeciau, labai pagrazina spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 26, 19:00)
rusiuke ,o kaip cia pas tave gaunas,tu viena spalva nusidazai,o ant virsaus i pilkuma spalva?nes man matosi po apacia rusva,o ant virsaus pilka

kas čia supras. pat žiūriu ir galvoju.jie juk ansčiau sruoguojami buvę, tai tie sruoguoti, kai su pilkintoju išsiplaunu, tai balti gaunasi, o natūralūs buvę - į rusvumą, dar esu dėjusi rudų sruogelių, tai jos rusvuoja, ir juk sakiau, kad šaknis mano irgi ryžai kanda.palaidus nusifotkinsiu po darbo, gal aiškiau matysis. bezabrazija kažkokia gavosi db unsure.gif
vat toj foto su kate apsiplovęs pilkumas biškį.
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 02 26, 23:55)
kad as abejoju, kad yra pilkintojas, kuris paimtu tas rusvas musu saknis  ax.gif
as tai nusipoirkau CEHKO, bet dar kolkas neisbandziau...laukiu kol keunes pilkumas atsiplaus, kada plaukai vel nugeltonuos tada ji isbandysiu  mirksiukas.gif

aš tai esu pastebėjusi, kad pilkintojas rusvus dar labiau patamsina, o gerai nušviesintus baltus padaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 27 vasario 2009 - 08:33
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 26, 19:29)
žadėjau tai ir įmečiau, bet nelabai kas ten matosi.kai turėsiu daugiau laiko reiks daugiau pasifotkinti mirksiukas.gif db galvą išsiploviau, natūraliai džiovinu, sakau vis sveikiau. ryt pasipliurpsim. užknisa namie lėtas internetas, tai nervuoja sėdėt. unsure.gif

tokie su pilku atspalviu, mano irgi panašų atspalvį šiuo metu tuti. Bet jis mane nervina vis dėlto doh.gif noriu būti blondinė, o ne pilka rolleyes.gif
aš irgi vakar nusifotografavau, tai įmesiu nuotraukyčių. Ir įdomumo dėlei taip pat įkelsiu, kur plaukai ištiesinti, ir ant kiek spalva skiriasi, kai būna tiesūs, ir kai garbanoti išsipūtę ax.gif
Atsakyti