Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (4 tema)

QUOTE(svete @ 2009 03 02, 00:21)
Merginos, kazkas kazkur buvo minejes purskala, padedanti palaikyti sviesia plauku spalva. Jis lygtai su citrinom ar su panasiai yra... Kiek klausinejau parduotuvese, konsultantes nezino (ka jos apskritai zino - tik nuo dezutes paskaito, jei paklausi ko nors). To posto neberandu, gal galit padet, jei kas zinot. As naturali blondine, bet ziema patamseja plaukai. Buvau pasisviesinus sruogelem, tai jos dabar pagelto... Nusipirkau rusiska Tonika balzama zaliam buteliuke, galvojau, kad duos perlini atspalvi (bent jau taip rase ant butelio). Dabar turiu kupeta ryzai pilksvu plauku  lotuliukas.gif Nebenoriu dazu, noriu to purskalo. Kur ji rast?

gal kalba eina apie Henna Plius purskaliuka ? jo yre Drogo parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 01, 21:36)
gal kalba eina apie Henna Plius purskaliuka ? jo yre Drogo parduotuvėse.

Visai gali buti bigsmile.gif O koks jo poveikis ir naudojimas?
Esu turejus Henna Plius sampuna, tai baisiausiai nieztejo galva ir pleiskanu atsirado. Gal purskalas geresnis?
Atsakyti
Sveikos blondinės ir prijaučiančios mirksiukas.gif
įmečiau kelias plaukų foto, na gal db bus aiškiau ta mano spalva rolleyes.gif
Deissy, kokio velnio perki tą š... m? tik plauką suerzinai. ot tai niežti nagučius.... nono.gif (aš irgi taip darydavau, neva spalva pasikoreguosiu hihihi.gif )
O kažin keune nukastų tavo tuos galinius?
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 02, 09:39)
Sveikos blondinės ir prijaučiančios mirksiukas.gif
įmečiau kelias plaukų foto, na gal db bus aiškiau ta mano spalva rolleyes.gif
Deissy, kokio velnio perki tą š... m? tik plauką suerzinai. ot tai niežti nagučius.... nono.gif  (aš irgi taip darydavau, neva spalva pasikoreguosiu hihihi.gif )
O kažin keune nukastų tavo tuos galinius?

nea, neaiškiau ax.gif įkelk su visa galva, nes iš sruogos sunku vis tiek spręsti mirksiukas.gif
labas rytelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 02, 09:07)
nea, neaiškiau  ax.gif įkelk su visa galva, nes iš sruogos sunku vis tiek spręsti  mirksiukas.gif
labas rytelis  4u.gif

blush2.gif doh.gif na ką reiks kurią dieną įmesti mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 01, 17:14-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 01, 17:14)
o nieko naujo nepradejai naudot?nenaudoji kokiu losjonu ampuliu no slinkimo ar augimui,jos kartais sausina..paziurek gal aplamai viso kuno oda sausa,tada gal reiktu vitaminu kokiu pagert unsure.gif

Nu lyg nieko nenaudoju naujo.. o mano viso kuno oda niekada nebuvo sausa kaip ir dabar.. g.gif kazkaip p odazymo man taip prasidejo, daze kirpykloj su ozone dazasi, bet kad anksciau as ir su jais visada dazydavau ir problemu nebudavo.
Atsakyti
QUOTE(zandukai7 @ 2009 03 01, 16:33)
nepamenu ar kas paminejo ar ne bet labai gerai sviesintiem plaukam, avon firmos losjonas galiukam...brangus velnias bet tikrai geras - pati naudoju ir tikrai galiukai neskilineja zvilga..

Pasakysiu savo nuomone, apie avon galiukams losjona: jis tikrai pigus kaip kazkuri jau rase bet kas nepatinka man jame kad yra tik kosmetine priemone o ne gydomoji... Taigi is jo- nieko gero, nepatarciau jo naudot, nes jis issisakojusius ar skilinejancius galiukus ne gydo o tik maskuoja... geriau gydoma priemone isigyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 03 02, 11:03)
Pasakysiu savo nuomone, apie avon galiukams losjona: jis tikrai pigus kaip kazkuri jau rase bet kas nepatinka man jame kad yra tik kosmetine priemone o ne gydomoji... Taigi is jo- nieko gero, nepatarciau jo naudot, nes jis issisakojusius ar skilinejancius galiukus ne gydo o tik maskuoja... geriau gydoma priemone isigyti  thumbup.gif

esu nadojusi ta avon galiuku seruma (akcija buvo smile.gif ) tikrai jokio ipatingo poveikio nepastebejau kaip kirpdavau taip ir po to serumo teko pakirpt galiukus, tiesa pasakius as ir nesitikejau is jo kazin ko...
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 03 02, 10:03)
Pasakysiu savo nuomone, apie avon galiukams losjona: jis tikrai pigus kaip kazkuri jau rase bet kas nepatinka man jame kad yra tik kosmetine priemone o ne gydomoji... Taigi is jo- nieko gero, nepatarciau jo naudot, nes jis issisakojusius ar skilinejancius galiukus ne gydo o tik maskuoja... geriau gydoma priemone isigyti  thumbup.gif

Tai gal kokia parekomenduosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 02, 12:00)
Tai gal kokia parekomenduosi? ax.gif

Na, pvz mano plaukams patinka BIOtraitement aliejukas, pirktas vaistineje, ir dar Alternos toks Split end reconstructor - jau pavadinimas skelbia kad atkuriamasis ar kzk pan smile.gif
Tai sie bent gydo, o ne tai kad kosmetine priemone thumbup.gif
Yra ir kitokiu gal gydomuju aliejuku taciau nebandziau nes siuos pamegau ax.gif
Atsakyti
Siaip galiukams , gali padeti tik kosmetine priemone, joks skystis, fluidas ar kitas dalykas nepadarys taip kad jau issisakoj galiukai taptu vel grazus,

LABAS RYTAS smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 02, 11:28)
Siaip galiukams , gali padeti tik kosmetine priemone, joks skystis, fluidas ar kitas dalykas nepadarys taip kad jau issisakoj galiukai taptu vel grazus,

drinks_cheers.gif
Atsakyti