Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (4 tema)

help.gif GAL KURI ŽINOT IKI KELINTOS VAL DIRBA PREKIŲ KIRPYKLOMS PARDUOTUVĖ KAUNE MICKEVIČIAUS G.? help.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 02, 14:04)
help.gif GAL KURI ŽINOT IKI KELINTOS VAL DIRBA PREKIŲ KIRPYKLOMS PARDUOTUVĖ KAUNE MICKEVIČIAUS G.?  help.gif

ar neturi jie kokio telenono nr? arba informacija 118 tikrai pasakys darbo laiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 02, 13:58)
ar neturi jie kokio telenono nr? arba informacija 118 tikrai pasakys darbo laiką  4u.gif

internete ieškojau nr, bet nelabai man sekasi.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 02, 15:00)
internete ieškojau nr, bet nelabai man sekasi.

118 duoda tokią info:
1. LOTAS, Mickevičiaus g.40, dabo laikas 9-17 h, tel. 8-37 362029
2. 3 LAIPTELIAI (kirpykla, kosmetika, prekyba) darbo laikas I-V 10-19 h. o šeštadieniais 9-16 h, tel 8-37 224714
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 02, 14:23)
118 duoda tokią info:
1. LOTAS, Mickevičiaus g.40, dabo laikas 9-17 h, tel. 8-37 362029
2. 3 LAIPTELIAI (kirpykla, kosmetika, prekyba) darbo laikas I-V 10-19 h. o šeštadieniais 9-16 h, tel 8-37 224714

Ačiū 4u.gif kadangi parduotuvė randasi toj pačioj gatvės pusėj, kaip ir picerija milano, tai 1 variantas atkrenta, nes milano mickevičiaus g. 19. tai galbūt 2 variantas.dėkui
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 02, 10:39)
Sveikos blondinės ir prijaučiančios mirksiukas.gif
įmečiau kelias plaukų foto, na gal db bus aiškiau ta mano spalva rolleyes.gif
Deissy, kokio velnio perki tą š... m? tik plauką suerzinai. ot tai niežti nagučius.... nono.gif  (aš irgi taip darydavau, neva spalva pasikoreguosiu hihihi.gif )
O kažin keune nukastų tavo tuos galinius?

joooo, niezti man naguciai blush2.gif doh.gif kad negaliu doh.gif
na nzn, kai dazysiu saknis, tai bandysiu ir tada tuos galinius padazyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 02, 15:36)
Ačiū 4u.gif  kadangi parduotuvė randasi toj pačioj gatvės pusėj, kaip ir picerija milano, tai 1 variantas atkrenta, nes milano mickevičiaus g. 19. tai galbūt 2 variantas.dėkui

gali būt, kad ir nė vienas, bet daugiau konsultantė neišdavė biggrin.gif
niu, linkiu, kad būtų tas reikiamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 03 02, 13:05)
Na, pvz mano plaukams patinka BIOtraitement aliejukas, pirktas vaistineje, ir dar Alternos toks Split end reconstructor - jau pavadinimas skelbia kad atkuriamasis ar kzk pan smile.gif
Tai sie bent gydo, o ne tai kad kosmetine priemone  thumbup.gif
Yra ir kitokiu gal gydomuju aliejuku taciau nebandziau nes siuos pamegau ax.gif

man sis irgi labai patinka, kolkas geriausias is mano turetu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 02, 15:36)
Ačiū 4u.gif  kadangi parduotuvė randasi toj pačioj gatvės pusėj, kaip ir picerija milano, tai 1 variantas atkrenta, nes milano mickevičiaus g. 19. tai galbūt 2 variantas.dėkui

tiesa, tas antras variantas - Mickevičiaus g. 13 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 02, 15:20)
tiesa, tas antras variantas - Mickevičiaus g. 13   mirksiukas.gif

aha, skambinau, ta pati. pasiklausiau ar turės milk shake'ų. kaukė baigiasi, reikia nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 02 kovo 2009 - 15:26
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 02, 16:25)
aha, skambinau, ta pati. pasiklausiau ar turės milk shake'ų. kaukė baigiasi, reikia nusipirkti ax.gif

jau ne pirmą kartą girdžiu šį pavadinimą. Ir kaip šios serijos priemonės? g.gif ar teko prieš tai mėginti iš kitos firmos priemonių?
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 02, 15:32)
jau ne pirmą kartą girdžiu šį pavadinimą. Ir kaip šios serijos priemonės?  g.gif ar teko prieš tai mėginti iš kitos firmos priemonių?

cia apie jas rašo http://www.z-one.lt/. o vat čia konkrečiai kaip naudoti http://www.z-one.lt/content/prekes/milkshake/parsisiusti.lt.html (produktų naudojimo lentelė)
jau anksčiau rašiau, kad man patiko. bet būtent kur skirta pažeistiems plaukams. kur šiaip dažytiems plaukams, tai piemonės kaip priemonės.
iki milk shake'ų naudojau hedenšauldelsą ir kokia nors kaukę ar balzamą. bet kai su šviesinimu ir tiesinimu suvariau plaukus, tai sakau reikia biškį susiimti ir pradėti prižiūrėti, nes buvo pakulos.
skaičiau apie juos visokių nuomonių, yra kam ir nepatinka. kiekvienam savo.
Atsakyti