Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (4 tema)

Na jus cia daug ir pripluirpet per pora dienu biggrin.gif Deisy tikrai labai graziai atrodo 7 foto, bet man zinok ir 6 thumbup.gif Is vis tau labai tinka ilgesni plaukai smile.gif
ziurint i ta keunes palete tai as manau gerokai ryza gautusi,, as daziau su 10,21 paziuirejus pagal palete visai jokio ryzumo ner, o gavausi grynas visciukas doh.gif nesuprasi su tom spalvom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 22 vasario 2009 - 22:51
QUOTE(Melajja @ 2009 02 23, 00:47)
Na jus cia daug ir pripluirpet per pora dienu  biggrin.gif Deisy tikrai labai graziai atrodo 7 foto, bet man zinok ir 6  thumbup.gif  Is vis tau labai tinka ilgesni plaukai  smile.gif
ziurint i ta keunes palete tai as manau gerokai ryza gautusi,, as daziau su 10,21 paziuirejus pagal palete visai jokio ryzumo ner, o gavausi grynas visciukas  doh.gif nesuprasi su tom spalvom  smile.gif

na siektiek persistengiau ir perdaug issikarpiau virsu doh.gif niu bet nebdarysiu jau taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 22, 23:47)
Na jus cia daug ir pripluirpet per pora dienu  biggrin.gif Deisy tikrai labai graziai atrodo 7 foto, bet man zinok ir 6  thumbup.gif  Is vis tau labai tinka ilgesni plaukai  smile.gif
ziurint i ta keunes palete tai as manau gerokai ryza gautusi,, as daziau su 10,21 paziuirejus pagal palete visai jokio ryzumo ner, o gavausi grynas visciukas  doh.gif nesuprasi su tom spalvom  smile.gif

Tų spalvų niekada nesuprasi lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 22, 23:47)

Tai va va del to ir sakau kad nesigauna taip kaip pavaizduota, o daug tamsiau. Beje realiai ant paletes spalvos daug grazesnes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 02 22, 23:55)
na siektiek persistengiau ir perdaug issikarpiau virsu  doh.gif niu bet nebdarysiu jau taip  ax.gif

Pati karpeisi? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 22, 23:09)
Cia kazkas klause, tai atsakau kad visose foto yra vienodai dazyta - kirpykloje su milteliais sruogiuota, bet ne visa galva o tik pats virsugalvis. Va ka daro apsvietimas, visose foto skirtinga spalva atrodo, bet realistiskiausiai atrodo trecioje foto;)

man spalva 3 foto ir graziausia splava tokia naturali, silta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 22, 23:04)
man spalva 3 foto ir graziausia splava tokia naturali, silta  4u.gif

Aciu mirksiukas.gif
Papildyta:
Pas visas labai grazi splavyte gavosi su 1517, tai jau apsisprendziau ir as ja isbandyti wub.gif Vienai pakuotei dazu reikia butinai 2 buteliukus pirkti oksidatoriaus taip?
Atsakyti
Pas visas labai grazi splavyte gavosi su 1517, tai jau apsisprendziau ir as ja isbandyti wub.gif Vienai pakuotei dazu reikia butinai 2 buteliukus pirkti oksidatoriaus taip?
[/quote]

taip du po 60ml, nes skiedziasi 1:2, viena tubele dazu 60ml ir 120ml peroksido

o deisyy su kiek proc. dazej? pasiplaus tau tas pilkumas ir pasilygins spalvyte, man jau po 3 plovimu apsiplove,o pilikintojo dar nenusipirkau doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 22 vasario 2009 - 23:19
QUOTE(Melajja @ 2009 02 22, 23:17)

Tai kokia kaina gaunasi bendroj sumoj? Kirpykloje gal tures dazu mazais kiekiais g.gif
O su kiek proc pati dazei? Nes splavyte tai graziai nuime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 23, 01:04)
man spalva 3 foto ir graziausia splava tokia naturali, silta  4u.gif

nea nea...netaip matyt issireiskiau ax.gif kirpejos perdaug paprasiau kad man iskarpytu, ji taip nenorejo, o as jai duvai doh.gif
Papildyta:
[quote=Melajja,2009 02 23, 01:17]
[/quote]

o deisyy su kiek proc. dazej? pasiplaus tau tas pilkumas ir pasilygins spalvyte, man jau po 3 plovimu apsiplove,o pilikintojo dar nenusipirkau doh.gif smile.gif
[/quote]
as daziau su 9 proc, bet su 4 ml vandens praskiedziau, tai isejo kokie tada jau 8 proc tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 23, 00:21)
Tai kokia kaina gaunasi bendroj sumoj? Kirpykloje gal tures dazu mazais kiekiais g.gif
O su kiek proc pati dazei? Nes splavyte tai graziai nuime mirksiukas.gif

o rimtai kiek jus mokat uz keunes dazus + oksidatoriu? as 32 Lt lyg smile.gif
as daziau su 9 proc. daug sruogeliu dejau ir laikiau 30min. smile.gif pabandziau pries tai su 6 proc viena sruoga padazyt tai nenueme schmoll.gif
Atsakyti
as kai skaiciavau, nusipirkus ta litrini ir dazant tik saknis sunaudojant puse tubeles dazu, tai menesiui iseina 15 litu, taip taip tik tiek...nes oksidatorius tik 2 lt tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 22, 23:27)
o rimtai kiek jus mokat uz keunes dazus + oksidatoriu? as 32 Lt lyg  smile.gif
as daziau su 9 proc. daug sruogeliu dejau ir laikiau 30min.  smile.gif pabandziau pries tai su 6 proc viena sruoga padazyt tai nenueme  schmoll.gif

Rimtai unsure.gif tai gal tada pirkti viena 6%, kita 9% ir maisyti juos g.gif Na reiks dar perkant su kirpeja pasitarti.
Papildyta:
Beje sruogeles dazei per visa plauku ilgi? Su folija?
Atsakyti