Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (4 tema)

Cia kam ydomu, Keune atspalviukai, sudeti internete. Spalvos gana realistiskai parodytos:

http://www.keune.co....n...?AC=4&BC=19

Del tonavimo - tonavimui patarciau rinktis visiskai augalinius dazus, nes tada neatidarinejamas plauko zvynelis, dazas geriau ykimba ir laikosi. Nes ant balto plauko, is kurio isimtas pigmentas, dazai su % prastai laikosi. Cia is savo asmenines patirties rolleyes.gif Tik renkantis augalinius geriau imti vienu tonu sviesesny atspalvy, nei galvojat. Tai pades nenusitamsinti plauku, ka dazant augaliniais labai lengva padaryti.

Del Alfaparf. Pats dazas man patiko. Tikrai tiko plaukui, buvo svelnus plaukai ir t.t. Bet tas dazas jis toks naturalesnis, neagresyvus, tad manau su Alfaparf geriausia tamsinti plaukus, arba dazyti naturalius plaukus. Ir tokius, kurie nera labai tamsus, ir nenusiema sunkiai spalva. Nes as daziau su daug atspalviu, tai man nuo 12% ryzos saknys likdavo, nesvarbu, kokia spalva pasirinkdavau blink.gif Tie atspalviai y pilkuma grazus, bet jie gali duoti zalumo plaukams, o tie, siltesni, jie gaunasi ryzoki. Tad kas megstat baltesnius, pilkesnius plaukus, nelabai tiks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 22, 21:30)
Cia kam ydomu, Keune atspalviukai, sudeti internete. Spalvos gana realistiskai parodytos:

Del tonavimo - tonavimui patarciau rinktis visiskai augalinius dazus, nes tada neatidarinejamas plauko zvynelis, dazas geriau ykimba ir laikosi. Nes ant balto plauko, is kurio isimtas pigmentas, dazai su % prastai laikosi. Cia is savo asmenines patirties rolleyes.gif  Tik renkantis augalinius geriau imti vienu tonu sviesesny atspalvy, nei galvojat. Tai pades nenusitamsinti plauku, ka dazant augaliniais labai lengva padaryti.

Del Alfaparf. Pats dazas man patiko. Tikrai tiko plaukui, buvo svelnus plaukai ir t.t. Bet tas dazas jis toks naturalesnis, neagresyvus, tad manau su Alfaparf geriausia tamsinti plaukus, arba dazyti naturalius plaukus. Ir tokius, kurie nera labai tamsus, ir nenusiema sunkiai spalva. Nes as daziau su daug atspalviu, tai man nuo 12% ryzos saknys likdavo, nesvarbu, kokia spalva pasirinkdavau blink.gif Tie atspalviai y pilkuma grazus, bet jie gali duoti zalumo plaukams, o tie, siltesni, jie gaunasi ryzoki. Tad kas megstat baltesnius, pilkesnius plaukus, nelabai tiks cool.gif

o kas tiktu sruogelems ? mano plaukai balti labai, noriu sruogeliu, kurios nusiplautu, gal imti kokius nors daziukus ir nedeti oksidatoriaus, ar rinktis nuplaunamus smpunus ? nes noriu paziureti ar man tiks, tad bijau smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 22, 20:37)
o kas tiktu sruogelems ? mano plaukai balti labai, noriu sruogeliu, kurios nusiplautu, gal imti kokius nors daziukus ir nedeti oksidatoriaus, ar rinktis nuplaunamus smpunus ? nes noriu paziureti ar man tiks, tad bijau smile.gif aciu 4u.gif

Siaip geriau augaliniai pvz. Milkshake yra sviesiu graziu pora atspalviu. Galima imti L`oreal Casting Yra atspalvis man rodos Pearl Blond lygtais 900 nr. pagal palete, kazkada ant baltu daziau, man grazu pilka atspalviuka dave. Siaip oksidatoriaus neypylus ir dedant gryna daza galima dazyti tik su prof. dazais, bet ir tai, neaisku, kaip plaukas reaguos. As visada darau taip, imu is plauku apacios pora sruogu, viena tepu su kremoksidu ir dazais, kita bandau daza gryna praskiedus vandenuku tept, laikau ir stebiu, kas gaunasi, ir kaip man labiau patinka. Jei nesigauna, tai ir nesimato tos apacios mirksiukas.gif
O kokio atspalvio sruogeliu norit? Ar ne geriau butu pasibandyti ant sruogos kaip sakiau ir tonuoti visa plauka? Nes daznai tos sruogeles "pjaunasi" su likusia balta spalva ir ne visada graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 22, 20:30)

Del tonavimo - tonavimui patarciau rinktis visiskai augalinius dazus, nes tada neatidarinejamas plauko zvynelis, dazas geriau ykimba ir laikosi. Nes ant balto plauko, is kurio isimtas pigmentas, dazai su % prastai laikosi. Cia is savo asmenines patirties rolleyes.gif  Tik renkantis augalinius geriau imti vienu tonu sviesesny atspalvy, nei galvojat. Tai pades nenusitamsinti plauku, ka dazant augaliniais labai lengva padaryti.

nu sakes cia nera jokiu siltu spalvu,visos tamsios arba pilkos,o as noriu silto atspalvio medaus,ar smelio kad tiktu prie veido,o as cia tokiu net nematau
Atsakyti
Aistuliaa man ta tavo dabartine nuotrauka, tai spalvyte tokia pat, kaip pas mane dabar... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 22, 22:29)
Aistuliaa man ta tavo dabartine nuotrauka, tai spalvyte tokia pat, kaip pas mane dabar...  mirksiukas.gif

Ta paskutinė? 4u.gif tai čia dabartiniai yra, neseniai fotkinau smile.gif bet čia prieš langą dienos šviesoj, kambario apšvietime kitaip vėl atrodo lotuliukas.gif
Va pažiūrėjau tavo naujas foto, tai visai man netrukdo tos geltonesnės sruogos, gražu smile.gif o tai tu visą galvą dažei, bet nenuėmė? nes pas mane likę tų rudų todėl, kad sruogelėm dažo, tai visų iš karto nepaima g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 22 vasario 2009 - 21:58
[quote=Lina077,2009 02 22, 21:22]
nebandziau,bet domiuosi rolleyes.gif
[/quote]

O ka esi suzinojus apie tuos Alfaparf? Koks ten geras numeriukas, kaip "kimba" ir ar taip pat neilgai kaip Keune laikosi?
[/quote]
As esu bandzius, man asmeniskai Keune geriau ikibo smile.gif
Atsakyti
[/quote]

Tai sakai, jei pasirinkt ten kokia sviesia spalva, net su 12 proc. saknys gali gautis ryzos? g.gif (plaukai tamsiai rudi, zalumo neduoda)
Atsakyti
Cia kazkas klause, tai atsakau kad visose foto yra vienodai dazyta - kirpykloje su milteliais sruogiuota, bet ne visa galva o tik pats virsugalvis. Va ka daro apsvietimas, visose foto skirtinga spalva atrodo, bet realistiskiausiai atrodo trecioje foto;)
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 02 22, 22:09)
Cia kazkas klause, tai atsakau kad visose foto yra vienodai dazyta - kirpykloje su milteliais sruogiuota, bet ne visa galva o tik pats virsugalvis. Va ka daro apsvietimas, visose foto skirtinga spalva atrodo, bet realistiskiausiai atrodo trecioje foto;)

o deti koki atspalvi ant virsaus?
as galvoju gal vietoj kaunes,man toliau det sruogas o ant virsaus atspalvi?bet tada saknis vel reiks dazyt sruogom,o as noreciau visus,
ka tik paziurejau tavo spalva,nu kokia grazi,bet nematau jokiu sruogeliu,tik vidurinej foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 22 vasario 2009 - 22:16
QUOTE(pandutė @ 2009 02 22, 22:13)
o deti koki atspalvi ant virsaus?
as galvoju gal vietoj kaunes,man toliau det sruogas o ant virsaus atspalvi?bet tada saknis vel reiks dazyt sruogom,o as noreciau visus,

Na kad ne, dazyta tik su milteliais sumaisytais su peroksidu.
O gal kas bandete Keunes 1513 atspalvi? Man jis toks siltesnis atrodo, na bet tik kad nesigautu ryzas doh.gif O 1517 manau man gali per pilkas buti g.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 02 22, 22:13)
ka tik paziurejau tavo spalva,nu kokia grazi,bet nematau jokiu sruogeliu,tik vidurinej foto

Na mano plaukai ir naturalus sviesus tokie, rugiu spalvos kazkokie, ypac kai galai sauleje nubluke tai ir atrodo vientisa spalva smile.gif
Atsakyti
man irgi is silciausiu pasorode tik 1513numeris
Atsakyti