QUOTE(vilytte @ 2009 03 15, 22:11)
Tarp kitko Crystaline vandeningos pūslelės mano abiem vaikams rudenį buvo ant delnų ir padų, vietomis čiurnų, vienas vaikas turėjo aukštą t., kitas kelias dalis tik. Neniežėjo nei kiek, nors abiejų odos labai jautrios.
Diagnozė - virusas (būtent pagrindis požymis - vandeningos pūslelės), abi vėjaraupiais ankščiau persirgusios. Įdomu kurias vietas jums beria...
Šiandien galutinai mums patvirtino vėjaraupių diagnozę, beria visą kūną, bet neintensyviai, o pati ligos eiga nekankinanti.
Dėl arbatmedžio aliejaus- man pasirodė jo poveikis teigiamas, tepiau gryną ant bėrimų. Niežėjo bėrimus tik po nakties, o patepus juo nebe. Man atrodo, jog daug kas priklauso nuo gamintojo ( naudojau 100 proc. natūralų eterinį arb. aliejų, bent taip ant dėžutės buvo užrašyta) ir asmeninių vaiko odos savybių. Čia galima pasiskaityti:
arbatmedžių aliejaus savybės
Thujos compl. parekomendavo homeopatinėj vaistinėj, pirkau kartu su Antigripinu 3. Kaip minėjau, jokių peršalimo simptomų mums nėra, todėl pasirodė, jog mūsų atveju geriau tiks Thujos compl. Toks jau tas homeopatinis gydymas, be galo individualus ir reikalaujantis požymių stebėjimo.
Dar info skaitančioms rusiškai:
Vėjaraupiai 1
Vėjaraupiai II
Vėjaraupiai III
Vėjaraupiai IV
Dėl homeopatinių vaistų ir arbatmedžio aliejaus vartojimo- aliejus vartojamas išoriniam trynimui, o homeopatiniai geriami. Man rodos, suderinama. Juk ir gyd. Misis kai kuriais atvejais prirašo vartoti homeopatinius, o kartu lašinti į nosį vandenuką su kėnio aliejumi.