Kaip tik apie gydytojus kalbat - buvau Kaune, homeopatijos vaistinėj pas gyd. iš J. raidės pavardė

tai tokia "nežinau net kokia" nuomonė - vaistukus išrašė gaminamus, dar laukiam, nepradėjom jų, tikiuosi bus

Kas pasirodė keista - liepė kirminus valytis - ir ne kažkokiais homeopatiniais, o Vermoksu ir dar kažkokį pavadinimą sakė

Na nežinau, bet kokiu atveju, be rudens tų vermoksų pupai neduosiu, nes vasara prieš akis su smėliais ir kitais gėriais, juolab, kad kažkokių labai jau požymių apie kirminus nėra. Dar liepė visiškai neduoti pieno produktų

nei sūrelių, nei pieno, grietinės.. Gal ir yra racijos - jos nuomone alerginio pobūdžio užsitęsusi sloga(nors buvo darytas ir bandinys ir kraujo tyrimas alerginiam fonui tirti, nieko nerasta), bet laaabai jau sunku įgyvendinti...
Ką atradau - paklausiau dėl mano linkusių plėstis venų, ji parašė cruroheel berods - bet gaminamų toje vaistinėje. Tai pasirodo jie gali pagaminti pagal Heelo vaistukus(turi katalogą su sudėtimis)analogiškus žirniukus ar lašiukus. Gaunasi ~9 lt 20g. Tai kaip ir pigiau nei heelo pirkt, jei kas daugiau naudojat kažką, šiuo krizės metu galima ir taip pataupyti

Olaiva, man irgi buvo, kad pora mėn. lūpų kampai įskilę buvo, šiaip tarp kitko pediatrės paklausiau kokius čia vitaminus man gert, tai sakė jei jau ilgai tai tęsiasi, gali būti grybas

Tai pirkau tepaliuką Mikogal ir iš tikro - lb greit užgijo. Čia aišku chemija, gal mergaitės kažką pasiūlys kito