Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

Maniskes tai padejo... savo nesikisimu biggrin.gif Jei ko paklausdavau ar paprasydavau, tai tik tada ax.gif
Atsakyti
mano anytai ar vyro giminai vaikas neriupi ir is ju pagalbos ar kitko nesuliaukiu..
bet uztat is savo tevu dideles pagalbos ir is ju gimines gaunu..
todel nesiskundziu jei nenori tai nereikia man juk vaikas 4u.gif
Atsakyti
man tai tikrai trukdytų, gerai, kad ir nesikiša, lyg nujausdama smile.gif
Atsakyti
Tiek anyta, tiek mama vis panešioti taikosi smile.gif Gerai, kad mažoji turi broliuką, kuris niekam sesės liesti neleidžia smile.gif
O šiaip dėl pagalbos, tai iš anytos nelabai sulaukiu, siūlosi, bet kai realiai reikia padėti tada jos nėra...
Atsakyti
mes gyvenam ne lietuvoj, tai ir mama, ir anyta toli toli... ir gimus vaikeliui tikriausiai nelabai iseis joms mus iskart aplankyt su patarimais biggrin.gif
galvoju, jei kazko reikes, tai skambinsiu mamai ir klausiu, o jei nenoresiu, tai pati tvarkysiuos kaip ismanysiu ax.gif manau, man sunku butu, jei mama gyventu netoliese ir bandytu per daug padet/rupintis... susitvarkysim patys!!!!
Atsakyti
As manau, kad geriausia, kai per daug nelenda smile.gif
Atsakyti
Geriausia vaiakms kai tevai nesikisa.pasidziaugt-prasau visa kit tevu reikalas!
Atsakyti
tiek mano tevai, tiek vyro, kaip sakoma atvaziuoja tik pasidziaugti anuku ax.gif ir be mano prasymo nelenda su patarimais, pamokymais... tuo labai dziaugiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti

o mano anyta tiesiog to zodzio prasme ragana apsimeta tokia gera,o uz akiu tiek visko prisiklausiau ka ji apie mane ir savo anuke kalba,je kur reikia iseiti turi jos maldauti,kad pabutu ir tai visada atsiranda kazkas svarbesnio nei anuke.
Atsakyti
Labai geera, kad anyta kaime ir matau ja 1x per metus thumbup.gif Savo mama matau 1 x per men.Neblogai, bet anukus galetu isisvest dazniau
Atsakyti
Man matyt lb pasiseke , turiu superine mama ir anyta . biggrin.gif Visada galiu jomis paskliauti .Dziaugiuosi , kad abi yra salia.
Atsakyti
Anyta velnio pramanyta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O mama aukso vertes smile.gif
Atsakyti