Maniskes tai padejo... savo nesikisimu
Jei ko paklausdavau ar paprasydavau, tai tik tada
mano anytai ar vyro giminai vaikas neriupi ir is ju pagalbos ar kitko nesuliaukiu..
bet uztat is savo tevu dideles pagalbos ir is ju gimines gaunu..
todel nesiskundziu jei nenori tai nereikia man juk vaikas
bet uztat is savo tevu dideles pagalbos ir is ju gimines gaunu..
todel nesiskundziu jei nenori tai nereikia man juk vaikas
man tai tikrai trukdytų, gerai, kad ir nesikiša, lyg nujausdama
Tiek anyta, tiek mama vis panešioti taikosi
Gerai, kad mažoji turi broliuką, kuris niekam sesės liesti neleidžia 
O šiaip dėl pagalbos, tai iš anytos nelabai sulaukiu, siūlosi, bet kai realiai reikia padėti tada jos nėra...
O šiaip dėl pagalbos, tai iš anytos nelabai sulaukiu, siūlosi, bet kai realiai reikia padėti tada jos nėra...
mes gyvenam ne lietuvoj, tai ir mama, ir anyta toli toli... ir gimus vaikeliui tikriausiai nelabai iseis joms mus iskart aplankyt su patarimais
galvoju, jei kazko reikes, tai skambinsiu mamai ir klausiu, o jei nenoresiu, tai pati tvarkysiuos kaip ismanysiu
manau, man sunku butu, jei mama gyventu netoliese ir bandytu per daug padet/rupintis... susitvarkysim patys!!!!
galvoju, jei kazko reikes, tai skambinsiu mamai ir klausiu, o jei nenoresiu, tai pati tvarkysiuos kaip ismanysiu
tiek mano tevai, tiek vyro, kaip sakoma atvaziuoja tik pasidziaugti anuku
ir be mano prasymo nelenda su patarimais, pamokymais... tuo labai dziaugiuosi
o mano anyta tiesiog to zodzio prasme ragana apsimeta tokia gera,o uz akiu tiek visko prisiklausiau ka ji apie mane ir savo anuke kalba,je kur reikia iseiti turi jos maldauti,kad pabutu ir tai visada atsiranda kazkas svarbesnio nei anuke.
Labai geera, kad anyta kaime ir matau ja 1x per metus
Savo mama matau 1 x per men.Neblogai, bet anukus galetu isisvest dazniau
Man matyt lb pasiseke , turiu superine mama ir anyta .
Visada galiu jomis paskliauti .Dziaugiuosi , kad abi yra salia.
Anyta velnio pramanyta
O mama aukso vertes
O mama aukso vertes