QUOTE(MissMartini @ 2011 07 28, 06:42)
Zinokit kai buvau LT pas savo mama, dukrytei buvo metukai, brolio dukrytei pusantru. Galejau pastebeti, kaip ji su savo marcia bendrauja ir kaip su manim. Skirtumas akivaizdus

Gal, kad ji mano mama, tai as jai bandziau aiskinti kad vaikus dabar kitaip augina, nekreipiau demesio i "jus dabar visi mokyti" ir panasiai.. Taciau brolio zmona yra jaunesne, silpno charakterio, neturi aishkaus poziurio kaip aukles vaika, tada nebuvo jokios grieztos dienotvarkes, vaika bande auginti steriliom salygom ir taip kaip jai patogu,ko pasekoje dukryte taip isbalansuodavo, kad ji daug spiegdavo, rekdavo, verkdavo ir t.t. ir panasiai. Tai va su ja mano miela ir mylima mamyte tapdavo anyta

Pradzioj bandziau pasakoti, kad gal nesikishk, nekalbek su ja, tegu daro kaip jai patinka, bet kai pati maciau, kai ramiai zaidziancia dukryte, be ceremoniju, paeme ant ranku, pagulde i lova ir liepe miegot, ne tik jos vaikas buvo soke, bet ir mano ir as pati

Vat ir suprask kaip nori, cia anyta bloga, ar marti nepilno proto
Ishsipleciau, bet tikiuosi supratot, kokia situacija as cia papasakot bandziau
Supratau supratau, bet mano situacija tikrai nera is tokiu, kad reikia labiau patyrusio zmogaus isikisimo. Is tiesu, is anytos net nesu gavusi jokio gero patarimo, tik gasdinimus, kad jeigu vaiko nevystysiu, jo kojos bus kreivos, jeigu paliksiu ji viena kambaryje (mieganti!), jis issigas ir t.t. Kadangi nesu patyrusi vaiku auginime, kai kas neaisku, klausiu mamos arba ieskau pagalbos SM, nes is anytos jokios naudos.
Vakar ji sumaste suneliui duoti sulciu paragauti. Ikiso pirsta i sultis ir dave jam nulaizyti. Net nezinau, kada ji paskutini karta buvo rankas plovusi

Liepiau jai taip nedaryti, tai ilgai is manes zvenge, kad as nesamoniu prisigalvoju
O tas jusu papasakotas vaiko "migdymas" ir mane sokiravo
Papildyta:
QUOTE(Bekasė @ 2011 07 28, 15:20)
kol nepradesi rupintis savimi, tol niekas ir nepasikeis, nes vyrui ant tavo savijautos akivaizdu nusispjauti.
Reiketu atsisesti ir sutarti - taip tai tavo mama, jinai nori matyti anuka ir sveciotis pas sunu, bet daryti jinai tai dari tik tada, kai yra sunus namuose ir perspejus bei atsiklaususi ar sveciai netrukdys. Ir aisku jokios savos ivedimo svetimose namuose. Gali prasinesti pvz per vyro irankius ar kokia kita jo asmenine teritoja, kad ant savo kailio suprasti, ka tai reiskia, jeigu burbes nepatenkintas.
Dekui. Tik jau kiek su vyru kalbeta apie tai, bijo jis tos savo mamytes, bijo jai ka nors pasakyti, nes ta izeidi boba yra. Tiesiog belieka man laukti, kol ji del kokio menkniekio isizeis ir pas mus nebevaikscios. Be to, zadam i kita miesta keltis gyventi, tai nebegales pas mus ateiti kada panorejusi