Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nori vaikelio, o aš nesiryžtu

QUOTE(NORIKA @ 2009 02 26, 17:50)
Na jei tarp nėštumų yra 7 ir daugiau metų - taip antrąjį nėštumą organizmas pasitinka kaip pirmą kartą  rolleyes.gif

is kur zinai?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.135 @ 2009 02 24, 23:47)
pas mus seimoj tai tokia taisykle...kas nori vaiku- tas ir gimdo. Ir neknisa proto kitam.

p.s.
Tu tikrai baigei profesine?

Taip esu pabaigus Kauno viena profesine ir dabar mokinuosi antra profesija savo gimtajam kraste ir aisku jau dveji metai kaip dirbu vaiku darzeli aukletojos padejeja blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzsispirele: 21 kovo 2009 - 11:02
Sveikos, merginos smile.gif Norėčiau sulaukti jūsų patarimų, pagalbos smile.gif Yra tokia situacija.... Turiu vaikiną ir mes jau esame kartu 5 metus. Žadam jau apsigyventi kartu. Jis dirba sunkvežimio vairuotoju Europoje, tad jo dažnai nebūna namie. O aš neakivaizdžiai studijuoju kolegijoje. Jam 27, o man 20. Man tie metai nieko nereiškia, nes jis nuostabus žmogus, labai jį myliu, o jis mane. Esame begalo laimingi kartu smile.gif Tik va, jis jau nori vaikelio. O aš bijau ir nėštumo ir gimdymo, aš dar nelabai pasiruošusi tam ir visiškai nieko nežinau apie tai. Be to neįsivaizduoju tėvų reakcijos, jei sužinotų, kad aš laukiuosi. Norėčiau pabaigti studijas ir tada planuoti vaikelį, bet man dar liko studijuoti 3 metus. Bet kadangi neakivaizdinės studijos, tai gal pavyktų viską suderinti. g.gif O mano draugas jau metus laiko kalba apie vaikelį, labai jo nori ir svajoja apie jį. Normalu, kad tokiame amžiuje jis jau to nori...Kai šia tema jis pradeda kalbėti, aš visada pradedu apie ką nors kitą kalbėti. Noriu jį padaryti dar laimingesniu pagimdydama jam vaikelį, apie kurį jis taip svajoja. Nežinau kodėl, bet mane apima baimė vien pagalvojus apie tai, ar tai normalu, kad bijau? g.gif Gal bijau, nes pirmas nėštumas ir nieko apie tai nežinau, laikui bėgant viską sužinočiau. Prašau patarkit, padėkit man. Kaip manot ar ne per jauna aš tam? Ar pavyktų viską suderinti ir t.t. Būsiu labai dėkinga už jūsų išreikštą nuomonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gute20 @ 2014 08 28, 01:34)
Sveikos, merginos  smile.gif  Norėčiau sulaukti jūsų patarimų, pagalbos smile.gif Yra tokia situacija.... Turiu vaikiną ir mes jau esame kartu 5 metus. Žadam jau apsigyventi kartu. Jis dirba sunkvežimio vairuotoju Europoje, tad jo dažnai nebūna namie. O aš neakivaizdžiai studijuoju kolegijoje. Jam 27, o man 20. Man tie metai nieko nereiškia, nes jis nuostabus žmogus, labai jį myliu, o jis mane. Esame begalo laimingi kartu smile.gif Tik va, jis jau nori vaikelio.  O aš bijau ir nėštumo ir gimdymo, aš dar nelabai pasiruošusi tam ir visiškai nieko nežinau apie tai. Be to neįsivaizduoju tėvų reakcijos, jei sužinotų, kad aš laukiuosi. Norėčiau pabaigti studijas ir tada planuoti vaikelį, bet man dar liko studijuoti 3 metus. Bet kadangi neakivaizdinės studijos, tai gal pavyktų viską suderinti. g.gif  O mano draugas jau metus laiko kalba apie vaikelį, labai jo nori ir svajoja apie jį. Normalu, kad tokiame amžiuje jis jau to nori...Kai šia tema jis pradeda kalbėti, aš visada pradedu apie ką nors kitą kalbėti. Noriu jį padaryti dar laimingesniu pagimdydama jam vaikelį, apie kurį jis taip svajoja. Nežinau kodėl, bet mane apima baimė vien pagalvojus apie tai, ar tai normalu, kad bijau? g.gif Gal bijau, nes pirmas nėštumas ir nieko apie tai nežinau, laikui bėgant viską sužinočiau. Prašau patarkit, padėkit man. Kaip manot ar ne per jauna aš tam? Ar pavyktų viską suderinti ir t.t. Būsiu labai dėkinga už jūsų išreikštą nuomonę smile.gif

na pirmiausiai tai amzius man rodos niekuo detas, nesvarbu ar 20 metu ar 30, jei esi subrendes vaikeliui ir jo nori 4u.gif jums dar tas laikas neatejo matyt, patarciau su draugu atvirai pasikalbeti, issakyti savo mintis, kad jauties nepasiruosus, manau turetu suprasti ax.gif sitoj vietoj spaudimo neturetu buti, manau vaikam abu turi buti pasiruose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 08 28, 11:36)
na pirmiausiai tai amzius man rodos niekuo detas, nesvarbu ar 20 metu ar 30, jei esi subrendes vaikeliui ir jo nori  4u.gif  jums dar tas laikas neatejo matyt, patarciau su draugu atvirai pasikalbeti, issakyti savo mintis, kad jauties nepasiruosus, manau turetu suprasti  ax.gif  sitoj vietoj spaudimo neturetu buti, manau vaikam abu turi buti pasiruose smile.gif

Reikės pasikalbėti, bet manau, kad jis manęs nesupras... schmoll.gif Esu labai pasimetusi šiuo metu. Nežinau ar to noriu. Kažkada jam sakiau, kad dar tik planuose vaikelis yra. Jis iš karto nuliūdo ir pasakė, kad jau nebesitiki nieko iš manęs ir, kad net nebesvajos apie tai... Ir aš blogai pasijutau, kai jis taip pasakė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gute20 @ 2014 08 28, 17:40)
Reikės pasikalbėti, bet manau, kad jis manęs nesupras... schmoll.gif Esu labai pasimetusi šiuo metu. Nežinau ar to noriu. Kažkada jam sakiau, kad dar tik planuose vaikelis yra. Jis iš karto nuliūdo ir pasakė, kad jau nebesitiki nieko iš manęs ir, kad net nebesvajos apie tai... Ir aš blogai pasijutau, kai jis taip pasakė verysad.gif

jeigu tave myli ,tai supras,cia ne siaip noriu ir volia,ateis laikas, 27 metai jam tikrai ne rodiklis,kad laikas jau.Nebuk naivi,pati apgalvok,turesi savo visa laika atiduoti vaikui,viskas pasikeisk,patariu neskubet,o draugas tave turi palaikyt,kad ir kaip nusprestum!!!!Baig mokslus ,o tada galesi atsiduot motinystei 4u.gif
As irgi norejau nuo kokiu 18 metu tarkim,bet zinojau,kad reikia dar truputi palaukt ,baigt mokslus,turet siokit toki ekonomini pagrinda,tvirta pagrinda!!
Geriau keliaukit dabar,megaukites viens kita,dziaugis jaunyste!!!!Megaukis !!!!!Spesi dar ,patikek,o gimdyt vien tam kad jis neliudetu ,mazu maziausiai juokinga...Vaikas didele atsakomybe!

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2014 08 29, 17:40)
jeigu tave myli ,tai supras,cia ne siaip noriu ir volia,ateis laikas, 27 metai  jam tikrai ne rodiklis,kad laikas jau.Nebuk naivi,pati apgalvok,turesi savo visa laika atiduoti vaikui,viskas pasikeisk,patariu neskubet,o draugas tave turi palaikyt,kad ir kaip nusprestum!!!!Baig mokslus ,o tada galesi atsiduot motinystei 4u.gif
As irgi norejau nuo kokiu 18 metu tarkim,bet zinojau,kad reikia dar truputi palaukt ,baigt mokslus,turet siokit toki ekonomini pagrinda,tvirta pagrinda!!
Geriau keliaukit dabar,megaukites viens kita,dziaugis jaunyste!!!!Megaukis !!!!!Spesi dar ,patikek,o gimdyt vien tam kad jis neliudetu ,mazu maziausiai juokinga...Vaikas didele atsakomybe!

Sekmes  4u.gif

Va būtent, aš taip pat galvoju, kad vaikas yra didžiulė atsakomybė. Sakiau jam tai. Bet jam atrodo viskas paprasta...
Atsakyti
QUOTE(gute20 @ 2014 08 28, 17:40)

Tai yra emocinis šantažas. Priversti kitą žmogų jaustis kaltu, vaidinant nuskriaustą auką. Žema, labai žema.

Pritariu minčiai, kad pirma pabaikite mokslus, pasimėgaukite jaunyste, vienas kitu. Galų gale, jūs dar net negyvenate kartu, neragavote tos šeimyninės duonos dviese, o jau vyriškis nori trečią asmenį kviestis? Nelogiška ir neprotinga.
Jis taip pat nesupranta, kad vaikas yra didžiulė didžiulė atsakomybė, kuri, iš esmės, būtų užkrauta Jums, nes jis dėl savo darbo pobūdžio dažnai nebus namie. Viskas tvarkoje, jei moteris pilnai sutinka su tokiu variantu ir pati sąmoningai tai pasirenka. Bet šiuo atveju savanoriško pasirinkimo nebūtų, nes Jūs abejojate dėl nėštumo, Jums širdis ir protas sako, kad dar ne laikas. Vadinasi, iš tikrųjų dar ne laikas. Ir mylintis, supratingas vyras apgalvos ir ramiai apsvarstys viską, leis savo moteriai pirmiausia pačiai atsistoti ant kojų (pabaigti mokslus, padirbti mėgiamą darbą). Juolab, kad jam ne 57 metai, kad laikas spaustų, jam TIK 27!
Atsakyti
QUOTE(gute20 @ 2014 08 28, 01:34)
*Žadam jau apsigyventi kartu.
**Jis dirba sunkvežimio vairuotoju Europoje, tad jo dažnai nebūna namie.
***Normalu, kad tokiame amžiuje jis jau to nori...
****Noriu jį padaryti dar laimingesniu pagimdydama jam vaikelį, apie kurį jis taip svajoja.

*Visų pirma pagyvenkite bent metus kartu. Jūs gi vienas kito nepažįstate. Pasimatymai yra viena, o bendras gyvenimas, buitis, yra visiškai kas kita ax.gif
**Tau ir taip pagimdžius reikės labai vyro pagalbos. O dar ir mokslai, sesijos... O jo nebus.
***Kokiame amžiuje? Jaunas jis dar labai. O iš tavo šių kelių žinučių, matosi, kad dar ir nesubrendęs visiškai.
****Mergyt, ne jam tu tą vaikelį gimdysi. Moteris vaiką visų pirma gimdo sau, o ne vyrui. Jai tenka 9nėštumo mėnesiai, gimdymas, maitinimas ir naktiniai kėlimaisi. O ir vyras šiandien yra, po kelerių metų jo gali ir nebebūti. Tad įvertink situaciją. Maža kas, ar sugebėtum po to viena aprūpinti vaiką? g.gif

Ir jeigu tau kyla kokių abejonių, tikrai vaikui dar ne laikas. Kai ateis laikas, būsi pasiruošusi - jokių abejonių nebekils. Tiesiog norėsi nežiūrint į nieką wub.gif
O dabar pasimėgauk jaunyste, pabaik mokslus. Galų gale išbandyk savo vaikiną - apsigyvenkit kartu smile.gif
Atsakyti
Labai Jums ačiū visoms už išreikštą nuomonę! smile.gif Manau, kad tikrai aš tam dar nepasiruošusi schmoll.gif Viskam savas laikas smile.gif Pagyvensime kartu, bus matyti kaip toliau klostysis mūsų santykiai. Ateis tas laikas, kai pajusiu pati, kad labai noriu vaikelio smile.gif
Atsakyti
Šiandien su juo kalbėjau, tai jis žada keisti darbą. Dirbs Lietuvoje, kad kiekvieną dieną galėtų būti namie kartu su manimi smile.gif
Atsakyti
Oj labai jie nori, o po to nei pirsto nepajudina ir kai naujai iskepta mama pavargus ir pikta buna tada susiranda kita doh.gif As pirma pasigimdziau 20m. ziauriai sunku buvo, darbas, mokslai, namai, su draugem jau niekur nebeisleksi ir aplamai savo dukrom bandysiu skiepinti ir aukleti ir graziai paaiskinti, kad pirmiau mokslai, po to pagyventi su vyru/draugu po to jau ir apie vaikus pagalvoti biggrin.gif O jei dar draugas spaudima daro tai ni ni ni, taip neturi buti, ne jam 9men nesioti reikes, gimdyti ir naktim keltis schmoll.gif O ir seip kartais pagalvoju, kad buciau norejus tureti ta vejavaikiska nerupestinga studentyste ax.gif todel busiu labai laiminga jei bent dukros ta tures rolleyes.gif o as po tridesimties atsigiegsiu lotuliukas.gif
Atsakyti