QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 19, 00:50)
kad po gimdymo slenka-tai cia nieko nuostabaus ir tikrai-naturalu.juk,jei dar ir maitini,truksta medziagu kai kuriu,o juk nepradesi gerti visokiu papildu-juk vaikeliui persiduos tada.as iki kol maitinau-1,5metu,didelio slinkimo ir nepastebejau.nebuvo man siotaip,kaip dabar,kad kuokstais traukiu
na,pradejau intensyvia terapija as cia su tom kerastase ampulem,sampunu,dar tabletikiu laukiu-tai kai praies geras men-ziuresim,ar kas pasikeite
o as pagimdziau du vaikiukus su 2 m pertrauka, vyresneli zindziau iki 1m 9men (jau 3men laukiausi mazosios), mazyle dar vis zindau, vitaminus geriau tik per pirmaji nestuma - zindydama negeriau, nes sunus alergiskas stipriai buvo, su antru nestumu vemiau nuo tu tableciu, dabar vis dar negaliu prisiverst nuryti tabletes, tai organizmas jau 4,5 metu pas mane varo uz du. tai tikrai naturalu, kad metu plaukus. bet, kaip ir sakiau, jau jau jau... nuotaika gereja, nes ir plaukai po visokiu bandymu grazesni pasidare. ko gero reik tuos nuziurusius galus pakirpt, ir visai gerai atrodys
Papildyta:
QUOTE(eva26 @ 2009 03 19, 12:44)
is po nestumo nuslinko puse plauku

tikras kosmaras

neseniai nusipirkau sampuna ir kauke nuo plauku slinkimo

vos po vieno plovimo plauku nebebarstau kuokstais

stebuklas

tik va...pykstu ant saves, kad nusipirkau tik dabar
jei kam idomu, tai sampuno ir kaukes pavadinimas k.therapy active, LAKME
sita ir as naudojau

gal ir man butent jis padejo???

nes kai daug visko meginau, nezinau, kas realiai man padejo