Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Eveliina @ 2009 03 20, 11:52)
nu va, pavasaris, pradejo ir man po biski plaukuciai eit salin  doh.gif sakau gal isbandyt eurokos placentos ampules  g.gif

as kaip tik vakar šias ampules isigijau, panaudosiu prifilaktiskai (nes ilgus metus turejau beda del plauku slinkimo).
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 03 20, 12:52)
nu va, pavasaris, pradejo ir man po biski plaukuciai eit salin  doh.gif sakau gal isbandyt eurokos placentos ampules  g.gif

as ir profilaktiskai naudoju placentos ampules[tiesa ne eurokos],man tinka smile.gif
Atsakyti
kad pavasari ar po gimdymu ar ligu sunkiu slenka plaukai-cia naturalu,tik zinoma,jei tai po ligu-tai jau reik ne tik is virsaus,bet ir is vidaus gerint viska,o jei del to,kad pavasaris-manau,kad labai stipraus gydymo nereikia,nebent kazka prfilaktiskai pavartot.
as jau isibegejau su visu komplektu Kerastase-ampules ir sampuna jau savaite naudoju,tabletikes-siandien pirmas nuryjau.tai galiu pasigirt(tfu tfu tfu,neprisikalbejus),kad po savaites ampuliu-pastebejau sioki toki pagerejima,tikrai maziau plauku palikau duse thumbup.gif tikiuosi,kad po viso kurso(3men) bus dar geriau biggrin.gif
Atsakyti
Išskaičiau internete kad galima pasidaryt tokį dalyką, sutrinti kelias kontraceptines tabletes ir subert į šampūno buteliuką ir tuom plaut plaukus. Nežinau kiek tiesos tame. Tiesiog galim pamėgint.
Atsakyti
jau kazkada sita skaiciau kazkur doh.gif netikiu,kad tai padetu schmoll.gif
Atsakyti
kontraceptines padeda tiek pat kiek ir ampules su placenta ir ten ir ten pagrindas hormonai.pades daugiau tom kuriu slinkimas del sutrikusiu hormonu veiklos.
labai norint galima isbandyt plaukai neturetu nukrist,bet geriau tada spec ampulytes biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 21, 08:26-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 21, 08:26)
kontraceptines padeda tiek pat kiek ir ampules su placenta ir ten ir ten pagrindas hormonai.pades daugiau tom kuriu slinkimas del sutrikusiu hormonu veiklos.
labai norint galima isbandyt plaukai neturetu nukrist,bet geriau tada spec ampulytes biggrin.gif

na,gal,bet man tai baisiai skamba,tad as ju tikrai nenaudosiu schmoll.gif
isigyjau kerastase visa rinkini,tai dabar naudoju,ziuresim,koks bus poveikis po men mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NiBiRu @ 2009 03 20, 20:55)
Išskaičiau internete kad galima pasidaryt tokį dalyką, sutrinti kelias kontraceptines tabletes ir subert į šampūno buteliuką ir tuom plaut plaukus. Nežinau kiek tiesos tame. Tiesiog galim pamėgint.

Man atrodo didesne tikimybe kad nuo tu kontreceptiniu tableciu vartojimo gali slinkti plaukai,o kad su jomis ta slinkima sumazint galetu kazkaip man sunkiai itiketina g.gif tongue.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 20, 16:16-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 20, 16:16)
as ir profilaktiskai naudoju placentos ampules[tiesa ne eurokos],man tinka smile.gif

man tai sitos labai padejo, nustojo slinkti, sustiprejo plaukuciai smile.gif
http://www.proco.lt/...id=34&detal=442
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2009 03 22, 03:07)
man tai sitos labai padejo, nustojo slinkti, sustiprejo plaukuciai smile.gif
http://www.proco.lt/...id=34&detal=442

aprasymas labai vertas demesio.pastebejau kad italiska produkcija daznai labai nebloga buna.mano ir italiskos,bet kitokios firmos..o cia ju ir kaina labai gera,as uz 8 am mokejau 12 eu doh.gif kazin internetu galima pirkt g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 22, 14:36-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 22, 14:36)
aprasymas labai vertas demesio.pastebejau kad italiska produkcija daznai labai nebloga buna.mano ir italiskos,bet kitokios firmos..o cia ju ir kaina labai gera,as uz 8 am mokejau 12 eu doh.gif kazin internetu galima pirkt g.gif

jeigu perku virs 200, tai ir uzsisakau internetu, nes sekancia diena pristato nemokamai, jei nesiekia 200, tai jau vaziuoju ten. Bet dazniausiai su bendradarbem padarom uzsakyma, tai virs 200 gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2009 03 22, 21:13)
jeigu perku virs 200, tai ir uzsisakau internetu, nes sekancia diena pristato nemokamai, jei nesiekia 200, tai jau vaziuoju ten. Bet dazniausiai su bendradarbem padarom uzsakyma, tai virs 200 gaunasi smile.gif

bet cia jauciu tik lt ribose?
Atsakyti