QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 02 23, 10:15)
vakar vaistinėj iškamantinėjau vaistininkę kokius Vit plaukams geriau rinktis .Sakau gėriau kokius 3 mėn Pantogar ,nepastebėjau daug pokyčių ,na tik plaukai pradžioj nustojo slinkt.Dabar 2 mėnesius gėriau Merz ,kaip silpnas plaukas taip silpnas ,galėčiau sakyt ,kad per mažai laiko geriu ,bet juk gėriau nuo rudens be pertraukos -Pantogar ,Vega ,Merz.
Tai ji man sakė taip ,kad mano organizme keratino gaminasi pakankamai ,nes plaukai greit auga ,todėl Pantogar tikrai nereikia [ todėl ir nepadėjo ] .Jei nori stiprinti patį plauką ,reikia gerti vitaminų ,kur daug biotino ,pasiūlė Nutricap ,taip pat Vega buvo pakankamai biotino,o Merz parašyta gert po 1 kapsulę 2 kart dienoj ,bet ji perskaičius sudėtį ,pasakė ,kad reikia gert po 4 ,bet tada išeina labai brangiai ,mėnesiui 90 LT .
Nutricap nebuvo

,tai nenusipirkau .Skaičiau ,kad čia mamų nemažai gėrė nutricap ,gal galit parašyt ar patenkintos ,kokie rezultatai?
Ir dar vaistininkė patarė būtinai stiprinti šaknis ir iš išorės ,sakė jai pačiai labai padėjo Framesi ampulės ,gal yra bandžiusių?

naudojau ir as vitaminus PANTOGAR, bet negaleciau pasakyti nieko gero apie juos, nebet tik kad labai brangus o tolko jokio

tris menesius saziningai geriau o plaukai kaip slinko taip slinko, net pablogejo
Naudojau ir SVOGUNA, jis bent tuo kart kai galva isiplauni kazkaip maziau plauku isslenka, beto as uz naturaluma, todel rekomenduociau, ir isiplovus galva kelis kart kvapo tikrai nesijaucia
tada mano kirpeja tokiu rusisku kapsulyciu patare panaudoti ir tikrai labai geros jos man padejo, dar iki siol naudoju, jos stiprina plaukus ir skatina ju augima

pirkau DROGE kaina ~7Lt/ 7vnt. naudoti kas 2-3d. rusiskos bet pavadinima reiktu namie paieskoti, ir dar tiesa pradejau naudoti HIMALAI sampuna tas irgi man patiko pirkau Eurovaistinej