Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 24, 11:28)
O as kazkaip bijau deti ta citrina ant savo plaukuciu tik nezinau ar pagristai cia bijau... ax.gif  visu pirma mano plaukai begalo sausi ir galvoju kad citrina dar labiau juos sausint...

Kad sausina - faktas, kažkada persistengiau su citrinos kiekiu, tai plaukai stagarais buvo virtę, kol supratau, kas ne taip... doh.gif
Maniškiai irgi sausi, bet kai visoje makalynėje tik pusės citrinos sultys - nemanau, kad labai pakenks.

QUOTE(Renatina @ 2009 02 24, 12:45)
Miaska, - saunus atradimas! 4u.gif  Bet tai todel,kad dazaisi naturialiai ir pati namuose. As dazau salone, o pries pat plovima plaukuciu neplaunu,tad, gaila, tavo atradimas negelbsti g.gif

Na, o jei makaluojant tą svogūninę kaukę citrinos įspaustum? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 02 24, 13:56)
Na, o jei makaluojant tą svogūninę kaukę citrinos įspaustum? 4u.gif

nesusimastydavau as tiesiog apie ta svoguna! nera cia ko jo "bijoti". Tiesiog kai pradejau galvoti,kad reiktu pabandyti paciai,paskaiciau atidziau tuos postus, kur peikiamas jo blogas kvapas (o tokiu radau daugiau nei girianciu), ir man dashilo , kad juk patinka man ir kiausinio kvapas (skaiciau,yra issigandusiu jo kvapo po kaukytes), ir svoguno, ir apskritai nors ir esu labai jautrios uosles, vis tik neissigasiu pati saves, jei uzuosiu kazka kito,nei chanel lotuliukas.gif
bet kokiu atveju sveikas humoras ir saviironija isgelbes,jei kas smirduke pavadins (tik idomu,kas galetu, juk kaip ievvvvaa sake - slapios nelendame niekam nei i akis, nei i nosis mirksiukas.gif )
gal ir kitoms smirdukems tokia logika tiks mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 24 vasario 2009 - 13:04
QUOTE(Renatina @ 2009 02 24, 13:03)
bet kokiu atveju sveikas humoras ir saviironija isgelbes,jei kas smirduke pavadins (tik idomu,kas galetu, juk kaip ievvvvaa sake - slapios nelendame niekam nei i akis, nei i nosis mirksiukas.gif )

Na, aš, galima sakyti, lendu... Nes sportuoju beveik kasdien. Bet, kaip sakiau, vakar nieko nepajutau. O kai terlenausi tik svogūnu, tai tik apšilus pakvipdavau sau tokiu troškinuku, net juokas ėmė, vogčiomis dairiausi aplink, ar kas nerauko nosies, neieško akimis kvapo šaltinio - nieko tokio nepastebėjau, tai gal stipriausiai kvepėjo man pačiai...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 02 24, 14:06)
Na, aš, galima sakyti, lendu... Nes sportuoju beveik kasdien. Bet, kaip sakiau, vakar nieko nepajutau. O kai terlenausi tik svogūnu, tai tik apšilus pakvipdavau sau tokiu troškinuku, net juokas ėmė, vogčiomis dairiausi aplink, ar kas nerauko nosies, neieško akimis kvapo šaltinio - nieko tokio nepastebėjau, tai gal stipriausiai kvepėjo man pačiai...

dar paskaiciau tavo posta apie nugesinima - jei po kaukes dazydama cha, i jos misinuka dejai tik (ar gerai supratau?) citrina, tuomet matyt pasitvirtina tas svoguno ir citrinos derinio efektas..
pagalvojau,kad svoguno "kvapas" matyt eina is jame esanciu eteriniu alieju (visi prieskoniniai reikalai turi ju apsciai), tad sis atradimas su citrina juo labiau logiskas - citr.rugstele trup.paskaido ka reikia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 24 vasario 2009 - 13:12
QUOTE(Renatina @ 2009 02 24, 13:11)
dar paskaiciau tavo posta apie nugesinima - jei po kaukes dazydama cha, i jos misinuka dejai tik  (ar gerai supratau?) citrina, tuomet matyt pasitvirtina tas svoguno ir citrinos derinio efektas..

Dedu ne tik citriną, dedu medaus, kiaušinį ir aliejuko, kokio turiu, betgi merginos ir tą kvapnųjį svogūniuką dažniausiai miksuoja su medumi, kiaušu ir aliejumi, tai turėtų būti tas pats efektas? Jei ne, siūlyčiau pamėginti dvi kaukes vieną po kitos: pirma pavaikščioti įsitrynus tuo svogūnu, o paskui susimaliavoti aliejų, medų, kiaušą ir citriną. Turėtų suveikt.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 02 24, 14:15)
Dedu ne tik citriną, dedu medaus, kiaušinį ir aliejuko, kokio turiu, betgi merginos ir tą kvapnųjį svogūniuką dažniausiai miksuoja su medumi, kiaušu ir aliejumi, tai turėtų būti tas pats efektas? Jei ne, siūlyčiau pamėginti dvi kaukes vieną po kitos: pirma pavaikščioti įsitrynus tuo svogūnu, o paskui susimaliavoti aliejų, medų, kiaušą ir citriną. Turėtų suveikt.

give-me-five, as toki plana ir susimasciusi,tik darysiu ji kai"ateis" eile plaukucius plauti - ryt arba poryt mirksiukas.gif beziuredama sporto varzybas.

keliapakope keliariopo poveikio sistema thumbup.gif

ar nesi naudojusi bespalves chna?

Atsakyti
Aš tai sumaišau viską į vieną: svogūno sultys, varnalėšų aliejukas, medus ir citrinos sultys 4u.gif
Kaip tik šiandien kaukytės diena buvo, dabar džiūsta mano plaukučiai egypt.gif

Kad plaunant galvą mažiau išslenka plaukų tai faktas mirksiukas.gif Tokią kaukę naudoju jau 3 savaitės prieš kiekvieną galvos plovimą (2-3 kartai per savaitę) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 24, 16:02)
Aš tai sumaišau viską į vieną: svogūno sultys, varnalėšų aliejukas, medus ir citrinos sultys  4u.gif 
Kaip tik šiandien kaukytės diena buvo, dabar džiūsta mano plaukučiai  egypt.gif

Kad plaunant galvą mažiau išslenka plaukų tai faktas  mirksiukas.gif  Tokią kaukę naudoju jau 3 savaitės prieš kiekvieną galvos plovimą (2-3 kartai per savaitę)  4u.gif

puiku! 4u.gif
o kaip spalva plaukuciu? (ar nedazai?)

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 24, 13:23)
ar nesi naudojusi bespalves chna?

Neteko, aš jau daug metų su spalvota žaidžiu smile.gif

QUOTE(vaida L @ 2009 02 24, 15:02)
Kad plaunant galvą mažiau išslenka plaukų tai faktas  mirksiukas.gif  Tokią kaukę naudoju jau 3 savaitės prieš kiekvieną galvos plovimą (2-3 kartai per savaitę)  4u.gif

Su tuo ir sveikinu! drinks_cheers.gif
Man dabar plaukai irgi neslenka, visokias priemones naudoju profilaktiškai - ir kad nepradėtų slinkt, ir kad po buvusio ilgalaikio slinkimo plaukai sustiprėtų ir greičiau augtų.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 02 24, 16:32)
Neteko, aš jau daug metų su spalvota žaidžiu smile.gif
Su tuo ir sveikinu! drinks_cheers.gif
Man dabar plaukai irgi neslenka, visokias priemones naudoju profilaktiškai - ir kad nepradėtų slinkt, ir kad po buvusio ilgalaikio slinkimo plaukai sustiprėtų ir greičiau augtų.

supratau.
man slinkti dar nenustojo verysad.gif ,taciau paties plauko bukle per pastaruosius menesius zenkliai pagerejo. mano plaukai ilgi,tad ir pries ir per masini slinkima kirpau gera gala apmirusiu plaukuciu, o dabar jau pastebiu,kad jie ir atauge iki buvusio ilgio net galuose labiau tviska,yra nesausi. Tad tokio maitinimo nauda net abejotina,galime bet kuriai patarti netingeti mirksiukas.gif
isbandysiu ir svoguna drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 24, 16:58)
puiku! 4u.gif
o kaip spalva plaukuciu? (ar nedazai?)

Dažau plaukus šokoladine spalva, tikrai nepastebėjau, kad šviesintų plaukus schmoll.gif Beje turiu super šampūną, kuris kaskart patamsina plaukučius ir atrodo kaip šviežiai dažyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 24, 18:42)
Dažau plaukus šokoladine spalva, tikrai nepastebėjau, kad šviesintų plaukus  schmoll.gif  Beje turiu super šampūną, kuris kaskart patamsina plaukučius ir atrodo kaip šviežiai dažyti  rolleyes.gif

gal isduosi paslapti koks tas super sampunas? bigsmile.gif
Atsakyti