Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(laurindre @ 2009 02 23, 21:31)
Klaipedoj gyveni, as pirkau Bangio Maximoj Extra substrata tinkama phalaenosiams. Vakar maisuose po 4 l jau nebuvo, bet buvo vazoneliuose vienam persodinimui 4u.gif

aciuks.gif jei iš dviejų turimų maišų gero substrato nesurinksiu ... pasinaudosiu patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
SM noreciau paklaust, kiek laiko auga felenopsio ziedkotis, kol sukrauna ziedus? g.gif Atrodo taip issireiskiau ax.gif
Jau taip pavargau laukti, kol jis paaugs, kaip buvo pries kelis menesius vos puse cm. taip ir dabar blink.gif neisivaizduoju, ar jis tikrai pavasario laukia mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniolyte: 23 vasario 2009 - 21:43
QUOTE(Daluksa @ 2009 02 23, 21:19)
Visur reiks iššniukštinėt  nail.gif
Papildyta:
lens.gif o kur pirkai tokioj žemėj? Phaleanopsi?

Anyta gavo dovanu... velnias zino, kur ji pirkta... isverciu as ta orchidejos vadinama substrata, o ten pusiau su durpem... yra ir zieviu, bet ir zemiu buvo... gun_rifle.gif phaleonopsis ta orchideja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 23 vasario 2009 - 21:43
QUOTE(aniolyte @ 2009 02 23, 22:41)
SM noreciau paklaust, kiek laiko auga felenopsio ziedkotis, kol sukrauna ziedus?  g.gif Atrodo taip issireiskiau ax.gif
Jau taip pavargau laukti, kol jis paaugs, kaip buvo pries kelis menesius vos puse cm. taip ir dabar blink.gif neisivaizduoju, ar jis tikrai pavasario laukia  mastau.gif

drinks_cheers.gif pas mane tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes, nekertu rusiskai tai noreciau jusu paklausti, patirties nelabai turiu, gavau dovanu kaip supratau klasikine balta orchideja, man pradejo geltonuoti neisiskleide ziedeliai, kodel ? nes jau nevienai orchidejai mano dovanotai taip nutiko.
Laistau kasantra savaite prileidziu virinto vandens silto biski trasu ir pusvalandziui palieku prisigert, trasas kas antra laistyma tresiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 23, 22:43)
Anyta gavo dovanu... velnias zino, kur ji pirkta... isverciu as ta orchidejos vadinama substrata, o ten pusiau su durpem... yra ir zieviu, bet ir zemiu buvo...  gun_rifle.gif phaleonopsis ta orchideja.

Tokius augintojus ir pardavėjus bash.gif galų gale ir sumoki juk ne porą litų, kai žydinčią perki.
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 02 23, 22:43)
drinks_cheers.gif pas mane tas pats  drinks_cheers.gif

thumbup.gif gerai , kad ne man vienai tokia "problema" group.gif
Atsakyti
Taip jau atsitinka visoms ziema parnestoms doh.gif Adaptacija

O ziedkotis pas mane augo trumpiausiai tris menesius. Kiti dar ilgiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 23 vasario 2009 - 21:52
QUOTE(St.Rasa @ 2009 02 23, 22:44)
sveikutes, nekertu rusiskai tai noreciau jusu paklausti, patirties nelabai turiu, gavau dovanu kaip supratau klasikine balta orchideja, man pradejo geltonuoti neisiskleide ziedeliai, kodel ? nes jau nevienai orchidejai mano dovanotai taip nutiko.
Laistau kasantra savaite prileidziu virinto vandens silto biski trasu ir pusvalandziui palieku prisigert, trasas kas antra laistyma tresiu. 4u.gif

Tuoj užpatentuosiu savo atsakymą lotuliukas.gif
Pumpurai gelsta ir krenta dėl adaptacijos, jie tiesiog prisitaiko prie naujos vietos ir naujų sąlygų. Be to, juk žiema dabar, didelė tikimybė, jog sušalo benešant. Bet prižiūrint gėlę, ji augs ir dar ne kartą žydės.
O šiaip viską gerai darai, kad tiksliai žinotum, kada laistyt, stebėk šaknis. Daug info rasi visuose, nežinau, jau gal 24 temose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(St.Rasa @ 2009 02 23, 22:44)

Greiciausiai pasalo, kol veze ja tau g.gif Plius dar naujos salygos, nauja aplinka mirksiukas.gif O kaip saknys? Nesupuvusios?
Atsakyti
QUOTE(aniolyte @ 2009 02 23, 22:47)
thumbup.gif gerai , kad ne man vienai tokia "problema" group.gif

Žiūrėsim, kaip bus su mūsų tinginiais pavasarį gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 02 23, 22:52)
Žiūrėsim, kaip bus su mūsų tinginiais pavasarį  gathering.gif

greiciau pavasaris ateitu biggrin.gif Taip nekantrauju pamatyti zieduku spalva, aisku jeigu sukraus pagaliau ziedukus mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti