Del cymbydzio, ar kirpti ziedstiebi, nuzydejus ziedams ir kaip ta gele po nuzydejimo tresti smarkiau ar maziau? Na pas mane jau gigantas, stalo atskiro reik, bet toj nuotraukoj tai ojojoj, lekiau su savo palyginti, nu panasiai pusiau mazesnis, o jau nuotraukoj ziedu grozis

As savaja stebiu, ar sutapimas, ar joms kai jau truksta dregmes -nuleidzia lapus?? Nes kai tik palieji jie vel stovi stati, cia pati jauniausia gelyte mano namuose, vyras neisduoda kur ta ju lobyna rado, is ten tempia dabar ''prie progos'' .
Beje, kas skaitet mano klausimus del phaliko lyg susalusio lapo...Tai vakar vyras grizo namo, as jo prasau, kad nufotkintu, papasakoju problema, o jis man sako, reik dieninio apsvietimo, kad cia visi lapo ''mandrumynai'' pasimatytu toje nuotraukoje. Parodziau as jam ta gelyte, sakau, nieko nezinau, fotkink, reik gelbet, kaip gausis taip...Paziurejo jis ta phalika, trukt uz to suglebusio lapo ir problemos ner, neber ka fotkint, o as net pirsta prie to lapo bijojau priliest...

Matyt, supudziau as ji vargseli, ispust reik geriau vandenuka is akyciu po dusu.