Labas visoms
QUOTE(Duniu @ 2009 03 13, 11:04)
nu ir man beveik tiek metu. anksciau nesureiksminau, bet dabar kai paskaitau daugiau literaturos, tai tikrai didele itaka turi moters amzius sekmingo rezultato %. zinok, kuo greiciau, nera laiko laukti, po 35 metu musu organizmo laikrodukas pradeda stukseti i kita puse...
uzeik pas mus i laparoskopijos skyreli, galesi detaliau pasiskaityti kas ir kaip...
beje, nors pas mane visi tyrimai buvo geri, ir gimdos nuotrauka ciki, bet tai vistiek is karto pasiule laparoskopija,manau del amziaus, ir todel kad tai greitas budas tiksliai diagnozuoti ir jei reikia paremontuoti..
mes paprasta tyrima MB turto darem. uzteko. namie ir galima surinkti grikiu, bet tada reikia per puse val pristatyti i vieta, ir siltai prie kuno kelyje laikyti..
Labai ačiū už nuoširdų paaiškinimą

Ir aš kai pradėjau domėtis, tai mane ne juokais liūdina tai ką perskaitau apie amžių...Mums teks vietoj atlikti tyrimą, nes vien atvažiuoti reikia valandos

...
QUOTE(bum @ 2009 03 13, 18:13)
Aš tai sakyčiau dabar pasidarbuoti ir išleisti pirties paveiktus spermiukus, o kitą savaitę eiti tirtis - man atrodo turėtų pakakti laiko atsistatyti, čia ne kokie papildai kad 3 mėn laukti
Ačiū, dabar jau ramiau...taip ir padarysim, užsirašę kitai savaitei, trečiadienį, kaip tik bus pakankamai laiko praėję