Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 06, 21:55)
noriu, nes iki onkologinio toli nuo manes, o iki aleksoto arciau daug, o as mikriu vaziuociau  unsure.gif
tai ir gelyte maziau kentetu, ir as greiciau susisukciau  biggrin.gif galvoju, ryt sestadienis, gal atveztu sio bei to  g.gif ne visi kaskadiniai - turintys itin storus, "sudirzusius" stiebus tai liks toveti ir linguoti  ax.gif

zinok aleksoto baze svaitgali nedirba, o naujienu uzvaeza treciadieni ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 07, 15:26)
3. ka vyras pasakys, kai viska pamatys... nes kai gausiu orchyte is skm, namie ju bus lygiai 30...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man atrodo tau uždraus iš vis žiūrėti į orchidėjų pusę lotuliukas.gif arba saskaitas užblokuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 07, 15:26)
grizau is medziokles  lotuliukas.gif

5. Grizau prie prekystalio, nesina 2 cimbidziais, miniuku, kambrija. Visi po 5lt...
6. Patrypciojau. Cyptelejau- as tuoj - ir grizau nesina nedideliu ir nevertu kainos, bet tokiu mielu zalsvuoju cimbidziu uz 75lt...

Kada nuotraukos? ax.gif
Atsakyti
stai mano laimikis.... wub.gif
Papildyta:
oi, atsiprasau - aparate mazinau nuotrauku formata, o gavosi tokios gigantes... doh.gif kaip supratote, pirmoji kambrija, antras - nevertasis cimbidis, o likusiose foto - du cimbidziai po 5 lt ir falenopsiukas miniukas ax.gif
beje, nupigintu cimbiu gumbai man itartini pasirode, tokie patamseje, bet ne minksti g.gif bet as nebuciau as, jei nepabandyciau ju atgaivinti bigsmile.gif thumbup.gif kazkaip itariu, kad augs kai ant mieliu, bet tik liepos antroj pusej- rugpjucio pradzioj rolleyes.gif (nuojauta....)
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 07, 15:59)
stai mano laimikis....  wub.gif

Tai bent laimikis bigsmile.gif
Atsakyti
o kur yra ta aleksoto geliu baze,sitokias grozybes jus cia rodot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 07, 16:06)
o kur yra ta aleksoto geliu baze,sitokias grozybes jus cia rodot  rolleyes.gif

zodziu taip - aleksote, kur europos pr. sankryza yra, pro VMI reikia eiti gatve tolyn. Kaireje puseje paejus bus parasyta GELES - toj gatveleje sukti i kaire, pagal nuorodas susirasti KARMELITA.
DEMESIO:ORCHIDO-LIGONIAMS IEJIMAS DRAUDZIAMAS! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 07, 14:26)
grizau is medziokles  lotuliukas.gif
baisiai geda man....
1. sakiau sau - pirksiu tik rausva arba raudona cimbidi.
2. pamaciau zalsvu uz 75 lt blink.gif
3. palikau juos ramybeje, ejau bazeje pasizvalgyti po kitas lentynas. Pamaciau Nukainuotu falenopsiu po 10 lt. Nesusigundziau.
4. Salia ju pamaciau lentyna su akcija - 5lt. Tarp ju zavinga mini falenopsiuka, kambrija, cimbidziu (!!!)...
5. Grizau prie prekystalio, nesina 2 cimbidziais, miniuku, kambrija. Visi po 5lt...
6. Patrypciojau. Cyptelejau- as tuoj - ir grizau nesina nedideliu ir nevertu kainos, bet tokiu mielu zalsvuoju cimbidziu uz 75lt...
7. sumokejau 95 lt., dideliu gedos jausmu ir gelemis nesina skubejau namo..

ISVADOS:
1. Kazin, kam parduoti kitas geles, uzimancias 2 paskutines palanges, ant kuriu galetu isitaisyti orchidejos;
2. Idomu, ar senukuose visgi yra cimbidziu rausvais ziedais lotuliukas.gif
3. ka vyras pasakys, kai viska pamatys... nes kai gausiu orchyte is skm, namie ju bus lygiai 30...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

P.S.: Pabirze, aciu uz rupesti, beprotiskai noriu miltonijos, tik nera kaip tokiu metu laiku mikrais ja saugiai iki garliavos parvezti  unsure.gif
o ir siaip, man turbut jau NEBEGALIMA ziureti i orchiu puse...  doh.gif

Nu kvatojausi iki asaru,-nes savo brangiausiam paskaiciau,-kad negalvotu,kad tik as viena tokia.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
SENDIEN vel neiskenciau,-dar viena grazuole atkeliavo namo. Paskui gal ikelsiu nuotrauka ax.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif aciu,jai treciadieni uzvezineja prekes tai reiks si ketvirtadieni pasiausti apsidairyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 07, 16:36)
aciuks.gif aciu,jai treciadieni uzvezineja prekes tai reiks si ketvirtadieni pasiausti apsidairyti  rolleyes.gif

Pasiausk, pasiausk lotuliukas.gif dabar ten yra dar didziuuuuliu zieduotu rudaziedziu cimbidziu blink.gif thumbup.gif o jau kiek ispardavime orchideju doh.gif
sakyciau, net 2 kartus prie progos vaziuotum g.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(juratere @ 2009 03 07, 16:35)
Nu kvatojausi iki asaru,-nes savo brangiausiam paskaiciau,-kad negalvotu,kad tik as viena tokia.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
SENDIEN vel neiskenciau,-dar viena grazuole atkeliavo namo. Paskui gal ikelsiu nuotrauka ax.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ikelk! bigsmile.gif
man nebus juokinga blush2.gif pasakiau, kad mums reiks daugokai vienodu vazoniuku orchytems. Manasis burbtelejo - gerai, reikia tai reikia...Bet kai pasakysiu paskui, KIEK reiks ir kai isleisim apie 150 lt vien vazonams, tai... as manau, man liudnai baigsis... blush2.gif
Atsakyti
Biski buvau apleidusi jus, bet va, sugryztu su naujomis gelytemis wub.gif

Preita sestadieni Klaipedos ermitaze sitokiu grazuoliu pasipirkau ir tik po 16,99 Lt thumbup.gif

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image

Sita mamytei padovanojau kovo 4 ir 8 proga ax.gif
user posted image
Atsakyti
mergaites, paskutineje foto cimbidzio gumbai- kaip jums? g.gif jie kieti, standus, tik tamsios spalvos. Kazin, sveiki? g.gif
Papildyta:
jukraa, kaip grazu bigsmile.gif man ta geltoniuke labai miela... wub.gif wub.gif wub.gif bet siaip, koookios grazutes! thumbup.gif
Atsakyti